Bebekle düğün ve kınaya gitmek

busemm63

Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2023
444
187
23
30
Arkadaşlar selam. Hafta sonu çok yakın bir arkadasımın kınası ve düğünü var. Bebeğim 4 aylık ve biz aksamları hic dısarı cıkmıyoruz gece uykusu rutinlerimiz ve saatlerimiz var. Bugün ilk kez aksam dısardsydık ve asla uykuya geçemedi çok ağladı. Kına ve düğünde tam uyku saatine geliyor. Gece uykusuna bebek arabasına geçirmek için neler yapıyorsunuz, önerileriniz var mıdır

Biz dışarıdayken örn yemeğe gittiğimizde falan babası ya da ben uykusu geldiğinde belli ediyor zaten uyku saatinde kucağımıza alıp öyle başı omzumuza gelecek şekilde 10 15 dk gezdiriyoruz etrafa bakarken uyuyor o şekilde bebek arabasına bırakıp üstünü kapatıyoruz uyuyor uyanıyor. Kokuyla sıcaklıkla rahatlayıp kendini uykuya bırakıyor tedirgin olmayın yani. Ama biraz daha sessiz gürültüsüz bi yer bulun salonun dışı gibi falan tabi.
Ya da arabada da uyutabilirsiniz. Emzirirken vs

Ben bebekle hiç düğüne vs gitmedim .Evden dışarı 2 yaşından sonra bir arkadaşın evinde uyudu

Düğün kına diyorsunuz anormal gürültülü yerler. Bebeğiniz daha önce olmadığı bir ortamda olacak. Plan yapmayın akışına bırakın. Çok ağlarsa biriniz arabaya götürürsünüz düğün ortamı korkutabilir zaten.
Ayrıca şimdi herkes sevmek isteyecek müsade etmeyin çok garip hastalıklar var.

Çok öyle ortamlara gitmedik ama gittiğimiz zaman benim bebişler çok iyi uyudu öyle gürültülü yerlerde. Evde en ufak bir seste uyanırlar halbuki

Bence goturme. Eve gelip ilgilenecek biri yok mu annane babanne vs gelip bir gece ilgilenemez mi? O kadar gurultu var bulasici hastaliklar var. Daha cok minik.

3,5 yaş bebeğimizle düğün,kına,nişan hiç gitmedik.

Arkadaşlar selam. Hafta sonu çok yakın bir arkadasımın kınası ve düğünü var. Bebeğim 4 aylık ve biz aksamları hic dısarı cıkmıyoruz gece uykusu rutinlerimiz ve saatlerimiz var. Bugün ilk kez aksam dısardsydık ve asla uykuya geçemedi çok ağladı. Kına ve düğünde tam uyku saatine geliyor. Gece uykusuna bebek arabasına geçirmek için neler yapıyorsunuz, önerileriniz var mıdır
Yapmayin allaskina bebegnize yazik degilmi o gürültülu ortamlar? Kullaklari icin hic iyi degil ustune siz hic rahat edemezsiniz benden demesi. Brbeginiz zaten kolay uyumuyormus. Yerinizde olsam simdiden hergun sütünüzu sagip babasina birakirdim bi kac saat veya anneniz fln varsa yakninizda size gelsin baksin sizde 2-3 saat rahat edin

Bence goturme. Eve gelip ilgilenecek biri yok mu annane babanne vs gelip bir gece ilgilenemez mi? O kadar gurultu var bulasici hastaliklar var. Daha cok minik.
Maalesef yok. Annemi kaybettim, babaanne de uzakta. Neredeyse 15 yıllık arkadaşım olmasa gitmeyeceğim ama en yakın arkadaşım kendisi

Yapmayin allaskina bebegnize yazik degilmi o gürültülu ortamlar? Kullaklari icin hic iyi degil ustune siz hic rahat edemezsiniz benden demesi. Brbeginiz zaten kolay uyumuyormus. Yerinizde olsam simdiden hergun sütünüzu sagip babasina birakirdim bi kac saat veya anneniz fln varsa yakninizda size gelsin baksin sizde 2-3 saat rahat edin
İnanın ben de götürmek istemiyorum ama annemi kaybettim, babaanne uzakta ve eşim akşam çalışıyor. Ki zaten kızımı benden başkası uyutamıyor ben bile bu dönemde uyku gerilemesinden dolayı cok zorlanıyorum. Keşke bırakacak yerim olsa dediğiniz gibi

o gürültülü ortamda cocuk uyumayabilir, siz de o eglenceden zevk almazsiniz. Yerinizde olsam gitmezdim

İnanın ben de götürmek istemiyorum ama annemi kaybettim, babaanne uzakta ve eşim akşam çalışıyor. Ki zaten kızımı benden başkası uyutamıyor ben bile bu dönemde uyku gerilemesinden dolayı cok zorlanıyorum. Keşke bırakacak yerim olsa dediğiniz gibi
Esiniz o aksam erken gelsin biraz olmazmi? Sizde arkadasaniza simdiden diyin cok kalamicagnizi. Götutup oralarda rezil olmayin daha Cok stres olursunuz

e beslenırken falan uyuyakalıyor zaten :) devam eder ordan . 4 aylık bebek sık uyur uyanır beslenır yatar falan :)benım oglum yerdekı parke cıtlasa uyanırdı sagolsun dugunde gumbede gumbede seste uyuyakalmıstı . yuksek ses de uyutabılıyor. sıcakta cok terleyecek klımadan uzak tut. cokca da kıyafet gotur :) ınsallah rahatca gecırırsınız gununuzu

Back
X