- 25 Haziran 2016
- 7.596
- 13.597
- 248
- Konu Sahibi Pembekoala35
-
Agliyormu? Huyzuslaniyormu? Doktor ile bu korkunu paylastinmi? Ne dedi?[/QUOTyok aglamıyo huysuzluk falanda yok ama yinede doymamıs gibi geliyo bana
Kaynanana sor o bilir!Slm kızlar 2 aylık bi bebeğim var.doğdugu günden beri zorlasamda bi turlu sağ gogsumu emmek istemedi.doktor kontrolune gittigimizde 6 kilo olduğunu söyledi.ama benim içim rahat degil acaba doymuyo mu yetiyo mudur sutum diğer gogsumu sagıyorum ama cok fazla sut yok gibi
Teşekkürler içim rahatladı biraz anne yuregı işte kendini kotu hissediyoMaşallah kilosu çok iyi sanırım her anne bu düşünceyle kendine eziyet ediyor. En başta ben gibi doymuyomu acaba diye kac gecelerce agladigimi bilirim. Bebeğin doyuyor merak etme benim kızım 5 buçuk aylıkken 6 kiloydu
Rica ederim. Bebeğin tok olduğu için emmeyi reddediyor. Elimde olsa ilk zamanlarimiza geri dönmek isterim bu düşüncelerle kendimi yiyecegime daha sakin ve kaliteli vakit geçirmek için.Teşekkürler içim rahatladı biraz anne yuregı işte kendini kotu hissediyo
Kilosu maşallah gayet iyi sağ göğsünü verirken emzirme pozisyonunu değiştir mesela soluna yat uzan sağ göğsünü ver Habirede yedirmeye çalışma midesi küçücük onların emin ol ki doyuyorlarTeşekkürler içim rahatladı biraz anne yuregı işte kendini kotu hissediyo
Slm kızlar 2 aylık bi bebeğim var.doğdugu günden beri zorlasamda bi turlu sağ gogsumu emmek istemedi.doktor kontrolune gittigimizde 6 kilo olduğunu söyledi.ama benim içim rahat degil acaba doymuyo mu yetiyo mudur sutum diğer gogsumu sagıyorum ama cok fazla sut yok gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?