Bebeğim doğunca kv'de kalmalimiyim.

ben kasım ayında doğum yaptım soğuk bir ay olmasına rağmen deli gibi terliyordum sürekli duşa girmek zorundasın. ev ev üstüne olunca belki senin hareketlerinde batıcak insanlara. yani tek taraflı olmıcak iyi düşünün ama bence kesinlikle en güzeli kendi eviniz.

Yapmayın arkadaşlar o kaynanalar doğuştan mı biliyor bebek bakmayı biz de kendimiz öğrencez kimseye yük olmaya da başımıza bela etmeye de gerek yok. Bana kalsa kaynanam hiç gelmese daha iyi tek baksam da olur ama eşimi kıramadım.

Yapmayın arkadaşlar o kaynanalar doğuştan mı biliyor bebek bakmayı biz de kendimiz öğrencez kimseye yük olmaya da başımıza bela etmeye de gerek yok. Bana kalsa kaynanam hiç gelmese daha iyi tek baksam da olur ama eşimi kıramadım.

Ayyy hay ağzın bal yesinnn ne güzel dedin öyle keşke hiç gelmese ay zaten bide şans olsa anasi olmayan birini bulurduk

Bela etmek demeyelim de,eşler ayarı tutturamazsa,işler sarpa sarabilir.
Yoksa 1 hafta iyi bir ortamda bakılır,strese sokulmaz,evinde de yardımcı olunursa, bunlar büyük nimet.Tabii başka planlara girilmemesi şartıyla...

Bela etmek demeyelim de,eşler ayarı tutturamazsa,işler sarpa sarabilir.
Yoksa 1 hafta iyi bir ortamda bakılır,strese sokulmaz,evinde de yardımcı olunursa, bunlar büyük nimet.Tabii başka planlara girilmemesi şartıyla...

:D ahahah benim kv tanısan bela kelimesinin hayat bulmuş halini görürsün dogmadan ağlama krizlerin giriyo torunumu özledim gel karnini opucem diye doğunca alicak ona kalsa benden kendi buyutucekmis hele bi yüz ver aman Allahım tüylerim diken diken oldu

Ayyy hay ağzın bal yesinnn ne güzel dedin öyle keşke hiç gelmese ay zaten bide şans olsa anasi olmayan birini bulurduk
:) :)Onunda başka problemleri olurdu canım,annesiz ailesiz büyümek kolay mı sanıyorsun?Ayrıca anneye ihtiyaç olmasaydı,Allah insanı ağaç kovuğunda da yaratırdı.Eşimin annesinin varlığına eşimin adına memnunum.Fazla iletişimleri olmasa da varlığı,orada olduğunu bilmesi yetiyor.

Benimkinin yok gibiydi piyangodan çıktı kadın. :D :D Ya allah var iyi bir insan hakkını yemeyeyim ama emin olun kaynanamla şu an aram kötü değilse o da benim koruduğum mesafe ve resmiyetten. Mesafeyi ve resmiyeti herkese tavsiye ederim. :)

:) :)Onunda başka problemleri olurdu canım,annesiz ailesiz büyümek kolay mı sanıyorsun?Ayrıca anneye ihtiyaç olmasaydı,Allah insanı ağaç kovuğunda da yaratırdı.Eşimin annesinin varlığına eşimin adına memnunum.Fazla iletişimleri olmasa da varlığı,orada olduğunu bilmesi yetiyor.

Esin annesine çok yapışan biri olsaydı eminim ağaç kovugundan çıksa daha iyidi derdin :D

:KK70: ahahah benim kv tanısan bela kelimesinin hayat bulmuş halini görürsün dogmadan ağlama krizlerin giriyo torunumu özledim gel karnini opucem diye doğunca alicak ona kalsa benden kendi buyutucekmis hele bi yüz ver aman Allahım tüylerim diken diken oldu

ay aynı benim kv :skandal:emmese götürür bakarım diyip duruyodu. hatta siz olmasanız dediği bile oldu. bende çok meraklıysan doğur bak dedim içimden tabi :halay: yani anca psikoloji bozuyorlar ben onlar yüzünden stresten çok afedersin çişimi yapamayıp idrar torbam patlamak üzereyken acillik olmuştum kızım da daha 2 günlüktü. 5 gün hastanede yattım

Benimkinin yok gibiydi piyangodan çıktı kadın. :KK70: :KK70: Ya allah var iyi bir insan hakkını yemeyeyim ama emin olun kaynanamla şu an aram kötü değilse o da benim koruduğum mesafe ve resmiyetten. Mesafeyi ve resmiyeti herkese tavsiye ederim. :)

:D ne kadar uzak o iyi

ay aynı benim kv :skandal:emmese götürür bakarım diyip duruyodu. hatta siz olmasanız dediği bile oldu. bende çok meraklıysan doğur bak dedim içimden tabi :halay: yani anca psikoloji bozuyorlar ben onlar yüzünden stresten çok afedersin çişimi yapamayıp idrar torbam patlamak üzereyken acillik olmuştum kızım da daha 2 günlüktü. 5 gün hastanede yattım

Ayy Kıyamam sana banada heo seni emmez zaten ben alıp bana gidiyim iyilesince gel gör dedi o derece bende kendin doğur bak senin için dogurmuyorum dedim ama çok doldurdu beni artık ben söylüyorum neyseki biraz toparladı cevabını alınca susmayi öğrendi . Bende lafımi esirgemedigim için stres olup sinirlenmiyorum cevap verip rahatliyorum :D

