Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
selam kizlar bende araligin 25 inde oglum dünyaa geldi, ikincikez oglan annesi oldum, allahima binlerce kez sükürler olsunki bu mutlulugu bana yasattigi icin.
kızlar bişi sorcam benim adetlerim cok düzensizdi bu yuzden doğum kontrol hapı kullanıyodum bu ay adetim 7-8 gün geçikti bide çok uyuyorum yataktan kalkamyrm aksam 11 de yatyrm öglen 12 ye kadar uyuyrm braksalar dahada uyurum bide kasığımda şişlik var ve çok agrıyor gögüslerim şişti ağrıyor çok acaba hamile olabilirmiyim yoksa sradan bi gecikmemi ltfn cvp vern
bazen düşünüyorum birinciyi zor büyütüyorum ikinci olsa ne olur diye ama dogurdugum o andaki mutluluk geliyor aklıma ve hemen bi tane daha dogurmak istiyorum tüm zorluklarına ragmen anne olmak harika bir duygu allah her kadına yaşatsın..