bebegim eşimin eski sevgilisinin kopyasi

Canim bi kere bu bi batil inanc kimi severse ona benzer vs bence gereksiz bi dusunceye kapilmissin. Sorun sadece cocugun benzemesiyse bunu asla takma ama sorun esinin supheli hareketleri seni sevip sevmedigiyse veya baska birini unutamamasiysa bunu cozume ulastirmalisin. Caktirmadan esinin kiza olan tutumunu izle biz kadinlar anlariz hissederiz bir bakislarindan bile... ama esine belli etme bi sure gizli bi bak bakalim...

o yavru o kadar cok degisicek ki annesi olarak siz bile inanamayacaksiniz..benim oglumda ilk dogdugunda esimin amcasina benziyordu hemde kopyasi tovbe yarabbim..ben esimin 65 yasindaki amcasini ne severim ne de sevmem notrum yani adama..5 sene icinde 5 kere gormusumdur toplasan..simdiyse esimle klon gibi oglum,saci basi gozu..herseyiyle esime dondu goruntusu..biara bana benzeten olmustu..yani kisacasi degisiyorlar uzulmeyin

çocuğu kocanız doğursaydı teziniz bellkiii doğru olabilirdi sevdiğine benzeme durumuna. ama çocuğu siz doğurdunz bu durumda farkında olmadan kızı seviyo olabilirmisiniz diye sorarlar adama..
şaka şaka çok gereksiz bir konu bence takılmayın takıntı yapmayın en güzel anlarınızı kendinize zhir etmeyin..

Akrabalik varmis benzemesi normal

Bebeğinizle güzel bir hayat diliyorum. Son konularınızdan anladığım kadarıyla bu aralar çok hassassınız. Birçok şeyi kafanıza takmışsınız. Sanırım lohusa sendromu geçiriyorsunuz. Biraz yardım alsanız? Evdeki işler ve bebeğin bakımı için yakınlarınızdan, zihninizi rahatlatmak için bir psikologdan. Bu süreci rahat atlatmak varken neden kendinize eziyet ediyorsunuz?

Eşim bana iyi davranıyor ama aşık olmasını isterdim o kıza olduğu gibi

Takıntı yapmışsınız:)Eşiniz sizinle evli geçmişte olan birşeyi siz bugune taşıyorsunuz anladıgım kadarı ile...Olmayan şeyi eşinize duyurarak hata yapıyorsunuz, Herkes aşık olarak evlenmez, Eşinizin sevgisinde şüphe mi duyuyorsunuzda böyle şeyler söylüyorsunuz?

Ama o doguran kısının cok sevdıgıne benzer bebekler , yanı kocanın sevgılısıne benzemesı gıcık olmus..ama kocanın duyması daha kötu olmus..İlerde degısır sen cocugunu sev sahıplen..

ablamın bebeği doğduğunda hiç birseye benzemiyordu, bir ay sonra anneme benzemeye başladı. 6 aylık olduğunda ayy, teyzesi bu bebek aynı senin küçüklüğün diyorlardı. şimdi bir yasında, gecenlerde eniştemin bebeklik resmini gördüm aynı bizim yiğen :)

Ama o doguran kısının cok sevdıgıne benzer bebekler , yanı kocanın sevgılısıne benzemesı gıcık olmus..ama kocanın duyması daha kötu olmus..İlerde degısır sen cocugunu sev sahıplen..
Ben bişeye kızmadim da bunu duyan eşimin hemen o kıza soylemesine kizdim

Konuyu düzenledim tekrar okuyun olayi arkadaşlar yorumlarnizi bekliyorum

Ben bişeye kızmadim da bunu duyan eşimin hemen o kıza soylemesine kizdim

Sen karısısın o akrabası bir de böyle düşün onların sevgililiği bitmiş . siz tanışmış evlenmiş anne baba olmuşsunuz . o ise akrabası görüşse bile sana benziyor ona benziyor diyebilir onu akraba gözüyle de görüyordur büyük ihtimal ondan söylemiş . yeğenim doğduğunda herkes sana benziyor demişti . sonra bir değişti benimle alakası kalmadı .

ben babaanneme benziyorum mesela kendisi öldüğünde babamla annem sözlü bile değilmiş . doğru düzgün resmi bile yok banaannemin

Bir de eşim içki içiyor diye üzülme bu kadar bazı erkeklere içki içmeye bahane olsun yeter .

Ayrıca buraya da herkes yazdığın konuya yorum yapıyor yorum yapanların saçmaladığını düşünüyorsan düşüncelerini beğenmeyeceksen o zaman konu neden açıyorsun .

onu akraba gözüyle görmüştür ondan söylemiştir yazacaktım yanlış yazmışım konu sahibi kusura bakma ...

Akrabası ama onunla konuşmak zorunda değil birbirlerini çok sevmis ler çünkü bide kardesinin gorumcesi yani ona niye konuşuyor o kızla belki o kizda da kabahat var kuyruk sallamis olabilir yine bişey diyemem ama kendi yeğenini bile severken aynı halası dünya güzeli diyor eşim dusunsenize eski sevgilisi hakkinda! !

Eşine sordun mu peii neden böyle birşey dedin diye, senin eşinde sanki onunla dialog kurma çabasında gibi ne alaka yani neden diyorsun

Eşine sordun mu peii neden böyle birşey dedin diye, senin eşinde sanki onunla dialog kurma çabasında gibi ne alaka yani neden diyorsun
Sormadım daha da Eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmak istemiyorum ama niye bu muhabbeti açıp beni bu konuma sokuyor i kıza karşı

Sormadım daha da Eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmak istemiyorum ama niye bu muhabbeti açıp beni bu konuma sokuyor i kıza karşı

Ama siz zaten onun yanında bebeği ona benzeterek yapmışsınız bunu, ya belki öyle sohbet amacı ile demiştir erkekler bu konuda çok düşüncesiz ki takmayın bunları kafanıza lohusasınız siz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…