Bebeğim emerken uyuyor

zeynepsrnoglu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2023
11
2
1
22
Arkadaşlar merhaba 25 günlük bebeğim var sürekli emmek istiyor emziriyorum ama bu sefer meme de uyumak istiyor uyutup yerine koyarken uyanıyor ve başa tekrar dönüyoruz tüm günüm bu döngünün içerisinde geçiyor nasıl düzelteceğim bunu acaba doymuyor mu o yüzden mi sürekli memede kalmak istiyor ama kakasını ve idrarını da gayet güzel yapıyor napacam ben ya:(((

Arkadaşlar merhaba 25 günlük bebeğim var sürekli emmek istiyor emziriyorum ama bu sefer meme de uyumak istiyor uyutup yerine koyarken uyanıyor ve başa tekrar dönüyoruz tüm günüm bu döngünün içerisinde geçiyor nasıl düzelteceğim bunu acaba doymuyor mu o yüzden mi sürekli memede kalmak istiyor ama kakasını ve idrarını da gayet güzel yapıyor napacam ben ya:KK43:((
Zevkleri bu memede uyumak istiyorlar ☺️

Arkadaşlar merhaba 25 günlük bebeğim var sürekli emmek istiyor emziriyorum ama bu sefer meme de uyumak istiyor uyutup yerine koyarken uyanıyor ve başa tekrar dönüyoruz tüm günüm bu döngünün içerisinde geçiyor nasıl düzelteceğim bunu acaba doymuyor mu o yüzden mi sürekli memede kalmak istiyor ama kakasını ve idrarını da gayet güzel yapıyor napacam ben ya:KK43:((
ilk 3-4 ay boyle geciyor malesef bebek memeciyse :( sonra disariya ilgileri artiyor, daha az emiyorlar. yapacak cok bisey yok :(

Onlar memeyle bi bütün haldeler inan her bebek öyle. Güzelce emzir tam dalmak üzereyken çek gazını çıkart ve yatağında pışpışla yada kucağında salınım yap. Meme ile uyuma bağını kopart derim. Benimki 6 aylık olcak hala öyle. Bi zaman sonra zor oluyor… bolbol emzir ama memede uyumasına engel ol ayağını mıncıkla ellerini öp uyumasın … sağlıkla büyütün inşallah 🙏🏼

Bi süre sonra 0-6 aylık için emzikler var anne memesi gibi onları deneyebilirsin nekadar sağlıklı bilmiyorum tabi sadece öneri daha çok kücükmüş ama 🧿🥰

Bizimki 8 aylık hala öyle ama bence diğer uyutma yöntemlerine göre kolay oluyor
Beşiğe koyduğunda uyanmaması için de önce ayaklarını sonra başını koy
Ve elini bebeğin üzerinde tut bir süre pışpış yap
Daldığı zaman elini çekebilirsin

Gayet normal şuan sadece emmek degil derdi senin kokunu ve kalp atişıni duymak ona iyi geliyor

Benim bebeğim de 1 aylık oldu aynı durumu yaşıyorum sürekli emmek istiyor iki memeyide emdikten sonra yine aranıyor mama veriyoruz uyutmaya çalışıyorum yine aranıyor uykuya dalamıyor gündüzleri nerdeyse hiç uyumuyor meme dışında gece de az uyuyor

Oglumda 4kilo dogdu 1 yasina kadar hep cok kiloluydu ..surekli emzirdim ne zman istese ıhh dese bile emziriyodurdum..yürümeye başlayinca kilo verdi simdi normal standart bir cocuk oldu ..bisey olmaz emzir sen bol bol

Back
X