Çocuk Hastalıkları Bebeğim emmiyor

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Cansutsn45

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2019
9
1
1
26
3,5 aylık bebeğim var ve sadece uykuda emiyor uyanıkken kucağıma yatırdığım an ağlıyor uyutmak için ayağımda salladığımda durmuyor ne yapacağımı bilmiyorum yardım edin

Sütünü sağmayı dene canım elektrikli olanlardan al acıtmıyor göğsü sağarken, biberona alışırsa göğsünü emmez olayı tamamen yalan, bebek beslenmek istiyor zamanla da alışır göğsüne tamamen. Bizlerde de öyle oldu. Sabret geçecek Hoppa

Sütünü sağmayı dene canım elektrikli olanlardan al acıtmıyor göğsü sağarken, biberona alışırsa göğsünü emmez olayı tamamen yalan, bebek beslenmek istiyor zamanla da alışır göğsüne tamamen. Bizlerde de öyle oldu. Sabret geçecek Hoppa
Sürekli sağıp verirsem nasıl geçecek ki alışır bu sefer buna

Sürekli sağıp verirsem nasıl geçecek ki alışır bu sefer buna
Biberondaki senin sütün olunca kokuya alışıyor biberondan gelmiş göğüsten gelmiş farketmiyor sonrasında (gün içinde sağıp uykusunda normal emzirmen gerekiyor, bir kaç gün sonra biberondan değil göğsünden emzir bakarsın alır yok almıyorsa sağmaya devam böyle deneye deneye göğsünü alana kadar)

3,5 aylık bebeğim var ve sadece uykuda emiyor uyanıkken kucağıma yatırdığım an ağlıyor uyutmak için ayağımda salladığımda durmuyor ne yapacağımı bilmiyorum yardım edin
Zamanla alışacaktır diye düşüyorum ayakta falan pışpışlayarak emzirmeyi deneyin inşaAllah geçer bende biberona alıştırma sakın memeyi almasına engel olabilirsin bu sefer hiç almaz Allah korusun sağ sağda nereye kadar

Bebeginiz emmiyorsa doymadigi icin agliyordur, mama taksiyesi yapiniz. Ben 10. Ayima kadar mama-meme ikisini de verdim. 10. Aydan sonra tamemen bebegim birakti memeyi mamayla devam ettik.

Merhaba benimde 4,5 aylık bebeğim var. Şuan da etrafı görme seslere tepki olduğundan memeyi emmek istemiyorlar ki uzmanlarda bu 3,5 4,5 aylarda meme reddinin yaşandığını söylüyorlar. Siz sakin olun stres yapmayın sakin loş ışıkta emzirin şu durumda sadece uyurken emmek istiyorsa o zaman emzirin. Uyanma saatini az çok anlıyorsunuzdur o zaman siz uyanmadan tekrar emzirin. Artık uyku aralarında emmeden durabiliyorlar. Gelişimine bakarsınız ona göre sağıp biberonlar verirsiniz. Kimi bebekler biberondan sonra bırakıyorlar kimi çocukta ikisini birlikte tutuyor. Ben uykuda bile emziremediğim için sağıp veriyorum ve inanın şu durumunuzdan daha zor. Allah kolaylık versin

Merhaba benimde 4,5 aylık bebeğim var. Şuan da etrafı görme seslere tepki olduğundan memeyi emmek istemiyorlar ki uzmanlarda bu 3,5 4,5 aylarda meme reddinin yaşandığını söylüyorlar. Siz sakin olun stres yapmayın sakin loş ışıkta emzirin şu durumda sadece uyurken emmek istiyorsa o zaman emzirin. Uyanma saatini az çok anlıyorsunuzdur o zaman siz uyanmadan tekrar emzirin. Artık uyku aralarında emmeden durabiliyorlar. Gelişimine bakarsınız ona göre sağıp biberonlar verirsiniz. Kimi bebekler biberondan sonra bırakıyorlar kimi çocukta ikisini birlikte tutuyor. Ben uykuda bile emziremediğim için sağıp veriyorum ve inanın şu durumunuzdan daha zor. Allah kolaylık versin
Sağıp sütünüzü vermek istiyorsaniz biberona alışıp bırakmaması icin medela calma biberonu arastirin derim

3.5 ay atağı bu. 3.5-4 ay arası bizim evde de bu kasırga esmişti. Ben buzluktan sağdığımı da ısıtıp vermeye kalkmıştım onu da fırlatınca sorunun sütte olmadığını anlamıştım.
5-10 gün arası sürmüştü, ardından da güzel bi gelişme olmuştu. Wonder weeks olarak aratın bakın bi.
Bir de sonra daha çok emneye başlamıştı , bi de bu atak sonrası saçlarım avuç avuç dökülmüştü

Ben bebeğimi 2 3 ay ayakta emzirdim emmek istemedigi için.sonra düzeldi.bi deneyin isterseniz

Aşırı yanlış Bilgi veriyorsunuz. Biberon ve emzim en büyük meme reddi sebebidir. Arada onlar varken Bebek zamanla alışmaz. Şanslı birkaç anne vardır bebeği emmeyi bırakmayan. Lütfen yanlış yönlendirmeyin

Aşırı yanlış Bilgi veriyorsunuz. Biberon ve emzim en büyük meme reddi sebebidir. Arada onlar varken Bebek zamanla alışmaz. Şanslı birkaç anne vardır bebeği emmeyi bırakmayan. Lütfen yanlış yönlendirmeyin
Yanlış yönlendirmedim bizzat kendim denedim. Sizde bilip bilmeden konuşmayın lütfen.

Yanlış yönlendirmedim bizzat kendim denedim. Sizde bilip bilmeden konuşmayın lütfen.
Bilip bilmeden konuşan sizsiniz.
Siz şanslıymışsınız tamamen bırakmamış bebe.
Bunca emzirme danışmanı, doktor yanlış biliyor demek ki.

Buyurun okuyun, öğrenin doğrusunu

Back
X