- 27 Mayıs 2023
- 219
- 130
- 33
- Konu Sahibi bayandegilkadinn
-
Siz yatın sırt üstü bebeği memenize koyun ben hep böyle emzirdim başka çözüm bulamadım. Meme reddi yapmıştı bendede bu yolla çözdüm. Yada mümkün olduğunca yaslanın arkanıza öyle emzirin. Yatarak genzine kaçabilir gene. Allah korumuş çok geçmiş olsun.merhaba. 2 Mayıs'ta 3. Aylik olacak bir oğlum var. Yeni doğduğunda memeyi çok güzel kavrarken büyümeye başladıkça asla düzgün tutamamaya başladı
Hatta cigerine süt kaçtı derin bir uykuya daldı neyse ki uyku olmadığını hemen anlayıp bebeğimi ambulansla acile götürdük
Çok şükür erken müdahale olduğu için sorunsuz taburcu olduk. O günden beri her geçen gün biraz daha kötü emmeye başladı. Ben kaygı yaptıkça o kavrayamadi memeyi ve habire genzine kaçıp durdu. Sadece yatar pozisyonda emzirebiliyorum o da yine çok tazyikli olunca genzine kaçıyor. Kabus gibi günler geçiriyorum. Emzirme danışmanıyla görüşüyorum 1 haftalık paket aldım ama ikinci gunundeyiz her emzirmede halen süt kaçıyor genzine huzuru kalmadı bebeğimin.
Aynı sorunu yaşayanlar bu sorunlarını nasıl hallettiler benimle paylaşabilirler mi?
Not: emzirmeyle ilgili her şeyi doğru yapmaya çalışıyorum ama tam ah güzel tuttu memeyi derken süt iner inmez cuk diyor ve ağzını küçültuyor ve genzine kaçıyor
Çok sağolun. Sırt üstü denedim öyle yine memeyi düzgün alamadı yine cuk cuk ses geliyor ve midesine baskı olduğu için de kusuyorSiz yatın sırt üstü bebeği memenize koyun ben hep böyle emzirdim başka çözüm bulamadım. Meme reddi yapmıştı bendede bu yolla çözdüm. Yada mümkün olduğunca yaslanın arkanıza öyle emzirin. Yatarak genzine kaçabilir gene. Allah korumuş çok geçmiş olsun.
Sütünüzü sağıp biberonla verseniz olmaz mı?merhaba. 2 Mayıs'ta 3. Aylik olacak bir oğlum var. Yeni doğduğunda memeyi çok güzel kavrarken büyümeye başladıkça asla düzgün tutamamaya başladı
Hatta cigerine süt kaçtı derin bir uykuya daldı neyse ki uyku olmadığını hemen anlayıp bebeğimi ambulansla acile götürdük
Çok şükür erken müdahale olduğu için sorunsuz taburcu olduk. O günden beri her geçen gün biraz daha kötü emmeye başladı. Ben kaygı yaptıkça o kavrayamadi memeyi ve habire genzine kaçıp durdu. Sadece yatar pozisyonda emzirebiliyorum o da yine çok tazyikli olunca genzine kaçıyor. Kabus gibi günler geçiriyorum. Emzirme danışmanıyla görüşüyorum 1 haftalık paket aldım ama ikinci gunundeyiz her emzirmede halen süt kaçıyor genzine huzuru kalmadı bebeğimin.
Aynı sorunu yaşayanlar bu sorunlarını nasıl hallettiler benimle paylaşabilirler mi?
Not: emzirmeyle ilgili her şeyi doğru yapmaya çalışıyorum ama tam ah güzel tuttu memeyi derken süt iner inmez cuk diyor ve ağzını küçültuyor ve genzine kaçıyor
Çok sağolun. Sırt üstü denedim öyle yine memeyi düzgün alamadı yine cuk cuk ses geliyor ve midesine baskı olduğu için de kusuyorSiz yatın sırt üstü bebeği memenize koyun ben hep böyle emzirdim başka çözüm bulamadım. Meme reddi yapmıştı bendede bu yolla çözdüm. Yada mümkün olduğunca yaslanın arkanıza öyle emzirin. Yatarak genzine kaçabilir gene. Allah korumuş çok geçmiş olsun.
