o da eşinin gevşekliğiPeki eşim in o kıza bunu anlatmasi neden en çok buna sinir oldum
Eşim bana iyi davranıyor ama aşık olmasını isterdim o kıza olduğu gibiBebeğinizle güzel bir hayat diliyorum. Son konularınızdan anladığım kadarıyla bu aralar çok hassassınız. Birçok şeyi kafanıza takmışsınız. Sanırım lohusa sendromu geçiriyorsunuz. Biraz yardım alsanız? Evdeki işler ve bebeğin bakımı için yakınlarınızdan, zihninizi rahatlatmak için bir psikologdan. Bu süreci rahat atlatmak varken neden kendinize eziyet ediyorsunuz?
Kızı sevdiği için mi acabao da eşinin gevşekliği
ablamın bebeği doğduğunda hiç birseye benzemiyordu, bir ay sonra anneme benzemeye başladı. 6 aylık olduğunda ayy, teyzesi bu bebek aynı senin küçüklüğün diyorlardı. şimdi bir yasında, gecenlerde eniştemin bebeklik resmini gördüm aynı bizim yiğen :)Arkadaşlar Merhaba . yeni doğum yaptım sayılır eşimin eski kız arkadaşını sevdiğini düşündüm hep biraz akraba sayılır onunla ve unuttugunu düşünmüyorum bir türlü çünkü hep goruyolar birbirlerini. Biz evlendik çocuk sahibi oldum kendi dogum yaptığımı bilmesem sanki çocuğumu o kız doğurdu bu kadar benzerlik olamaz gorumceme söyledim bunu eşimde duydu hiç sesini çıkarmadı hani derler ya kimi çok seversen ona benzer diye aklım karıştı bu kadar çok benzerlik
Ben bişeye kızmadim da bunu duyan eşimin hemen o kıza soylemesine kizdimAma o doguran kısının cok sevdıgıne benzer bebekler , yanı kocanın sevgılısıne benzemesı gıcık olmus..ama kocanın duyması daha kötu olmus..İlerde degısır sen cocugunu sev sahıplen..
Ben bişeye kızmadim da bunu duyan eşimin hemen o kıza soylemesine kizdim
Akrabası ama onunla konuşmak zorunda değil birbirlerini çok sevmis ler çünkü bide kardesinin gorumcesi yani ona niye konuşuyor o kızla belki o kizda da kabahat var kuyruk sallamis olabilir yine bişey diyemem ama kendi yeğenini bile severken aynı halası dünya güzeli diyor eşim dusunsenize eski sevgilisi hakkinda! !Sen karısısın o akrabası bir de böyle düşün onların sevgililiği bitmiş . siz tanışmış evlenmiş anne baba olmuşsunuz . o ise akrabası görüşse bile sana benziyor ona benziyor diyebilir onu akraba gözüyle de görüyordur büyük ihtimal ondan söylemiş . yeğenim doğduğunda herkes sana benziyor demişti . sonra bir değişti benimle alakası kalmadı .
ben babaanneme benziyorum mesela kendisi öldüğünde babamla annem sözlü bile değilmiş . doğru düzgün resmi bile yok banaannemin
Bir de eşim içki içiyor diye üzülme bu kadar bazı erkeklere içki içmeye bahane olsun yeter .
Ayrıca buraya da herkes yazdığın konuya yorum yapıyor yorum yapanların saçmaladığını düşünüyorsan düşüncelerini beğenmeyeceksen o zaman konu neden açıyorsun .
Sormadım daha da Eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmak istemiyorum ama niye bu muhabbeti açıp beni bu konuma sokuyor i kıza karşıEşine sordun mu peii neden böyle birşey dedin diye, senin eşinde sanki onunla dialog kurma çabasında gibi ne alaka yani neden diyorsun
Sormadım daha da Eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmak istemiyorum ama niye bu muhabbeti açıp beni bu konuma sokuyor i kıza karşı
Benim gorumcem o kizla görümce yani eşimin kız kardesinin gorumcesi o kız ortak yegenleri varEşinizin eski sevgilisi abisinin baldızı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?