Bebek Beslenmesi bebeğim galiba biberona alıştı :(

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
canım hala emmiyo mu oğlun. zorla emzirsene. ya da gündüz önce uyutup uyurken ağzına versen meme? zaten temelde süt salgısına sağlayan şey emzirme...

canım hala emmiyo mu oğlun. zorla emzirsene. ya da gündüz önce uyutup uyurken ağzına versen meme? zaten temelde süt salgısına sağlayan şey emzirme...

canım emmiyo ya gündüzleri.uykuluykende deniyorum yok,yatarak emzir demişti arkadaşlar oda işe yaramıyo.kafayı yiyecem ya..

benim oğlan da bugünlerde reddediyo beni. 3 haftadır filan gündüz zorluyorum emsin diye. yatarak bastırıyorum kafasını oyle alıyo çığlık çığlığa. çok acıkınca saldırıyo ama nadiren. gürültülü ortamda emmiyo bi de benimki. dikkati başka yone kayıyo. sen de sakin bir yerde emziriyosun dimi?

benim oğlan da bugünlerde reddediyo beni. 3 haftadır filan gündüz zorluyorum emsin diye. yatarak bastırıyorum kafasını oyle alıyo çığlık çığlığa. çok acıkınca saldırıyo ama nadiren. gürültülü ortamda emmiyo bi de benimki. dikkati başka yone kayıyo. sen de sakin bir yerde emziriyosun dimi?

canım zaten evde genelde başbaşayız.tv falan izlemiyorum.arasıra müzik oluyo hafiften.yani gürültülü bi ortam yok ama,genede emmiyo beyimiz.beni almıyo bağırıyo ama biberonu alınca gülücükler saçmaya başlıyo,sinir oluyorum.

memeden süt akışı az ya, biberondan daha kolay içiyo ondan heralde. küçük delikli biberon versen... ama bu sefer de biberonu da almayıp aç kalmasın bebecik. ben bişey demiyim en iiysi

moralim çok bozuk arkadaşlar.memlekette bi dr bebeğimin doymadığını mamaya başlamam gerektiğini söylemişti.bende bi hafta 10 gündür günde bi kere bebeğime mama veriyodum.oğlum 3 ay 3 haftalık.şimdi göğsümü reddediyor.sadece geceleri emiyor.emmediği içinde sütüm iyice azaldı.geçengünde burda kendi dr umuza gittim.mamaya gerek olmadığını kilosunun normal olduğunu söyledi.bi şekilde mamayı unutturup kendi sütünü vermen lazım diyor.beni emmiyorki nasıl artsın sütüm.kaşıkla verdiğimdede istemiyo.kafayı yiyecem o dr yüzünden yok yere mamaya başlamışım şimdi çözümsüz bi yola girdim.bana yardım edin lütfen,tekrar göğsüme nasıl alıştırabilirim.sütüm iyice azaldı.sağarak vermek zorunda kalıyorum,gün içinde 6 saatte bir bi göğsümde 25-30 ml süt çıkıyo.eskiden bi göğsümde 100-150ml çıkardı.çok üzülüyorum bu duruma,rüyalarıma giriyo artık,sürekli ağlıyorum beni reddettiği için.ben anne olmayı beceremedim galiba,ona zarar verdim,canım çok sıkkın çok... :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

bence sütünü stresten azaltıyorsun sütü azaltan tekşey stres rahat ol bikere benim düştüğüm hataya düşme sürekli sağ en azından biberonlada olsa anne sütü alsın

memeden süt akışı az ya, biberondan daha kolay içiyo ondan heralde. küçük delikli biberon versen... ama bu sefer de biberonu da almayıp aç kalmasın bebecik. ben bişey demiyim en iiysi

küçük delikli biberon olarak ne tavsiye edersin canım.ben biberon hakkında çok fazla bilgili değilim.konu açtım yardım istedim zaten.ben nuk kullanıyorum..

