Bebek Beslenmesi Bebeğim emmiyor biberon almıyor

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

fatmapayan

Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2017
15
2
6
38
arkadaşlar lütfen yardım edin bebeğim 7 aylık emmeyi bıraktı biberon kesinlikle almıyor yatmadan önce saat 9 gibi kaşık maması yediriyorum sabaha kadar bişey yemezse aç kalır mı gece uyandığında vermeyi denedim mamayı ama uykulu olduğu için asla istemiyor

Istemiyorsa yapacak birsey yok devam sutunu gunduz kasikla siringayla bir sekilde vermeye calisin

canım zaten açıksa uyanır diye düşünüyorum sen akşam yatarken aptamilin gece için olan sütlü büsküvili kaşık maması var ondan ver bence yeterli olur.

7 aylık bebeği artık gece beslemeye gerek yok. Eğer uyanmıyorsa siz hiç uyandırmayın gece uykusu gelişimi için önemli. anne sütü almıyorsa devam sütü alması şart bu arada çünkü 1 yaşa kadar süt çocuğu ana öğünü anne sütü ya da devam sütü olmalı. Değişik biberonlar deneyebilirsin. Ek gıdayı çok verme karnı ek gıdayla doyuyorsa da devam sütünü içmeyebilir.

hiç uyandırma canım gayet toktur o saatte yedikleri tutar onu. Ben de aptamilin kaşık mamalarından gece sütlü bisküvilisini aldım. yatmadan bir saat önce yediriyorum öyle uzun uzun uyuyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…