Bebeğim emmiyor

Benimki de 5 aylık canım çıkıyor emzirene kadar ilk kızımı 28 ay emzirdim böyle birşey yaşamadım, çok gazı var benim bebeğimin mememi almadığı zaman biberonda almıyor gaz ilacı deniyorum türlü türlü , vazgeçme canım uğraş 24 ay devam anne sütüne
Aci elma yagiyla ayak tabanlarıni ovarsan iyi geliyormus, birde kiraz çekirdeği yastığı sanırım ısıtıp ayaklarina filan konuluyordu

Canm o süreçte hiç mama verneyecektin çünkü doğal bi emme refleksi var senin sütün bebek emdikçe çoğalacak inan ki e göğüs ucum yoktu enjektörle çekip çıkarıyodum hemen veriyodum emebiliyodu o şekilde

24 saat aç kaldı yine de ememedi mecbur kaldım

bebek küçükse çekmeye gücü yetmez

acilinden pompa al ve sütü sağ

biraz büyüyünce öğrenip emebilir

mamayı da kap ile mi veriyorsun biberonla mı

biberon değil de ağıza konulan küçük kaplar var kedi giib yiyorlar onunla ver

dinlen su iç

o bebek o memeyi emer sen üzülme

inşallah canım keşke emse.. Pompam var, sağıyorum ama yeterince çıkmıyor. Elektrikli pompa aldım bir de onunla deneyeceğim. Sağdığım sütü biberonla veriyorum bahsettiğin kaplardan haberim yok.

Bugün emiyor ama buzağındaki balgam nasıl geçer soğuk buhar makşnesi hariç önerilerşniz neler

4 ayşık var bugün ne yaptıysam mememi kabul etmedi cıyak cıyak ağlamaya başlıyo mememi yaklaştırnca çok çaresiz kaşdım ilk defa biberonla sağdığım sütü veriyorum bi çözümü olan var mı
Sakın normal biberon vermeyin. Doktorlar hemen biberona yönlendiryorlar. bu hatayı yapmayın. İkinizinde üst tarafı çıplak olacak şekilde yorgan altında oyun gibi emzirin. Yatarak emzirin. Yine de problem oluyorsa, biberon olarak Madela Calma yada her iki meme ucuna pipet gibi gelen Madela'nın bir ürünü var onu kullanın. Ben yutdışından getirtirmiştim. Lactation Aid biberonları. Sakın pes etmeyin. Benim bebeğim doğduğundan beri yeterli süt oluşamadığı için biberona yönlendirildi. sonra memeyi tamamen bıraktı 21 günlükken. Sonra Tomris'in notları diye bir yer karşıma çıktı internetten, size özet olarak aktardıklarımı detaylı anlatıyor bu site, oradan çok faydalandım ve tekrar memeye döndü çok zor döndü ama tam 3 gün uğraştım beebek daha küçük olduğu için. Büyük olursa daha zor oluyor. Ama yine de sütüm artmasına rağmen yeterli sütüm olmadı mama takviyesi oldu. Biberonu kesip yukarıda bahsettiğim ürünleri kullandım. Kızım şimdi 12 aylık şakır şukur emiyor hala.

Sakın normal biberon vermeyin. Doktorlar hemen biberona yönlendiryorlar. bu hatayı yapmayın. İkinizinde üst tarafı çıplak olacak şekilde yorgan altında oyun gibi emzirin. Yatarak emzirin. Yine de problem oluyorsa, biberon olarak Madela Calma yada her iki meme ucuna pipet gibi gelen Madela'nın bir ürünü var onu kullanın. Ben yutdışından getirtirmiştim. Lactation Aid biberonları. Sakın pes etmeyin. Benim bebeğim doğduğundan beri yeterli süt oluşamadığı için biberona yönlendirildi. sonra memeyi tamamen bıraktı 21 günlükken. Sonra Tomris'in notları diye bir yer karşıma çıktı internetten, size özet olarak aktardıklarımı detaylı anlatıyor bu site, oradan çok faydalandım ve tekrar memeye döndü çok zor döndü ama tam 3 gün uğraştım beebek daha küçük olduğu için. Büyük olursa daha zor oluyor. Ama yine de sütüm artmasına rağmen yeterli sütüm olmadı mama takviyesi oldu. Biberonu kesip yukarıda bahsettiğim ürünleri kullandım. Kızım şimdi 12 aylık şakır şukur emiyor hala.
Bende pes etmedim 3 gün aç gezdi diyebilirim ama mama biberon vermedim en sonunda pes etti beni emdi

Bende pes etmedim 3 gün aç gezdi diyebilirim ama mama biberon vermedim en sonunda pes etti beni emdi
Çok tebrik ederim, inşallah bu yazdıklarımız diğer annelere mesaj olur. Allah bizi süt vermek için yaratmış o yüzden hiçbir şekilde pes etmemek gerekiyor.

Çok tebrik ederim, inşallah bu yazdıklarımız diğer annelere mesaj olur. Allah bizi süt vermek için yaratmış o yüzden hiçbir şekilde pes etmemek gerekiyor.
Aynen sütüm olmasa diyecem nasibi böleymiş ama sütüm varken uğraşırım yani

Back
X