Bebeğim gece beslenmek istemiyor :(

Mama icmediginden uykusuda cok az oyuzden mamaya cok ihtiyaclari var istemiyolar tatlarindanmi artik neyse bilmiyorum ki bende malesef

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kizimin gida alerjisi var canim o yuzden sut ve ürünlerini kesinlikle tuketemiyor normal mamalari icemiyor hidrolize edilmis alerji icin olan mamasi var o da igrenc kokusu bile midemi bulandiriyor neyin icine katsam tadini kötü yapiyor yapacagim ben de bilmiyorum
Evet sipraktin alerji surubu yan etki olarak uyku yapıyor ve istah aciyor ama yan etkileri de var karaciğer enzimlerini yükseltiyor.
Ellanaz hnm gun icinde hic istahi yok evet gun icinde iyi beslense gece umrumda bile olmaz ayrıca doğduğundan beri böyle.
Zyrtecmi? O saman nezlesi için bir hap degilmi? Doktorunuzmu bunu size yazdi?
Hapi yetişkinler icin bebekler icin damlasi var. Alerjik rinit ve gida alerjisi oldugu icin evet doktorumuz yazdi
20 gidadan 15ine alerjisi olan bir bebegi beslemek inanin cok zor bu yüzden gece beslenmesi cok onemli cunku alerji icin olan mamasini sadece uykudayken içirebiliyorum
Doktorumun önerisi uzerine gece besliyorum ama onu da artık kabul etmiyor tikandik bi anlamda. Ayda 100 gram bile almıyor son aylarda. Yemedin tamam ama yemeyince beslenmeyince de saglik olmuyor iste. Yeterli beslense boy yada kilodan anlasilir ama 11 aylık kizim hala 6 aylik gibi

Iste bizim sorunumuz orda olmasi gereken bu degil doktorumuz yada doktorlarimizin ortak görüşü bu. Gece beslememek dogru fakat eger bebek normal gelisimini gösteriyor ise.

Himm anladim canim ya oda zor bi durum yardimci olabilmeyi cok isterdim ama malesef 😔 uzulme duzelir insallah canim.. Tekrar doktorlariyla konustunmu peki bu konuyu???

Allerjisi varsa daha zor tabi, benim oglumunda katki maddesi olan her seye allerjisi var. Hazir mamalar gercekten cok kotu kokuyor, belki tadini sevmedigi icin istemiyordur. İcine hosuna gidecek seyler katsaniz, muz olabilir mesela yada sevdigi bir meyve. Pirinc unu yiyebiliyormu eger dokunmuyorsa pirinc unundan sulu bir muhallebi yapsaniz, gece yada yatmadan hemen once icirseniz, hem tok tutar hemde kilo aldirir

ah ah keske benim oglan da boyle olsa. sabaha kadar emer. birak arkadasim gelisimi iyiymis allahtan belani mi istiyorsun :)

yeni doktora gittik 10 gun sonra tekrar test yapılacak test sonucuna göre beslenmesine tekrar program yapacagız
Sagol canım, pirinc unu değil de irmikten yapıyorum muhallebiyi nişsastaya alerjisi var muz tadını güzelleştiriyor ama muza da alerjisi var elimden geleni yapıyorum bu kadar olacak demek ki
ah ah keske benim oglan da boyle olsa. sabaha kadar emer. birak arkadasim gelisimi iyiymis allahtan belani mi istiyorsun :)

bir yanlıs anlama oldu sanırım gelişimi hiç iyi değil bu yüzden gece beslemeyi istiyorum ayrıca belamı falan istemiyorum :)

yanlis anlamisim pardon. kac kilo peki

Hımmm insallah bundan sonrası çok iyi olur senin ve cocugun icin.. Allah yardımcın olsun..

Peki oglunuzgece beslenmesini bırakmasına ragmen gece uykusu nasıl??

