Bebeğim düşüyo mu?

Wiva

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2015
12
4
Kızlar 6 hafta+3 günlük hamileyim. Değerlerim 2 gün öncesine kadar iyiydi; ancak 2 gün önce kanamam oldu ve bugün yapılan tahlilde değerimin 13 binden 10 bine düştüğü görüldü. Vajinal ultrasonla muayenem oldu ve kesem 7.6mm çıktı. Doktor küçük dedi. Rahimin kanla dolu hep yat 1 hafta sonra gel dedi. Kesede henüz bebek falan yok. Görülmedi yani. Kalp atışı hak getire. Doktor geç döllenme de olabilir dedi. Kızlar değerim de düştüğüne göre benim bebeğim düşüyo mu? Bilgisi olan varsa lütfen yazsın.

Umutsuzluğa kapılma hemen canım ama çok da bağlanma daha çok erken. Benim de 7.haftada belirmişti bebeğim kesede ama kanamam oldu sonra ve yatış istirahatine rağmen kalp atışları durdu. Her şerde var bi hayır, hiç tutunmadan düşmesi kalp atışını duyduktan sonra gitmesinden daha iyidir. Dua et Allah'a hayırlısı neyse o olsun

Haklısın çok sağol canım; ama işte umut fakirin ekmeği denir ya hani benimki de o misal. Belki biri benim de böyle oldu da her şey yoluna girdi der mi diye kendi kendime senaryolar kuruyorum :)

2 yıldır evliyiz, 1 yıldır uğraşıyoruz. İşin ilginci sperm hareketsizliğinden dolayı normal yolla kesinlikle çocuğunuz olmaz dedi doktorlar. Mayısta tüp bebek denedik; tutmadı. Ramazanda kendiliğinden oldu bu gebelik. Bizim için bi mucize, hem de çok büyük bi mucize. İnşallah hayırlıdır ve kalır. Nasip...

Teşekkür ederim Fatma Hanım, umudum az; ama inşallah güzel olur... Sağolun

X