Bebek Beslenmesi Bebeğim düştü

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Kocasinaasikk

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2016
31
1
6
30
Merhaba arkadaşlar. 2 aylık bebeğimi pusete koymuştum ayaklarıyla destek verince puset geri şekilde gitti hemen koşup tuttum ama kafası yere vurdu açana çatlak olurmu çok korkuyorum böyle bişi başıma gelen var mi

Benim 11 aylık yavrum. Merdivenlerden yuvarlandı hemde kafasını seke seke nasıl ağladım. Rabbim korudu hiçbişey olmadı maşallah. Alçaktan düşmüş bebeğiniz sanırsam sıkıntı olmaz. Benimki yüksekten düştü hatırlamak istemiyorum. Sıkıntı yapmayın bişey olmaz inşallah içiniz rahat etmezse bi çocuk doktoruna gösterirsiniz.

Nasıl oldu bilemedim bile inşallah bişi yoktur kimseye
Ya nasıl oldu anlamadım şimdi bile ağlasa açaba düştüğü yuzden mi ağlıyo acaba bi sıkıntımı var die içim içimi yiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…