küçük delikli biberon olarak ne tavsiye edersin canım.ben biberon hakkında çok fazla bilgili değilim.konu açtım yardım istedim zaten.ben nuk kullanıyorum..

valla ben nuk aldım oğluma sevmedi çok akıyo süt ondan. biz dr browns kullandık 1 numaralı biberon emziği çok az akıtıyor. 0-3 ay için zaten. ya ben de tavsiye vermeye korkuyorum bebecik aç kalmasın annesi.

valla ben nuk aldım oğluma sevmedi çok akıyo süt ondan. biz dr browns kullandık 1 numaralı biberon emziği çok az akıtıyor. 0-3 ay için zaten. ya ben de tavsiye vermeye korkuyorum bebecik aç kalmasın annesi.

canım içmesi gereken miktar belli zaten.ben denerim,olmadı eskiye döneriz.aç kalmaz ama benim istediğim tekrar bana dönmesi.o yüzden değişik biberonlar deniycem,belki akışı benimkine yakın bişey olursa tekrar emer diye umut ediyorum :Saruboceq:

sakın kendini üzme sen kendine dert ettikce bebekler bunu hissediyorlar ve senle inatlasıyorlar benimde bebegimde aynı sorunlar oldu halende devam ediyor gece emdiriyorum uykusunda anlamıyor huzurlu olmam cok önemlisütün de artar böylece böyle sorunlar yasayan tek sen değilsin.humananın süt yapıcı cayınıda siddetle tavsiye ederim.

bende çok stres yaptım sütüm yetmiyor kilo almıyor diye benim bebeğim deli gibi emmek istiyordu ama süt azdı malesef taktım kafaya çok süt azaldıkça azadı bebeğim emdiği halde bigün tamamen kesildi şimdi sadece geceleri bir defa emiyor gerisi mama takviyesi sakın üzülme sütüm kesilicek deme öyle dedikçe süt azalıyor başka şeylere yoğunlaş emizrmeye çalış bir gün aç kalsın bak nasıl emiyor seni benim kızım biberonu asla almazdı mamayı içermedim 4 ay sütüm kesilince bşr gün aç kaldı resmen akşam içmez diye yaptığım bir biberon mamayı deli gibi içti biberonu verme mecbur kalıcak seni emmeye ama hiçbir şekilde emmiyorsa dr.browns tavsiye ederim doğal akış bizde onu kullanıyoruz

sakın kendini üzme sen kendine dert ettikce bebekler bunu hissediyorlar ve senle inatlasıyorlar benimde bebegimde aynı sorunlar oldu halende devam ediyor gece emdiriyorum uykusunda anlamıyor huzurlu olmam cok önemlisütün de artar böylece böyle sorunlar yasayan tek sen değilsin.humananın süt yapıcı cayınıda siddetle tavsiye ederim.

canım humana içiyorum ikinci kutuda bitecek hala bi artış yok.seninki gündüz emiyomu?

bende çok stres yaptım sütüm yetmiyor kilo almıyor diye benim bebeğim deli gibi emmek istiyordu ama süt azdı malesef taktım kafaya çok süt azaldıkça azadı bebeğim emdiği halde bigün tamamen kesildi şimdi sadece geceleri bir defa emiyor gerisi mama takviyesi sakın üzülme sütüm kesilicek deme öyle dedikçe süt azalıyor başka şeylere yoğunlaş emizrmeye çalış bir gün aç kalsın bak nasıl emiyor seni benim kızım biberonu asla almazdı mamayı içermedim 4 ay sütüm kesilince bşr gün aç kaldı resmen akşam içmez diye yaptığım bir biberon mamayı deli gibi içti biberonu verme mecbur kalıcak seni emmeye ama hiçbir şekilde emmiyorsa dr.browns tavsiye ederim doğal akış bizde onu kullanıyoruz

