bebegim eşimin eski sevgilisinin kopyasi

kikiko,senin daha önce üyeliğin vardı değil mi

iyi ki sizin eski sevgilinize benzemiyordu,
ya öyle olsa nasıl açıklardınız sizin gibi düşünen kocaya???

Neden doğru dürüst bir yorum yok herkes mi eski sevgili? Bazilariniza değil lafım

kız hukuk kazanmıs hayatını kurtarmıs iste zamanında da kültür farkı olur diyerek beğenmediği adamı simdi napsın üstelik adam evlenmis barklanmıs kız niye kuyruk sallasın ki bence kızın kuyruk salladığı falan yok senin esinin de onu sevdiği falan yok bence bu konuyu kapat daha fazla kuruntu etme

sen bence o kızı kıskandığın ya da aklına taktığın için olmuştur ya da ona o yüzden benzetmişsindir.

Oooo işte böyle anlattıkça daha iyi anlamaya başladım sizi aslında sizin kafanıza takılanlar bunlar

Oooo işte böyle anlattıkça daha iyi anlamaya başladım sizi aslında sizin kafanıza takılanlar bunlar
Evet kafama takılanlar bunlar eşimin o kizi sevdiğini düşünüyorum ve unutmasını istiyorum kötü mü yaptigim

Bence sallar zamanında birbirlerini sevip kavusamadilar diye kız kuyruk sallamasa eşimin devamli kardesinin evinde ne işi var yada o kıza benim bebegimizi benzettigimi neden yetistiriyo kızdan yüz bulmasa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…