Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar merhaba ben doğum yapali 20 gün oldu ilk günler sütüm cokdu bebeğim doyuyordu ama şimdi sütüm azaldı doymuyor ve mama vermek zorunda kalıyorum sütumun çok olmasi için ne yapmam gerek bnm gibi olan varmı varsa ne yaptı banda yardımcı olursanız sevinirim
Gereken herşeyi yapıyorum uyuyorum yiyorum rezene çayı içiyorum sütü arttırdığını duydum içiyorum incir yiyorum ilk günler sütüm yagliydi şimdi yok o yüzden fazla beslenemiyomu mecburen mama veriyorum
Lütfen mama verme sakın gibi cümleler kuran insanları dinlemeyin. Çocuk aç kalıyorsa sütünuzun yetmedigini düşünüyorsanız tabiki mama verin. Azıcık süt görüp te aaa benim sütüm var emsin işte hatasına düşmeyin. Bende sütümun olduğunu çocuğun doyuyor olduğunu sanıyordum. Baktım olacak gibi değil bir öğün emzirdiysem bir öğün mama verdim. Anca ozaman çocuğun sarılığı bitti Kilo almaya başladı. Lütfen mama vermek zorunda kalan anneleri de vicdan muhasebesine sokmayın. Olmuyorsa olmuyor yapacak birsey yok
Hanımefendi Kilo ve idrar takibinden diyip doymadiginin anlaşılacağını elbetteki biliyorum. Tabi bebeği tutup hergün tartmiyoruz o da ayrı. Sarılık mevzusuna gelince bebek yeterince beslenemedigi için süreç uzayabilir. Yani gün geçtikçe düşecek diye bir kaide yok. İlk bebeğim de anne sütü aldığı halde sarılığı düşmeyince fototerapi almak zorunda kaldı ve Mama ya başladık. Beslenebildigi için de sarılığı bitti. Aslında bunlar detaylar. Söylemek istediğim asıl şey aman mama vermeyin gibi söylemler bazen insanların iyiliği için söylenmiş olsa da bence hiç söylenmemeli.
Arkadaşlar sütüm var çok şükür ama bebeğim iki memeyde emdiği halde hala emmk istiyo bnde vcdnm rhat etmiyor doymuyor die günde iki yada bidefa mama veriyorum çok şükür kilo almasıda gayet iyi
Sütun varsa doyuyodur canım biz anneler hep onhataya dusuyoruz yalancı emzik ver biraz.oyalanmasi içinArkadaşlar sütüm var çok şükür ama bebeğim iki memeyde emdiği halde hala emmk istiyo bnde vcdnm rhat etmiyor doymuyor die günde iki yada bidefa mama veriyorum çok şükür kilo almasıda gayet iyi
Öncelikle bol bol su icmelisin 3 litreden fazla dereotu çok süt yapar birde bebeğinin emmesi şart gece yatarken bir bardak ılık süte şeker koyup icebilirsin inşallah bebeğin emer sütun cogalir mama vermek zorunda kalmazsin