Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizimkininde burnu tıkanıyo açıyorum öle deniyorumYaşadığım için yorum yapmıştım zaten.Büyük kızım 4,5 aylık ken orta kulak iltihabından emmedi biberona alıştı beni bıraktı,oğlum bronşit olduğunda emmedi o beni bırakmadan çözdük şükür.
doğduğundan beri mi böyle bebeğiniz?Yok mu yaşayıp çözüm bulan kimse
Gerçekten zoz şimdi uykusu geldi kendim soyundum emdi inşallah doymuştur sizin bu dönemlerde zayıfladı mı hastalandı mı yada ben zayıflar bünyesi kötü olur die çok korkuyorumTen tene temasta zaten vücut ısısı dengeleniyor benim oğlumda meme reddi yaşadı birden fazla... sarki söyleyerek poposuna pispis yaparak ve gezerek emzirdim tabiki zordu almadi bazen sagdim damlalikla ağzına akittim biberon vermedim... gece normalde kalkmazdi emmek icin 2.ayindan sonra ama ben gece surkeli kalktim emzirdim tabi gece emmeye alisti....
Sadece pes etmedim 1 yasina kadar emse razıyım diyordum çünkü 1 yasina kadar 3 defa bu dönemde olduk ama birakmadi şükür...
4 aylikken dişi cikti bu arada ısırmalari kanatmalar agri sizi göz yaşı icinde devam ettik...
Cok zor ama sabirettik yoksa tamamen birakabilir.... gezerek emzirmeyi deneyin , karanlikta sessiz ortamda herşeyi deneyin... biberon vermeyin onun yerine sagdiginizi damlalikla verin...benim bebe onu bile istemezdi zor dönemlerdi ama geçti
Gerçekten zoz şimdi uykusu geldi kendim soyundum emdi inşallah doymuştur sizin bu dönemlerde zayıfladı mı hastalandı mı yada ben zayıflar bünyesi kötü olur die çok korkuyorum
Bizimkide gezerek emdi ama allah yardım etsin gerçekten zormuşBenimki bu dönemde kilo çok almadi mama verdi doktor ama vermedim benim oğlum biberonda almıyordu kasikla verebilirdim belki ama vermedim...5 aylikti 450 gr almsiti doktor az buldu genelde cok kilo almadi... arti kusan bir bebekti zaten emiyordu kusuyordu... bir şekilde geçti...sen uykuya dalıncada ver bilmiyorum uykusu nasil benim oğlum uzun uyurdu ve emzirirken uyanmazdi...
Hatta ben gezerek emzirirdm tabi agizina alip birden cekerdi sütüm hep fiskirirdi hali duvarlar hep süt olurdu... koridorda gezereke emzirirdim küçük kurbağa sarkisini söyleyerek... ilk dogudugu zamanda zTen 5 dk bile zor emerdi
Gececek canim insallah tek seferlik birşeydir ve tekrarlamaz çünkü cok zor bir süreçBizimkide gezerek emdi ama allah yardım etsin gerçekten zormuş
Sanki bırakacak gibi o kötü bide mama vermemek için uğraşmak gerek çünkü insan aç olduğunu bilince çok kötü hissediyoGececek canim insallah tek seferlik birşeydir ve tekrarlamaz çünkü cok zor bir süreç
Canm o süreçte hiç mama verneyecektin çünkü doğal bi emme refleksi var senin sütün bebek emdikçe çoğalacak inan ki e göğüs ucum yoktu enjektörle çekip çıkarıyodum hemen veriyodum emebiliyodu o şekilde1 hafta önce doğum yaptım bebeğim daha 1 kere emmedi göğüs ucum yok, sütüm de az. Ben de çok stresliyim bu konuda. Doğduğundan beri mamayla besliyorum. Toplasan 150 ml sütüm ya çıktı ya çıkmadı. Humana içiyorum ya da süt yapıcı şeyler yiyorum ama yok. Böyle olunca bebeğim hiç emmiyor tabi. Napıcam ben de bilmiyorum..
Emerek uyuyo şimdi benide emmeyince uyumaz kiBebeğin kilo alımı çok iyi. 6.ayında doğum kilosunu 2 ye katlaması beklenir. Emziği bıraktırın derin. Benim bebeğim emzik yüzünden emmeyi bıraktı 1 yaşına kadar sağarak beslemek zorunda kaldım. Pes etmeyin emziği biberonu hayatınızdan çıkarın ve sürekli ten teması yapın bebeğinizle. Facebokta emzirme destek grupları var üye olun mutlaka yardımcı olacaklardır.
1 hafta önce doğum yaptım bebeğim daha 1 kere emmedi göğüs ucum yok, sütüm de az. Ben de çok stresliyim bu konuda. Doğduğundan beri mamayla besliyorum. Toplasan 150 ml sütüm ya çıktı ya çıkmadı. Humana içiyorum ya da süt yapıcı şeyler yiyorum ama yok. Böyle olunca bebeğim hiç emmiyor tabi. Napıcam ben de bilmiyorum..
Benimki de 5 aylık canım çıkıyor emzirene kadar ilk kızımı 28 ay emzirdim böyle birşey yaşamadım, çok gazı var benim bebeğimin mememi almadığı zaman biberonda almıyor gaz ilacı deniyorum türlü türlü , vazgeçme canım uğraş 24 ay devam anne sütüne4 ayşık var bugün ne yaptıysam mememi kabul etmedi cıyak cıyak ağlamaya başlıyo mememi yaklaştırnca çok çaresiz kaşdım ilk defa biberonla sağdığım sütü veriyorum bi çözümü olan var mı
Gazdan yapıyo olabilir mi hep gazlıydıBenimki de 5 aylık canım çıkıyor emzirene kadar ilk kızımı 28 ay emzirdim böyle birşey yaşamadım, çok gazı var benim bebeğimin mememi almadığı zaman biberonda almıyor gaz ilacı deniyorum türlü türlü , vazgeçme canım uğraş 24 ay devam anne sütüne