DisIoyal Sen olmadan asla.. tek ayak cezası Kayıtlı Üye 7 Aralık 2016 519 273 33 8 Aralık 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi DisIoyal #1 Arkadaslar çok uykusuz ve keyifsizim. Oğlum iki aylık olacak inşallah ama gaz sıkıntısı felaket. En etkili ilaç söyler misiniz?
Arkadaslar çok uykusuz ve keyifsizim. Oğlum iki aylık olacak inşallah ama gaz sıkıntısı felaket. En etkili ilaç söyler misiniz?
S Salome1 Aktif Üye Kayıtlı Üye 27 Aralık 2013 22 5 36 35 8 Aralık 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi DisIoyal #2 Gaz için çeşitli ilaçlar var etkileri bebekten bebeğe değişiyor. Ben biogaia'dan memnun kalmıştım.
DisIoyal Sen olmadan asla.. tek ayak cezası Kayıtlı Üye 7 Aralık 2016 519 273 33 8 Aralık 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi DisIoyal #3 Salome1 .!.: Gaz için çeşitli ilaçlar var etkileri bebekten bebeğe değişiyor. Ben biogaia'dan memnun kalmıştım. Genişletmek için tıkla... Doktorumda onu dedi alacağım inşallah.
Salome1 .!.: Gaz için çeşitli ilaçlar var etkileri bebekten bebeğe değişiyor. Ben biogaia'dan memnun kalmıştım. Genişletmek için tıkla... Doktorumda onu dedi alacağım inşallah.
hiram2015 ❤Allahım ikinci meleğimde geliyor çok şükür tek ayak cezası Sahte Profil Kayıtlı Üye 25 Şubat 2015 2.393 1.396 63 8 Aralık 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi DisIoyal #4 bence en iyisi kimyonn tohumu hatta emziriyoorsan sende iç rezenede iç bol bol süt olsun
GAD2015 herşey Rabbimin izniyle güzel olacak Kayıtlı Üye 2 Eylül 2013 999 1.695 113 8 Aralık 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi DisIoyal #5 Beemay .!.: Arkadaslar çok uykusuz ve keyifsizim. Oğlum iki aylık olacak inşallah ama gaz sıkıntısı felaket. En etkili ilaç söyler misiniz? Genişletmek için tıkla... kımyon ve bır ıkı damla zeytınyağ içirerek buyuttum ben kızımı çok gazlıydı içirip ayaklarına karnına sıcak havlu sarıyorduk gazını hemen çıkarıp uyuyordu. hareketler vermısdı dr onlarla masaj yapıp yuz ustu yatırmakda rahatlatıyor.
Beemay .!.: Arkadaslar çok uykusuz ve keyifsizim. Oğlum iki aylık olacak inşallah ama gaz sıkıntısı felaket. En etkili ilaç söyler misiniz? Genişletmek için tıkla... kımyon ve bır ıkı damla zeytınyağ içirerek buyuttum ben kızımı çok gazlıydı içirip ayaklarına karnına sıcak havlu sarıyorduk gazını hemen çıkarıp uyuyordu. hareketler vermısdı dr onlarla masaj yapıp yuz ustu yatırmakda rahatlatıyor.
DisIoyal Sen olmadan asla.. tek ayak cezası Kayıtlı Üye 7 Aralık 2016 519 273 33 9 Aralık 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi DisIoyal #6 Salome1 .!.: Gaz için çeşitli ilaçlar var etkileri bebekten bebeğe değişiyor. Ben biogaia'dan memnun kalmıştım. Genişletmek için tıkla... Biogaia aldım. Inşallah iyi gelir memnun kalırım.
Salome1 .!.: Gaz için çeşitli ilaçlar var etkileri bebekten bebeğe değişiyor. Ben biogaia'dan memnun kalmıştım. Genişletmek için tıkla... Biogaia aldım. Inşallah iyi gelir memnun kalırım.
hiram2015 ❤Allahım ikinci meleğimde geliyor çok şükür tek ayak cezası Sahte Profil Kayıtlı Üye 25 Şubat 2015 2.393 1.396 63 9 Aralık 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi DisIoyal #7 inşlhhh