E Ebrushn Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 5 Mart 2019 76 13 88 33 12 Nisan 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Ebrushn #1 Merhaba sevgili anneler yine bir sorum var bebeğim emerken ağzından hep süt akıtıyor önlük takmasam hep kıyafetinin önü ıslanıyor memeyi ağzına tam alamadığı için mi oluyordur acaba bu arada kızım 45 günlük ve 8 aylık doğdu biraz minik
Merhaba sevgili anneler yine bir sorum var bebeğim emerken ağzından hep süt akıtıyor önlük takmasam hep kıyafetinin önü ıslanıyor memeyi ağzına tam alamadığı için mi oluyordur acaba bu arada kızım 45 günlük ve 8 aylık doğdu biraz minik
TeRaPi oRDusU 03 ❤ İki kızım iki gözüm ❤ Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 30 Eylül 2018 1.470 1.899 53 12 Nisan 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Ebrushn #2 Allah bağışlasın.Maşallah sütünüz bol demek ki.çok geldiği için ve tam kavrayamığı için akar.önlükle devam edin.büyüdükçe geçer.
Allah bağışlasın.Maşallah sütünüz bol demek ki.çok geldiği için ve tam kavrayamığı için akar.önlükle devam edin.büyüdükçe geçer.
E Ebrushn Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 5 Mart 2019 76 13 88 33 13 Nisan 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Ebrushn #3 TeRaPi oRDusU 03 .!.: Allah bağışlasın.Maşallah sütünüz bol demek ki.çok geldiği için ve tam kavrayamığı için akar.önlükle devam edin.büyüdükçe geçer. Genişletmek için tıkla... Valla bilemiyorum ondan mi olur Ben de sütüm az diye üzülüyorum doymuyor diye düşünüyorum kafamda deli sorular ne yapacağımı bilemiyorum
TeRaPi oRDusU 03 .!.: Allah bağışlasın.Maşallah sütünüz bol demek ki.çok geldiği için ve tam kavrayamığı için akar.önlükle devam edin.büyüdükçe geçer. Genişletmek için tıkla... Valla bilemiyorum ondan mi olur Ben de sütüm az diye üzülüyorum doymuyor diye düşünüyorum kafamda deli sorular ne yapacağımı bilemiyorum
TeRaPi oRDusU 03 ❤ İki kızım iki gözüm ❤ Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 30 Eylül 2018 1.470 1.899 53 13 Nisan 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Ebrushn #4 Btlshn .!.: Valla bilemiyorum ondan mi olur Ben de sütüm az diye üzülüyorum doymuyor diye düşünüyorum kafamda deli sorular ne yapacağımı bilemiyorum Genişletmek için tıkla... Az olsa ağzından taşmaz canım merak etme.
Btlshn .!.: Valla bilemiyorum ondan mi olur Ben de sütüm az diye üzülüyorum doymuyor diye düşünüyorum kafamda deli sorular ne yapacağımı bilemiyorum Genişletmek için tıkla... Az olsa ağzından taşmaz canım merak etme.