Bebek Beslenmesi Bebeğim gece sık emiyor

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
aynı şeyleri yaşıyoruz. banada hep doymuyordur diyolar ama biberonla ayran verdim bir gece 2 biberon bitirdi yinede saat başı kalkıp emiyo.emziği bile almıyo gece gercekten arsızlık katlanıcaz bakalım sağlıklı olsunlarda..........

benim oğlum da aynı şekildeydi ve doktorumuz her uyandığında meme vermeye alıştırdığın için yapıyor dedi, normalde tok olan bir bebek gece 4 e kadar kesintisiz uyuyrmuş,bunun dışında olan uyanmaları sırf meme alışkanlığı dedi,benimki yine uyanıyor ama meme vermiyorum kucağıma alıyorum,gezdiriyorum,sallıyorum...

ewt ya haklısın bende zaten peynir süt yumurta hiç birini doğru dürüst yemem ondandır belkide. ama artık bebeğim 2.5 yasında,sütten kestim; valla sabaha kadar uyuuyor cok rahatladım.zemuszemus

geçmiş olsun cnm.kara turpun içini oy bardağa oturt onu çine bal doldur.altını çatalla del bi iki kere.akan sıvıyı şurup gibi ver ama bebeğin küçük ne kadar vermelisin bilmiorm.aktara sor istersen yada dene.günde 1 2 kere ver önce.çok işe yarıo.arkadaşımın bronşit olmuş sonrada pnömoni bebeği.ii geldi diodu.

ayy kabus gibi gercekten bu uykusuzluk Allah sabrını veriyo işte gecicek bu günler inş.. benimkide 5 aylık şuan bende artık uyur gezer oldum valla yarım saatde bir saat başı uyanır gece hatda normalde 2 saatede bir acıkan cocuk gece saat başı uyanınca diyorum ne diye kalkarki bu anlamadım 2 saat uyusa bari diye eşimde diyo niye böyle yapıyo oda uykusuz kalıyo zavallım ama ben bu günler ne zaman bitcek diye düşünürken siz emmeyi bırakana kadar demişsiniz valla daha var o zaman kendimi ona göre alıştırıim bariii ...

bebeğim 11 aylık geceleri her saat bası kalkıp emmek istiyo delircem.biberona alıştırayım dedim olmadı,salladım olmadı,bu durumdan nası kurtulacam ben ya ayynı durumda olanlar yada yasamış olanlar bana bi fikir verin lütfeeennn:a015:
canım merhaba acaba uykunuz nezaman duzene girdi biras gce oldu ama inşallah yazımı okursunuz:(

Back
X