Doğuma Hazırlık bebeğim fotoğrafını yorumlarmisiniz kızlar?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

bebeğimin cinsiyeti hakkında bilgi

• bence kiz

OY: 2 20,0%
  • bence erkek

OY: 8 80,0%

• Ankete Katılan
    10

ozlem yuksel

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2017
6
1
1
40
bebeğim cinsiyeti ile ilgili doktorun verdiği fotoğraf hakkında yorumlarınızı bekliyorum erkek olarak gözüküyor dedi ama ben hiç anlayamadim
IMG-20171215-WA0002.webp
IMG-20171215-WA0002.webp

Eklentiler

• IMG-20171215-WA0004.webp
    IMG-20171215-WA0004.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 138
bacağının ortasındaki beyazlıktan dolayı öyle diyorsunuz değil mi ? bu arada 14 haftalık hamileyim doktorun yanılma ihtimali varmı die?

bacağının ortasındaki beyazlıktan dolayı öyle diyorsunuz değil mi ? bu arada 14 haftalık hamileyim doktorun yanılma ihtimali varmı die?
Yanılma tabiki de var ama neredeyse testisler bile belirginleşmiş gibi. Genelde 14 haftalık yapılan tahminler 12. Hafta tahminlerine göre daha güvenilir oluyor

Merhaba arkadaşlar. Biz 11+3 haftalıkken doktora gittiğimizde cihazda 12 gözüküyorduk.Ve doktorumuz bacak arasında çıkıntı var erkeğe benziyor dedi.16+3ken gittiğimizdeyse 17 haftalık gözüküyorduk bu seferde cinsiyyet lonusunda ne demiştik dedi?Bende bilerek çok erken diye tahminde bulunmamıştınız dedim.Oda artık belli oluyor çünki kız dedi.Şaşırdık açıkçası.Hiç daha önce erkek demiştinizde demedim.Ama beni şaşırtan diğer bir konuysa doktorumun bacak arasını göstermemesi.Acelesi vardı ve hiç işte bacak arası şurası burası diyede bir şey demedi.Bende hatırlamıyorum.Bu kadar kolay bi bakışta seçile bilir mi acaba cinsiyyet.Ve acaba niye bizede göstermedi.Sizce yanılma payı ola bilir mi?

Eklentiler

• Screenshot_2017-12-24-21-24-53.webp
    Screenshot_2017-12-24-21-24-53.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 94
bu hafta sonu bende doktora gidicem 16 +5 olucam bakalım bende de öyle birşey diyecek mi? normalde bu zamanlar belli olması gerekiyor diyorlar

Siz benim gibi yapmayın.Bacak arasını göstermesini isteyin derim.Ben ilk defada, ikinci kezde sormadım nerde nasıl gördün diye.Bebeğin karnını ve kendine doğru çektiği ayakları üstten gördüm sadece.Benim bir dahaki randevum Ocak sonu. İnsan neye inanacağını şaşırıyor.

bizde 14 haftalikken boyle cikinti gorduk ve dr erkek demisti 18 haftada gittim tekrar gosterdi erkek die pipiyi.sizinkide erkek buyuk ihtimal

Back
X