Bebegim dogdu , ikinciye anneyim

• Konu Sahibi Konu Sahibi SuDeNaZLi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
S

SuDeNaZLi

Ziyaretçi
selam kizlar bende araligin 25 inde oglum dünyaa geldi, ikincikez oglan annesi oldum, allahima binlerce kez sükürler olsunki bu mutlulugu bana yasattigi icin.

Allah analı babalı büyütsün inş. tebrikler....

allah analı babalı büyütsün anne olmak dünyanın en mükemmel ve en tarifsiz duygusu allahım olmyanlara versin ve tattırsın inşallah(amin)

kızlar bişi sorcam benim adetlerim cok düzensizdi bu yuzden doğum kontrol hapı kullanıyodum bu ay adetim 7-8 gün geçikti bide çok uyuyorum yataktan kalkamyrm aksam 11 de yatyrm öglen 12 ye kadar uyuyrm braksalar dahada uyurum bide kasığımda şişlik var ve çok agrıyor gögüslerim şişti ağrıyor çok acaba hamile olabilirmiyim yoksa sradan bi gecikmemi ltfn cvp vern

büyük ihtimalle hamilesin.bende kasıklarımdaki ağrı için gittim hastaneye.hamilesin dediler:))))

hayırlı olsun allah acılarını göstermesin..

bazen düşünüyorum birinciyi zor büyütüyorum ikinci olsa ne olur diye ama dogurdugum o andaki mutluluk geliyor aklıma ve hemen bi tane daha dogurmak istiyorum tüm zorluklarına ragmen anne olmak harika bir duygu allah her kadına yaşatsın..

allah analı babalı büyütsün :ecrin_bebek:

ne kadar güzel, demekki iki tane prensin var artıkopuyorumnanaktan,
Allah onları size,sizide onlara bağışlasın..a.s.:nazar::nazar:

allah istiyenlerdede versin allahın mucizesi o herkez tatsın o duyguyu analı babalı büyüsün çocuklarınız

gözünüz aydın olsun :) allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin vatana millete hayırlı bir evlat olsun ihşallah

Back
X