Emzirmeden önce memeyi elle sağıp tazyikli gelen sütü boşaltmak ( pompa işe sağmayın iyice artar)
Geriye doğru yatarak yerçrkimine karşı emzirmek
Bebeği dik tutarak emzirmek
Sık sık memeden çekip nefes aldırmak
Denediniz mi hepsini?
Tazyikli sütü elle boşaltıp Denedim yine süt inince meme sertlesince cuk diye küçültuyor ağzını sonuç yine genze kaçması ...Emzirmeden önce memeyi elle sağıp tazyikli gelen sütü boşaltmak ( pompa işe sağmayın iyice artar)
Geriye doğru yatarak yerçrkimine karşı emzirmek
Bebeği dik tutarak emzirmek
Sık sık memeden çekip nefes aldırmak
Denediniz mi hepsini?
Biberonu reddediyorSütünüzü sağıp biberonla verseniz olmaz mı?
Damağı düşmüş ola bilir işaret parmagınla damagını 3 defa kaldıra bilirsin benimde 3 aylık oğlum var 1veya 2 defa memeyi ağzından hızlı çekmek zorunda kaldım bilmiyorum belki sizin bebeginizde de aynı sorun olabilir genzine kaçmasınıda oturtarak emziriyorum sütüm tazikli olsa bile rahat emiyor yada az bişe sütünü saga bilirsin oazaman tazikli gelmiyor rahat emiyor çok şükür inşalah sizinde emmeniz de düzene girermerhaba. 2 Mayıs'ta 3. Aylik olacak bir oğlum var. Yeni doğduğunda memeyi çok güzel kavrarken büyümeye başladıkça asla düzgün tutamamaya başladı
çok geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasınmerhaba. 2 Mayıs'ta 3. Aylik olacak bir oğlum var. Yeni doğduğunda memeyi çok güzel kavrarken büyümeye başladıkça asla düzgün tutamamaya başladı
Damağıni kaldırmayı deneyeceğim bilmiyordum hiç. Henüz yeni 3 aylık olacak onu oturtamam ama büyümesini sabırsızlıkla bekliyorumDamağı düşmüş ola bilir işaret parmagınla damagını 3 defa kaldıra bilirsin benimde 3 aylık oğlum var 1veya 2 defa memeyi ağzından hızlı çekmek zorunda kaldım bilmiyorum belki sizin bebeginizde de aynı sorun olabilir genzine kaçmasınıda oturtarak emziriyorum sütüm tazikli olsa bile rahat emiyor yada az bişe sütünü saga bilirsin oazaman tazikli gelmiyor rahat emiyor çok şükür inşalah sizinde emmeniz de düzene girer
Amin çok sağolun kimsenin bebeğine yasatmasin rabbimçok geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasın
Damağıni kaldırmayı deneyeceğim bilmiyordum hiç. Henüz yeni 3 aylık olacak onu oturtamam ama büyümesini sabırsızlıkla bekliyom
İşe yarar inşallahDamağıni kaldırmayı deneyeceğim bilmiyordum hiç. Henüz yeni 3 aylık olacak onu oturtamam ama büyümesini sabırsızlıkla bekliyorum
Kalp muayenesi oldu cigerine kaçınca ama yutaga falan da bakıldı bir sıkıntı yokBenim de aklıma üstteki üyeyle benzer geldi. Kbb muayenesi gibi bir muayene yaptı mı doktoru acaba bir problemi mi var?
Biberon istemiyor. Şeyi çok merak ediyorum insanlar 3 aylık bebeğime memeyi tutturmak için benim kadar çaba sarf ediyor muÖnce sağın tazyigi gitsin sonra emzirin. Böylede olmuyorsa komple sagip biberonla verin derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?