dur bi alayım dr browns ve chicco.herkes tavsiye ediyo.bakalım farkı neymiş.belki işe yararlarda geç olmadan tekrar göğsümü alır.bide başka şeylere nasıl yoğunlaşayım canım,yanımda biri olsa oyalanır,bende bu kadar yorulmam,belki sütümde artar.ama benimki çok uykusuz bi bebek,aslında gece artıyo sütüm.2-3 saat uyanmadan uyuyo süt birikiyo ama gündüz yok.emmiyo.sağıyorum 3 saate bir ama 50-60 ml anca çıktı.oda yetmiyo çünkü bebeğim 4 aylık olacak.en az 100-120 içmesi lazım.off... :çok üzgünüm:

dur bi alayım dr browns ve chicco.herkes tavsiye ediyo.bakalım farkı neymiş.belki işe yararlarda geç olmadan tekrar göğsümü alır.bide başka şeylere nasıl yoğunlaşayım canım,yanımda biri olsa oyalanır,bende bu kadar yorulmam,belki sütümde artar.ama benimki çok uykusuz bi bebek,aslında gece artıyo sütüm.2-3 saat uyanmadan uyuyo süt birikiyo ama gündüz yok.emmiyo.sağıyorum 3 saate bir ama 50-60 ml anca çıktı.oda yetmiyo çünkü bebeğim 4 aylık olacak.en az 100-120 içmesi lazım.off... :çok üzgünüm:

haklısın canım benimde öyleydi işte iki göğsümde anca 60cc kızım emerdi ağlardı emziğiyle sustururdum daha ilk aylardan mama takviyesi lazımdı ama içmedi şimdi iyice azaldı gündüz hiç emzirmiyorum benden sana tavsiye cihiccoyu hiç alma çok akıyor bendede var içemiyor boğazına kaçıyor mama dr.browns çok iyi bu konuda hem gaz problemide azalır

sevgili caycan
kaç saat dayanmştım diye sormuşsun, tam hatırlamıyorum ama 3 saatten çok daha fazlaydı. sabah biberon vermemeye karar vermiştim akşam üzeri saatlerinde aldı. yani 2-3 öğün kesin geçti.benim acıkmazdı ama doktorlar 3 saatte bir en fazla dedikleri için 3 saatte bir emzirirdim. yani en az 6-7 saat geçmiştir, muhtemelen 9-10 saat herhalde.

yok ben dayanamıyorum daha fazla,almıyo daha fazla sinirleniyo.artık 2 gündür gecede emmiyo beni.kalkıp mama yapıyorum.off ne kadar istemiştim oysa 6 ay sadece sütümle beslenmesini.zaten ben ne istedimde olduki???

merhaba konu sahibi.uzerinden dort yil gecmis ama yazdiklarini bierebir yasiyorum malesef.gerci benim oglum yasadigim saglik sorunlari yuzunden dogdugundan beri mamayla besleniyor.sutumu sadece sifa olsun diye mamadan sonra az az aliyordu.ama dort gundur tamamen birakti.kiyameti kopariyor memeye yanasinca.artik bi damla bile almiyor yani.cok uzuluyorum.su an dort aylik.senin durumun sonucu ne olmustu?zamanla duzeldi mi yoksa umidi keseyim mi artik?tecrubeli bir annesin artik.umarim yqzdigimi gorursun.sevgiler..

merhaba konu sahibi.uzerinden dort yil gecmis ama yazdiklarini bierebir yasiyorum malesef.gerci benim oglum yasadigim saglik sorunlari yuzunden dogdugundan beri mamayla besleniyor.sutumu sadece sifa olsun diye mamadan sonra az az aliyordu.ama dort gundur tamamen birakti.kiyameti kopariyor memeye yanasinca.artik bi damla bile almiyor yani.cok uzuluyorum.su an dort aylik.senin durumun sonucu ne olmustu?zamanla duzeldi mi yoksa umidi keseyim mi artik?tecrubeli bir annesin artik.umarim yqzdigimi gorursun.sevgiler..

bendede aynı sorun var düzeldimi senin bebek

Back
X