Bebeğim emmek istemiyor

Lve

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2016
4
1
1
34
Sevgili anneler 3 aylık oğlum var 3 gün önce rota virusu aşısı yaptirdim ama asi olalı emmek istemiyo bas bas bagiriyo emzirmek için aldığımda ne olur bana bir akıl verin asıdan mi yoksa gazı falanmı var yoksa başka neden olabilir ne olur bana yardımcı olun

Ara ara boyle yapabiliyolar. Asinin huysuzlugu da olabilir baska bisey de. Yilmadan devam edin.
Benim kizimda 4-5 aylikkeb emmek istemiyordu. Deneme falan derken bir tek zipayarak evin icinde dolasarak emzirebiliyodum. Gece gunduz evde disarda her yerde insanlar tip tip baksalarda 1 bucuk ay boyle emzirdim. Sonunda ben galip geldim. 2 yasini yeni bitirdik hala emziriyorum suan.
Siz yilmayib o yilsin:)

• Beğen
Reactions: Lve
Daha başlığı okur okumaz "Kesin bebek 3 ya da 4 aylıktır"dedim içimden. O aylarda çoğu bebekte oluyor canım,ısrarla emzirmeye çalış uyurken filan emzir olmazsa.

3. 4. Aylarda böyle olabiliyor iki çocuğumda de yaşadım. Stres yapmayın. Bilhassa çok kilo alan bebeklerde vücut kendini ayarlamak için geçici iştahsızlık yapabiliyormus. Doktorumuz söylemişti. Vücut obeziteyi engellemek için ara ara bunu yaparmış. Sakin olun bir kaç güne geçer inşaallah. Burnuna serum fizyolojik damlatin. Tıkalı olunca da olabilir. Emzirirken sakin bir müzik açıp tek başınıza bir odada emzirmeyi deneyin.

arada tutuyor böyle damarları...
ben de yaşadım senin gibi 5 aylıktı
ama direndim emeceksin dedim soktum memeyi ağzına zorla
2 yaşında zor bıraktık sonra
gayret et canım
sık gögsünü aksın süt ağzına sonra emer
kolay gelsin:KK200:

• Beğen
Gece her uyandığında memeyi verin. Gündüz memeye gelince kafayi arkaya atip agliyor değil mi?
Sakince kenara birakin acık aglayip,bagirsin. Sonra memeyi tekrar verin yorulunca emecektir mutlaka. Aglayinca tesellisi meme oluyor.

• Beğen
Bu dönemi atlatırsan zafer senin olur.. Biz atlatamadık malesef.. 4.5 aylıkken bıraktı kızım emmeyi.. Memeyi görünce katılarak ağlıyodu,uykuda emzir dediler ozaman bile emmedi.. Çalışıyorumda zaten biberon kolay geldi.. Direndim ama kazanamadım..
Bunada şükür diyorum hiç emmeyenler var diye teselli ediyorum kendimi.

• Beğen
normal bir durum her annenin başına geliyor endişe etmeyin..oğlum emmeyi çok sevmesine karşın ,onda da olmuştu bir dönem..sonra sağ memeden emmek istemedi,hep soldan aldı..bu dönem de çok sürmedi 2 taraftan emmeye devam etti.
sadece şuna dikkat edin,süt birikmesin..ben mastit oldum bu yüzden.ne kadar sağsam da sütüm epeyce yağlıydı,bu yüzden tam boşalmayınca süt absesi yaniş mastit oldum..

• Beğen
Sevgili anneler 3 aylık oğlum var 3 gün önce rota virusu aşısı yaptirdim ama asi olalı emmek istemiyo bas bas bagiriyo emzirmek için aldığımda ne olur bana bir akıl verin asıdan mi yoksa gazı falanmı var yoksa başka neden olabilir ne olur bana yardımcı olun
Bebekler bazen emmeyi reddedebiliyorlarmış ki ben de yasamıstım. Sakin sessiz, karanlık ortamlarda kucağımda denedim. Bir gün emmedi sonra kaldığımız yerden devam ettik. Üzerine gitmeyin, hem sakin yaklaşın, oturarak değil ayakta emzirmeye calısın. Emme grevi bu :) geçecek

• Beğen
Back
X