Doğumunuz normal mi değil mi bilmiyorum ama sizin açınızdanda sakıncalı orda kalmamız.
Aynı tuvaleti kullanmaktan sizde mikrop kapabilirsiniz.
Evinizde kalın lütfen

Mrb ablalarim kardeslerim:) ben 7 aylık hamileyim. Kayınvalidemlerle altlı ustlu oturuyoruz yeme içme bir zamanla ayiracagiz ama şimdilik boyle. Oyle asiri bi sıkıntı yok anlasiyoruz da. Şimdi benim yaşım biraz küçük :) ve hayatımda hiç yeni doğmuş bebek kucaklamadim :) nasıl bakarım bilemiyorum.

kayınvalidemlerle bir yediğimiz içinde (inip çıkarken bebeğimin hasta olma ihtimali de sebep gösterilerek) en az 40ı çıkana kadar onlarda kalmamızı soylediler. Ben basta esime yok dedim ama Esimde kalalim eger bebegimze bisey felan olursa napacaksin vicdan azabiyla hic degilse orda akil danisacagimiz biri olur bebek kendini toplar zaten 1 ay sonra ineriz eve diyor.Bi yandan onların akrabası çok gelen giden bitmez , kvde olursam oraya gelecekler mecbur. Kendi evimde olunca buraya gelecekler. Bu ayrı bi dert benim için. Bi yandanda bebeğimin evine bağlı olması alışması için acaba hep evimde mi kalsam ? Amaa Allah korusun bebegime bakamazsam birsey olursa yasayamam :KK43: :KK43: birde oyle geceleri de mecbur tek olucam benim ailemden yanımda kalcak kimse yok kv de kalmaz heralde.ama gündüz kesin gelir tabiki. Yemek felanda kv evinde pisiyor. Nasil olacak Kafam çok karıştı siz yerimde olsanız hangisini yaparsınız.?
Tatlım sen kv yle yemeyi içmeyi de ayrı istiyordun söyleyemedin mi eşine bu durumu? Ben olsam gece evimde yatağımda uyurum gündüz uyanır inerim hem kendine güvenin olsun Allah sana emin ol yüklüyor annelik vasfını korkma kimsenim ne dediğine de bakma

Annen gelsin size toparlanana kadar kayınvalide anne gibi olmuyor doğumdan sonra anne aranıyor

Tatlım sen kv yle yemeyi içmeyi de ayrı istiyordun söyleyemedin mi eşine bu durumu? Ben olsam gece evimde yatağımda uyurum gündüz uyanır inerim hem kendine güvenin olsun Allah sana emin ol yüklüyor annelik vasfını korkma kimsenim ne dediğine de bakma
Katılıyorum,Allah adeta kullanım kılavuzuyla veriyor bebekleri annelere.İçinden gelen en doğrusu oluyor çoğu zaman insanın.Arada ki bağ böyle böyle gelişiyor...

soğuktan değil de maaile yaşamaktan mikrop kapar hasta olur bebek
ayrıca siz de hijyen açısından o dönemde o kadar kalabalık evde banyo ve tuvalet kullanımından hasta olabilirsiniz
evinizde kalın
misafirler kv ye gelsin siz de arada bir görünün yeter
eşiniz de kendisine iş düşmesin rahat uyusun diye kv kalmanızı istiyor belki kendi bebek ağlarsa aşagı kaçması kolay olur diye düşünüyor

Mrb ablalarim kardeslerim:) ben 7 aylık hamileyim. Kayınvalidemlerle altlı ustlu oturuyoruz yeme içme bir zamanla ayiracagiz ama şimdilik boyle. Oyle asiri bi sıkıntı yok anlasiyoruz da. Şimdi benim yaşım biraz küçük :) ve hayatımda hiç yeni doğmuş bebek kucaklamadim :) nasıl bakarım bilemiyorum.

kayınvalidemlerle bir yediğimiz içinde (inip çıkarken bebeğimin hasta olma ihtimali de sebep gösterilerek) en az 40ı çıkana kadar onlarda kalmamızı soylediler. Ben basta esime yok dedim ama Esimde kalalim eger bebegimze bisey felan olursa napacaksin vicdan azabiyla hic degilse orda akil danisacagimiz biri olur bebek kendini toplar zaten 1 ay sonra ineriz eve diyor.Bi yandan onların akrabası çok gelen giden bitmez , kvde olursam oraya gelecekler mecbur. Kendi evimde olunca buraya gelecekler. Bu ayrı bi dert benim için. Bi yandanda bebeğimin evine bağlı olması alışması için acaba hep evimde mi kalsam ? Amaa Allah korusun bebegime bakamazsam birsey olursa yasayamam :KK43: :KK43: birde oyle geceleri de mecbur tek olucam benim ailemden yanımda kalcak kimse yok kv de kalmaz heralde.ama gündüz kesin gelir tabiki. Yemek felanda kv evinde pisiyor. Nasil olacak Kafam çok karıştı siz yerimde olsanız hangisini yaparsınız.?
kv yukarı gelsin sen neden inip cıkıcan... hiç sevmem böyle vicdan azabı yaparsıın lafıını...
evinde kal.

Back
X