Bebek Beslenmesi Bebeğim emerken yada biberonda öğürüp ağız dolusu kusuyor

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Zeynepderen

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2017
8
3
1
38
Kızlar bebegım 3 aylık olacak emerken bıraz karnı doyunca yada bıberonla beslerken öğh dıyor nıck nıck dıye ses gelıyo ve mıdesınde ne var ne yok kusuyor az besleyınce olmuyor ama o zaman da aglıyo cıglık cıglıga aynı durumu yasayan varmı

Süt alerjisi olma ihtimali var mıdır? Midesiyle ilgili bir sıkıntı var belli ki doktorunuza danıştınız mı?

Doktora 1 hafta sonra randevumuz var gıdınce soracagım bakalım, süt alerjisi olunca kanlı kaka oluyor dıye bılıyorum bırde bu durum yeni başladı hiç aklıma gelmedi onuda sorayım doktora canım ya

yenimi başladı bu kusmalar?kilo alımı nasıl? Çok beslemeden kusma oluyor,hatta reflü bile oluyor,benim bebeğime aşırı beslemeden reflü teşhisi koyuldu.ben üç aydır mücadele ediyorum kusmayla belki yardımcı olabilirm

Canım kilo alımıda cok ıyı degıl ılk ıkı ay 1 kılo aldı ama ası yapılan hafta hıc kılo almamaıs bu haftada 200 gram aldı ama yemesi iyi aslında sütümmü yaramıyo bılemedım , gunde 1 yada 2 kwre kusuyo maksımum ama butun mıdeyı bosaldıyo suyla bırlıkte o o kadar etkı edermı kılo alımına ,arkasından hemen tekrar beslıyoruz cunku

Doktora 1 hafta sonra randevumuz var gıdınce soracagım bakalım, süt alerjisi olunca kanlı kaka oluyor dıye bılıyorum bırde bu durum yeni başladı hiç aklıma gelmedi onuda sorayım doktora canım ya
Evet en sağlıklısı olacaktır. Çok fazla bilgim Yok aslında ama aklıma ilk gelen o oldu nedense. Yeni oluyorsa belki bi enfeksiyon falan da söz konusu olabilir. İnşallah kısa zamanda çözüm bulursunuz

Canım kusma için gittiğinde ilk enfeksiyona bakıyorlar eğer enfeksiyon yoksa kilo alımıda iyiyse takmıyor doktorlar.sütün yarıyodur yaramasa ilk aylar o kadar kilo almazdı,belki enfeksiyondur götür doktora mutlaka,benim kızımda enfeksiyon çıkmadı kilo alımoda iyiydi ama fışkırır gibi kusuyordu halada kusuyor 6.ayı bekliyorum geçmesi için,günde iki kere kusması kilosunu çok etkilemez benimki her emmeden sonra kusuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…