E elemtu Üye Kayıtlı Üye 8 Ocak 2016 69 3 16 11 Ocak 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi elemtu #1 3.5 aylik bebegim 2 aydir dizanteri ve bir türlü geciremiyorum. Nerde yanlis yapiyorum bilmiyorum lütfen basindan buna benzer bir olay geçmiş anneler bana yardim edebilirmisiniz
3.5 aylik bebegim 2 aydir dizanteri ve bir türlü geciremiyorum. Nerde yanlis yapiyorum bilmiyorum lütfen basindan buna benzer bir olay geçmiş anneler bana yardim edebilirmisiniz
biiirrrr Guru Kayıtlı Üye 1 Ağustos 2011 2.841 1.246 398 15 Ocak 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi elemtu #2 doktorunuz nediyor?
E elemtu Üye Kayıtlı Üye 8 Ocak 2016 69 3 16 15 Ocak 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi elemtu #3 biiirrrr .!.: doktorunuz nediyor? Genişletmek için tıkla... Bircok doktora goturdum enson cocuk gastroya goturdum o süt allerjisinden suphelendi tahlil verdik sonuclari bekliyoruz
biiirrrr .!.: doktorunuz nediyor? Genişletmek için tıkla... Bircok doktora goturdum enson cocuk gastroya goturdum o süt allerjisinden suphelendi tahlil verdik sonuclari bekliyoruz
biiirrrr Guru Kayıtlı Üye 1 Ağustos 2011 2.841 1.246 398 15 Ocak 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi elemtu #4 hazır mama mı veriyorsunuz? daha özel mamalar var dr danışın tabii alerjik bünyeli çocuklar için daha değişik mamalar satılıyor eczanelerde
hazır mama mı veriyorsunuz? daha özel mamalar var dr danışın tabii alerjik bünyeli çocuklar için daha değişik mamalar satılıyor eczanelerde
E elemtu Üye Kayıtlı Üye 8 Ocak 2016 69 3 16 15 Ocak 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi elemtu #5 biiirrrr .!.: hazır mama mı veriyorsunuz? daha özel mamalar var dr danışın tabii alerjik bünyeli çocuklar için daha değişik mamalar satılıyor eczanelerde Genişletmek için tıkla... Evet ama suan dizanterimi yoksa sut allerjisimi oldugunu anladiktan sonra bir yol cizecez
biiirrrr .!.: hazır mama mı veriyorsunuz? daha özel mamalar var dr danışın tabii alerjik bünyeli çocuklar için daha değişik mamalar satılıyor eczanelerde Genişletmek için tıkla... Evet ama suan dizanterimi yoksa sut allerjisimi oldugunu anladiktan sonra bir yol cizecez
E elemtu Üye Kayıtlı Üye 8 Ocak 2016 69 3 16 15 Ocak 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi elemtu #6 Elcintugra .!.: Evet ama suan dizanterimi yoksa sut allerjisimi oldugunu anladiktan sonra bir yol cizecez Genişletmek için tıkla... Anne sutu veriyorum sadece
Elcintugra .!.: Evet ama suan dizanterimi yoksa sut allerjisimi oldugunu anladiktan sonra bir yol cizecez Genişletmek için tıkla... Anne sutu veriyorum sadece
biiirrrr Guru Kayıtlı Üye 1 Ağustos 2011 2.841 1.246 398 15 Ocak 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi elemtu #7 Elcintugra .!.: Anne sutu veriyorum sadece Genişletmek için tıkla... alah alah o zaman sen yediklerine dikkat et bakalım senden geçiyor belki bi şeye karşı alerjisi var ... sonuçların çıksın bakalımda ...geçmiş olsun
Elcintugra .!.: Anne sutu veriyorum sadece Genişletmek için tıkla... alah alah o zaman sen yediklerine dikkat et bakalım senden geçiyor belki bi şeye karşı alerjisi var ... sonuçların çıksın bakalımda ...geçmiş olsun
E elemtu Üye Kayıtlı Üye 8 Ocak 2016 69 3 16 15 Ocak 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi elemtu #8 biiirrrr .!.: alah alah o zaman sen yediklerine dikkat et bakalım senden geçiyor belki bi şeye karşı alerjisi var ... sonuçların çıksın bakalımda ...geçmiş olsun Genişletmek için tıkla... Teskkurler
biiirrrr .!.: alah alah o zaman sen yediklerine dikkat et bakalım senden geçiyor belki bi şeye karşı alerjisi var ... sonuçların çıksın bakalımda ...geçmiş olsun Genişletmek için tıkla... Teskkurler