Merhaba canım... Üzüldüm valla.. Bi biberon su içiriyor diyorsunuz ya ..aç olduğu için içiyor belkide yavrum.. Suyu vermeseniz mamaya zorlasanız diycem ama tatı kötüysede ne yapsın çocukcağız.. Mamayı değiştirme yada yerine alternatif bulma şansın yokmu tatlım demekki o mamayı istemiyor..Pirinç unu zararlı değilse benimde aklıma mama geldi ama..Süt de içemiyor diyorsun...kilo gelişimi az olan çocuklara yatmadan önce muhallebiyi bazı doktorlar öneriyordu ama.. Yatmadan önce iyice doyursanız belki gece kalkmamasıda problem olmaz...

yanlis anlamisim pardon. kac kilo peki
7800 gram 11 aylık

sürekli uyanıyor

muhallebi yapıyorum princ unu değil ama irmikten nişsasta dokunuyor. bugun daha fazla yedirmeye calışayım sağol canım

Oglum artik buyudu, 7 yasinda. O zamanlar 1 yada 2 sefer uyanir, su icerdi. Suyu cok seviyor, hala gece uyanip, su icer, sonra uyur.

canım zaten doktorlar bile gece beslenmesini doğru bulmuyorlar 6 aydan sonra. hem gece beslersen sabah kahvaltı etmekte zorlanır çocuk. iyce acıksın ki yemek yemek istesin. birde artık 11 aylık olmuş mamaya gerek yok ki. sadece anne sütü ve normal yemekler yeter ona. bence gece beslemeye çalışma. içini miğdesini ağrıtır gece yemek bence.

Oglum artik buyudu, 7 yasinda. O zamanlar 1 yada 2 sefer uyanir, su icerdi. Suyu cok seviyor, hala gece uyanip, su icer, sonra uyur.

Masallah kocaman olmus bende suan icin 6.5 aylik sanmistim 😊 Allah bagislasin.. Benim kızımda gece beslenmesini kesti o normal olduğunu okumuştum internet falan ama mamasını iciremiyorum belki biberon istemiyo dıye bardakla vermeyi bile denedim yinede istemiyo son çareyi ne verirsem mamasını yediğine karıstırararak veriyorum artık

sağol canım, seninkinide Allah bağışlasın. Mamanın tadını, damak tadı oluştuktan sonra, hiç bir çocuk sevmiyor. sizinki ne kadarlık bilmiyorum ama mamayı hiç vermeseniz, onun yerine sulandırılmış süt verseniz, tabi sütüde hazır süt yerine güvenilir bir sütçüden alsanız, çok daha iyi olur. bakmayın doktorların sütü kötülediğine, mamaların satılması için sütün kötü gösterilmesi şart tabi.. hem şimdi birde mamalarda gdo çıktı, annelerin işi çok zor ya, Allah tüm bebekleri, çocukları korusun.

Benim bebegimde mamasini icmio kizlar ya napabilirim nasil.icirebilirim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben bi kaç uzmandan dinlemiştim 2 aydan sonra bebeğin gece beslenmesine gerek yokmuş zorlayıp uyandırmayın demişti yengem de çocuk hastanesinde çalışıyor oğlum 1 buçuk yaşımdayken ben hala gece süt içirmeye çalışıyordum bana kızmıştı çocuğu alıştırma daha sonra obezite ile uğraşırsin demişti zaten yatmadan önce ve gece yenen şeyleri vücut öğütmekle uğraştığı için sen uyuşan bile vücut çalışmaya devam ediyor ve dinlenemiyormuş benim küçük oğlum da 6 aylık yatmadan gece mamasi yediriyordum ve bir türlü uyumuyordu hazmedigini düşündüm bugün 8 gibi yedirdim ve biraz önce çok şükür kendisi uyudu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yorumları okumadım belki söylenmiştir ama 11 aylık bir bebek için gece beslemesi gerekli değildir...deliksiz uyuyabiliyorsa ne mutlu ona da size de...gece mama istemiyorsa deliksiz uyumasını sağlamaya çalışın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…