Siz kaç kardeşsiniz?
Yengenizin 4. çocuğu niye oluyor? 1-2 nelerine yetmiyor.
Size de 1 yetmedi mi demesinde haklı olabilir anneniz. Belki de artık bebek ve çocuk görmekten bıktı kadın.
Çok çocuklu ailelerde genelde çocuklar mutsuz oluyor. 1 veya en fazla 2 her zaman iyidir.
SANANE ...Siz kaç kardeşsiniz?
Yengenizin 4. çocuğu niye oluyor? 1-2 nelerine yetmiyor.
Size de 1 yetmedi mi demesinde haklı olabilir anneniz. Belki de artık bebek ve çocuk görmekten bıktı kadın.
Çok çocuklu ailelerde genelde çocuklar mutsuz oluyor. 1 veya en fazla 2 her zaman iyidir.
Takma kafana doktora git kanamayi durdurmak icin igne yapiyorlar hicbir sey olmaz saglikla kucagina alirsin insallah annenin kafasi bulanmis galiba bosverAllah akıl fikir versin.Ama uzak duracağım bu kesin.
annen manyak
Zaten zorla çocuk baktiran yok.Kendisi bakici tutmayin diyor.Allah sağlık versin ben bakarım çocuğuna.Bencilllik yyapiyor.Her şeyine ben koştururum.Ama arti k gitmeyeceğim.Kavga ediyor benle.Doktor hiç kipardama dinlenme dedi.O temizlik diyor.Ruh hastası.Babam da onun yüzünden öldü zaten.Keşke babam değil de o gitseydi.O halde çocuğunuza kendiniz bakacaksanız doğurun.
Yaptığı kesinlikle hoş bir şey değil ama bu yaştan sonra çocuk bakmak istemiyorsa da en doğal hakkı bana göre.
Annenizin öz olduğuna eminmisiniz,yok artık...Annenizin ciddi bir tedaviye ihtiyacı var...Benim delirmek ya da kanser olmam için sabaha kadar dua edecekmiş.Eşime tayin isteyelim diyorum dinlemiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?