Bebeğim down sendromlu olabilirmiş!!!!!!

Nasıl başlasam bilemiyorum.
Tüp bebek ile hamile kaldım şuan 17+0
Test yapıldığında ise 12+2 günlük idi.
Sonuçlar sistemdeki sorun nedeni ile yeni çıktı ve 1/263 oranla down sendromlu olabilir dedi doktorumuz.
Tüp bebek doktoruna gönderdim oda çok alanım olmamasına rağmen bi sorun göremiyorum ben dedi.
İzmir tepecikten cuma günü için randevu aldım. Ayrıntılı bakılması için.
Kafam o kadar karışık ki sabahtan beri araştırıyorum yorumları okuyorum bi sürü insana down sendromlu olabilir demişler ama hemen hemen hepsi sağlıklı olarak dünyaya gelmiş.
Birde amino sıvısı aldırmak yerine Serbest Fetal Dna testi yapıyorlarmış yaptıran duyan bilen var mı aranızda.
Yardımcı olursanız çok memnun olurum.
Dua edin lütfen bi sorun çıkmasın bebeğimde.
Sonuçta ekte bilgisi olan yorumlarsa sevinirim.
Fetal dna testi yani kanda bebegin dna'sina bakilan test sonucu %99,4 nerdeyse ben yaptirdim maalesef sonuc poztif yani down sendromu ama doktorlar daha da garanti olmasi amaciyla amniyo sentez istediler karindan sivi alinan onu da yaptirdik sonuc degismicek mucize olur ama kan testleri sonuclarinda yanilma payi cok cok az amniyo sentezde ise yok ... hayirlisi olsn

Fetal dna testi yani kanda bebegin dna'sina bakilan test sonucu %99,4 nerdeyse ben yaptirdim maalesef sonuc poztif yani down sendromu ama doktorlar daha da garanti olmasi amaciyla amniyo sentez istediler karindan sivi alinan onu da yaptirdik sonuc degismicek mucize olur ama kan testleri sonuclarinda yanilma payi cok cok az amniyo sentezde ise yok ... hayirlisi olsn
Yeni gördüm yazdığını inşallah bi mucize olur senin için ve gayet sağlıklı çıkar bebeğin.
Ben aldırmayı düşünmediğim için başka test yaptırmadım tüp bebek doktorumuz ve ayrıntılı ultrasonda bakan Ahmet güle güvendiğimiz içinde tabiki de.
Hakkımızda hayırlısı olsun ne diyeyim canım.

Yeni gördüm yazdığını inşallah bi mucize olur senin için ve gayet sağlıklı çıkar bebeğin.
Ben aldırmayı düşünmediğim için başka test yaptırmadım tüp bebek doktorumuz ve ayrıntılı ultrasonda bakan Ahmet güle güvendiğimiz içinde tabiki de.
Hakkımızda hayırlısı olsun ne diyeyim canım.
Anladim sizin icin de hayirlisi olsun Benim bu sartlar ve sonuclar altinda fazla bi secenegim yok maalesef :(

tüp bebekte böyle bir risk olduğunu bilmiyordum ben açıkcası inşallah sağlıklı olur bebeğiniz

Back
X