- 14 Ekim 2019
- 9
- 1
- 1
- 26
- Konu Sahibi Cansutsn45
3,5 aylık bebeğim var ve sadece uykuda emiyor uyanıkken kucağıma yatırdığım an ağlıyor uyutmak için ayağımda salladığımda durmuyor ne yapacağımı bilmiyorum yardım edin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sürekli sağıp verirsem nasıl geçecek ki alışır bu sefer bunaSütünü sağmayı dene canım elektrikli olanlardan al acıtmıyor göğsü sağarken, biberona alışırsa göğsünü emmez olayı tamamen yalan, bebek beslenmek istiyor zamanla da alışır göğsüne tamamen. Bizlerde de öyle oldu. Sabret geçecek![]()
Biberondaki senin sütün olunca kokuya alışıyor biberondan gelmiş göğüsten gelmiş farketmiyor sonrasında (gün içinde sağıp uykusunda normal emzirmen gerekiyor, bir kaç gün sonra biberondan değil göğsünden emzir bakarsın alır yok almıyorsa sağmaya devam böyle deneye deneye göğsünü alana kadar)Sürekli sağıp verirsem nasıl geçecek ki alışır bu sefer buna
Deneyeceğim teşekkür ederimBiberondaki senin sütün olunca kokuya alışıyor biberondan gelmiş göğüsten gelmiş farketmiyor sonrasında
Bu yazdığıma ekleme yaptım onunda okuyun rica ederimDeneyeceğim teşekkür ederim
Zamanla alışacaktır diye düşüyorum ayakta falan pışpışlayarak emzirmeyi deneyin inşaAllah geçer bende biberona alıştırma sakın memeyi almasına engel olabilirsin bu sefer hiç almaz Allah korusun sağ sağda nereye kadar3,5 aylık bebeğim var ve sadece uykuda emiyor uyanıkken kucağıma yatırdığım an ağlıyor uyutmak için ayağımda salladığımda durmuyor ne yapacağımı bilmiyorum yardım edin
Doymasa günde 5 kere falan kaka yapmaz diye biliyorumBebeginiz emmiyorsa doymadigi icin agliyordur, mama taksiyesi yapiniz. Ben 10. Ayima kadar mama-meme ikisini de verdim. 10. Aydan sonra tamemen bebegim birakti memeyi mamayla devam ettik.
Benim bebegimde yapiyordu ama mama verince anladim doymadigini deneyin derim biDoymasa günde 5 kere falan kaka yapmaz diye biliyorum
Mama vermek de hiç istemiyorum yaa çok kararsızımBenim bebegimde yapiyordu ama mama verince anladim doymadigini deneyin derim bi
Cok yediginden gazlanip agliyor olmasin? Boyu ve kilosu nedir? Hem su anki hem de dogum?Doymasa günde 5 kere falan kaka yapmaz diye biliyorum
Merhaba benimde 4,5 aylık bebeğim var. Şuan da etrafı görme seslere tepki olduğundan memeyi emmek istemiyorlar ki uzmanlarda bu 3,5 4,5 aylarda meme reddinin yaşandığını söylüyorlar. Siz sakin olun stres yapmayın sakin loş ışıkta emzirin şu durumda sadece uyurken emmek istiyorsa o zaman emzirin. Uyanma saatini az çok anlıyorsunuzdur o zaman siz uyanmadan tekrar emzirin. Artık uyku aralarında emmeden durabiliyorlar. Gelişimine bakarsınız ona göre sağıp biberonlar verirsiniz. Kimi bebekler biberondan sonra bırakıyorlar kimi çocukta ikisini birlikte tutuyor. Ben uykuda bile emziremediğim için sağıp veriyorum ve inanın şu durumunuzdan daha zor. Allah kolaylık versin3,5 aylık bebeğim var ve sadece uykuda emiyor uyanıkken kucağıma yatırdığım an ağlıyor uyutmak için ayağımda salladığımda durmuyor ne yapacağımı bilmiyorum yardım edin
Sağıp sütünüzü vermek istiyorsaniz biberona alışıp bırakmaması icin medela calma biberonu arastirin derimMerhaba benimde 4,5 aylık bebeğim var. Şuan da etrafı görme seslere tepki olduğundan memeyi emmek istemiyorlar ki uzmanlarda bu 3,5 4,5 aylarda meme reddinin yaşandığını söylüyorlar. Siz sakin olun stres yapmayın sakin loş ışıkta emzirin şu durumda sadece uyurken emmek istiyorsa o zaman emzirin. Uyanma saatini az çok anlıyorsunuzdur o zaman siz uyanmadan tekrar emzirin. Artık uyku aralarında emmeden durabiliyorlar. Gelişimine bakarsınız ona göre sağıp biberonlar verirsiniz. Kimi bebekler biberondan sonra bırakıyorlar kimi çocukta ikisini birlikte tutuyor. Ben uykuda bile emziremediğim için sağıp veriyorum ve inanın şu durumunuzdan daha zor. Allah kolaylık versin
3.5 ay atağı bu. 3.5-4 ay arası bizim evde de bu kasırga esmişti. Ben buzluktan sağdığımı da ısıtıp vermeye kalkmıştım onu da fırlatınca sorunun sütte olmadığını anlamıştım.3,5 aylık bebeğim var ve sadece uykuda emiyor uyanıkken kucağıma yatırdığım an ağlıyor uyutmak için ayağımda salladığımda durmuyor ne yapacağımı bilmiyorum yardım edin
Aşırı yanlış Bilgi veriyorsunuz. Biberon ve emzim en büyük meme reddi sebebidir. Arada onlar varken Bebek zamanla alışmaz. Şanslı birkaç anne vardır bebeği emmeyi bırakmayan. Lütfen yanlış yönlendirmeyinSütünü sağmayı dene canım elektrikli olanlardan al acıtmıyor göğsü sağarken, biberona alışırsa göğsünü emmez olayı tamamen yalan, bebek beslenmek istiyor zamanla da alışır göğsüne tamamen. Bizlerde de öyle oldu. Sabret geçecek![]()
Yanlış yönlendirmedim bizzat kendim denedim. Sizde bilip bilmeden konuşmayın lütfen.Aşırı yanlış Bilgi veriyorsunuz. Biberon ve emzim en büyük meme reddi sebebidir. Arada onlar varken Bebek zamanla alışmaz. Şanslı birkaç anne vardır bebeği emmeyi bırakmayan. Lütfen yanlış yönlendirmeyin
Bilip bilmeden konuşan sizsiniz.Yanlış yönlendirmedim bizzat kendim denedim. Sizde bilip bilmeden konuşmayın lütfen.