Bence beslenmene dikkat et ve bol bol emzir uzum incir ye incir sütü yağlı yapar yani doyurucu yapar salata ye yemekler ile bol bol kuru veya cennet hurmasi ye maden suyu da arttırır benim bildiğim bunlar canimArkadaşlar merhaba ben doğum yapali 20 gün oldu ilk günler sütüm cokdu bebeğim doyuyordu ama şimdi sütüm azaldı doymuyor ve mama vermek zorunda kalıyorum sütumun çok olmasi için ne yapmam gerek bnm gibi olan varmı varsa ne yaptı banda yardımcı olursanız sevinirim
anne sütü hep aynı kıvamda olmaz canım bebegin ihtiyacına göre değişir bazen mesela bebek hasta olduğunda bağışıklık sistemi ni güçlendirecek hücreler daha fazla olur. Ayrıca bebek ilk emmeye başladığında süt suludur yani bebeğin önce susuzluk hissi giderilir sonra protein sonra yağlı süt gelirTşk ederim cnm yediklerinde dikkat ediyorum incirde yiyorum ama hala aynı sütüm ilk zamanlar yagliydi sütüm ama şimdi yok
mama her bebegi uyutur. Hani biz de agir bir yemek yiyince agirlik coker ya oyle dusun.Canım.emdigi halde sürekli agliyo mama verince susup uyuyoo beslenmeme falanda dikkat ediyorum ama.sutum yinede az
Tşk ederim cnm yediklerinde dikkat ediyorum incirde yiyorum ama hala aynı sütüm ilk zamanlar yagliydi sütüm ama şimdi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?