Bebeğim geceler uymuyor

takmaad1

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2
Puanlar
1
Merhaba sevgili anneler, 17 aylık çocuğum geceleri uyumuyor. Akşam 9-10 gibi uyuyor Gece uyanıyor ve 3 4 saat uyanık kalıyor her gün aynı şekilde. Gündüz sadece 1 kere uykuya yatıyor. Gece uyanınca da Durmuyor ağlıyor uyutmaya çalışıyorum yine ağlıyor. Böyle olup çözüm bulan var mi? Artık aynı saatte kalkmayı alışkanlık haline getirdi

diş olabilir veya uyku aralıgı cok kısa veya uzun geliyor olabilir, acıkıyor veya susuyor olabilir… bunlar geldi aklıma Allah yardımcınız olsun

Merhaba sevgili anneler, 17 aylık çocuğum geceleri uyumuyor. Akşam 9-10 gibi uyuyor Gece uyanıyor ve 3 4 saat uyanık kalıyor her gün aynı şekilde. Gündüz sadece 1 kere uykuya yatıyor. Gece uyanınca da Durmuyor ağlıyor uyutmaya çalışıyorum yine ağlıyor. Böyle olup çözüm bulan var mi? Artık aynı saatte kalkmayı alışkanlık haline getirdi
Benim oğlum da 9 gibi uyuyunca gece uyanıyor. 11-12 gibi uyursa sabaha kadar uyanmıyor.

11 12 ye kadar da durmuyor ben uyutmasam kendi uyuyakalıyor. Büyüyene kadar çekeceğiz anlaşılan

Ayni sekilde benim bebegim de oyle . Aksam uyur 9 gibi gece uyanir 12 gibi iki uc saat uyumaz sonra uyur 11 e kadar vs. Ne yaptiysam duzelmedi bende de kizim 7 aylik suan. Gece uykusunu kesintisiz almasini cok istiyorum ama olmuyo bi turlu duzelmedi.

Benim bebenin de uyku sorunu doğduğundan beri vardı, 1,5 yaşında baybaynight damlaya başladım akşam 9-10 arası meyvesuyuna 10 damla katıyordum uykusunu böyle düzene soktum, doktorunuza danışın uygun görürse kullanın derim (1 yaşına yeni girmiş yeğenim ve iki yakın arkadaşımın bebikolarında asla işe yaramadı)

Gündüz uykusu yetersiz mi geliyor acaba ?

Benim bebenin de uyku sorunu doğduğundan beri vardı, 1,5 yaşında baybaynight damlaya başladım akşam 9-10 arası meyvesuyuna 10 damla katıyordum uykusunu böyle düzene soktum, doktorunuza danışın uygun görürse kullanın derim (1 yaşına yeni girmiş yeğenim ve iki yakın arkadaşımın bebikolarında asla işe yaramadı)
Kullandım onu da kullandım malesef işe yaramadı. Alışkanlık haline getirdiğini düşünüyorum

Ayni sekilde benim bebegim de oyle . Aksam uyur 9 gibi gece uyanir 12 gibi iki uc saat uyumaz sonra uyur 11 e kadar vs. Ne yaptiysam duzelmedi bende de kizim 7 aylik suan. Gece uykusunu kesintisiz almasini cok istiyorum ama olmuyo bi turlu duzelmedi.
Gece uykusu bizler içinde zor oluyor. Allah hepimize kolaylık versin büyütene kadar böyle anlaşılan

11 12 ye kadar da durmuyor ben uyutmasam kendi uyuyakalıyor. Büyüyene kadar çekeceğiz anlaşılan
Ben bunu da denedim olan sadece 11e kadar tutmayaya çalışan sana oluyor yine uyanıyor. 🥲 Benim kızım da 2 gibi uyanıp 4 buçuk 5te geri dalıyor. Diş, atak artık hepsi bir midir nedir sinir basıyor her gece her gece. Ve bizim yaklaşık ekim ayından beri bu şekilde. İlk 4 azıyı birden çıkardı, şimdi de 4 köpek birden. 3ü çıktı sonuncusunun patlamasını bekliyorum rahata ermek için. 19aylık bebeğim. Tetagil aldım dün verdim yatmadan, 9dan 1 e kadar bi 3 kere uyandı ama uykuya kolay döndü geri. Diş granülü deneyin bi isterseniz. Köpek dişleri kadar zorlayan dişi olmamıştı😐

Back
X