Bebeğim dönmüyor lütfen deneyimlerinizden yardım

burcu35burcu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2010
75
1
36
İzmir
Merhabalar benim 8 ayını bitirmek üzere olan bir oğlum var. Bazen sağa sola hafif dönüyor. Ayaklarınıda çok dik basıp üzun süre kalabiliyor ama desteksiz oturamıyor ve tam dönemiyor,yuvarlanamıyor. Benim durumumda olan varmı yda bu normalmi aceba paniklemeye başladım artık.yardımlarınızı bekliyorum.

benim oğlum 9. ayına yeni girdi yani hemen hemen aynı aydayız sizinle .. oğlum 2 aydan beridir kendi kendine oturabiliyır desteksiz. 6 aylıkkende sağa sola dönebiliyor ve yuvarlanabiliyordu. tabi her çocuk aynı olmaya bilir ama en azından şuan desteksiz oturabiliyor olması lazım bebeğinizn.
sizi endişelendirmek istemem ama gelişiminin normal olduğunu öğrenmeniz için bir doktora danışmanızda fayda var..

Yani aslında desteksiz oturabiliyor ama çok uzun süre degil bir kaç dk. Kadar. Sonra sağa sola düşüyor. Birde bugün keşfettim yüz üstü yatırıp buraktım baya ağladı ben kaldırmadım. Sonra baktıki ben kaldırmıyorum kendi kendine sırtüstü döndü. Sanırım biraz hazıra alıştırmışım. Ama ben yinede endişeleniyorum.

Back
X