BEBEĞİM EMMEK İSTEMİYOR

Melek Etik

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2023
4
0
1
28
Merhabalar iyi günler sevgili anneler.
Bebeğim 10 gün kuvesde kaldı
Orda biberona alışmış ve beni emmek istemiyor.
Silikon göğüs ucu aldık ama bir faydası olmadı .
Ne yapacağımı şaşırdım 36 haftalık dünyaya geldi.Ne yapabilirim .?

Öncelikle kendinizi motive edin olucağına inanın sabredin. Benim bebeğimde doğduğunda 1 aya kadar ağladı memeyi alamadı bir türlü ama sonra alıştı çok şükür şuan çene kası güçsüz ondan da alamıyor olabilir yinede siz memeye götürün deneme yapın almıyorsa bile deneyin sonunda alıcaktır 🙏🏼 Bir tanıdığımızın da bebeği 3 ay sonra almış memeyi yani kafanıza takmayın çok fazla

Öncelikle kendinizi motive edin olucağına inanın sabredin. Benim bebeğimde doğduğunda 1 aya kadar ağladı memeyi alamadı bir türlü ama sonra alıştı çok şükür şuan çene kası güçsüz ondan da alamıyor olabilir yinede siz memeye götürün deneme yapın almıyorsa bile deneyin sonunda alıcaktır 🙏🏼 Bir tanıdığımızın da bebeği 3 ay sonra almış memeyi yani kafanıza takmayın çok fazla
Çok teşekkür ederim.
Peki bebeğiniz memeyi almadığı süre zaarfinda sağıp tamı verdiniz .
Ben belli süre duruyorum uğraşıyorum emmiyor . Göğsüme geldiğinde ağlayıp uyku moduna geçiyor hiçbir şekilde emmiyor mecburen karnı aç diye biberonla veriyorum

Merhabalar iyi günler sevgili anneler.
Bebeğim 10 gün kuvesde kaldı
Orda biberona alışmış ve beni emmek istemiyor.
Silikon göğüs ucu aldık ama bir faydası olmadı .
Ne yapacağımı şaşırdım 36 haftalık dünyaya geldi.Ne yapabilirim .?
Tentene temas yaptınız mı? Banyo öncesi bebeğiniz de siz de soyunun onu göğsünüze koyun güzelce sarmalanin üstümüzü ortun onunla konuşun sevin belki tutar 🙏

Çok teşekkür ederim.
Peki bebeğiniz memeyi almadığı süre zaarfinda sağıp tamı verdiniz .
Ben belli süre duruyorum uğraşıyorum emmiyor . Göğsüme geldiğinde ağlayıp uyku moduna geçiyor hiçbir şekilde emmiyor mecburen karnı aç diye biberonla veriyorum
Evet sağıp verdim çoğu zamanda mamada verdim çünkü sütüm geç geldi ve az geliyor hala çok yeterli değil ama şükür verebildiğim kadar veriyorum. Benim bebeğimde memede uyumayı seviyor biraz emip uyuyakalıyor gözü kapalı içmeye devam ediyor sonra düşüyor uyuyor. Dediğim gibi sabredin olur inşallah doymuyorsa mama verin nolucak düşünmeyin o kadar hiç sütü gelmeyen anneler napsın tabii ki verilecek

Evet sağıp verdim çoğu zamanda mamada verdim çünkü sütüm geç geldi ve az geliyor hala çok yeterli değil ama şükür verebildiğim kadar veriyorum. Benim bebeğimde memede uyumayı seviyor biraz emip uyuyakalıyor gözü kapalı içmeye devam ediyor sonra düşüyor uyuyor. Dediğim gibi sabredin olur inşallah doymuyorsa mama verin nolucak düşünmeyin o kadar hiç sütü gelmeyen anneler napsın tabii ki verilecek
Çok haklısınız çok teşekkür ederim.
Kendimi yetemiyorum diye düşünüyorum kötü hissettim çok sağolun.

Back
X