Benim oğlum da 9 gibi uyuyunca gece uyanıyor. 11-12 gibi uyursa sabaha kadar uyanmıyor.Merhaba sevgili anneler, 17 aylık çocuğum geceleri uyumuyor. Akşam 9-10 gibi uyuyor Gece uyanıyor ve 3 4 saat uyanık kalıyor her gün aynı şekilde. Gündüz sadece 1 kere uykuya yatıyor. Gece uyanınca da Durmuyor ağlıyor uyutmaya çalışıyorum yine ağlıyor. Böyle olup çözüm bulan var mi? Artık aynı saatte kalkmayı alışkanlık haline getirdi
Gündüz uykusu yetersiz mi geliyor acaba ?Merhaba sevgili anneler, 17 aylık çocuğum geceleri uyumuyor. Akşam 9-10 gibi uyuyor Gece uyanıyor ve 3 4 saat uyanık kalıyor her gün aynı şekilde. Gündüz sadece 1 kere uykuya yatıyor. Gece uyanınca da Durmuyor ağlıyor uyutmaya çalışıyorum yine ağlıyor. Böyle olup çözüm bulan var mi? Artık aynı saatte kalkmayı alışkanlık haline getirdi
Kullandım onu da kullandım malesef işe yaramadı. Alışkanlık haline getirdiğini düşünüyorumBenim bebenin de uyku sorunu doğduğundan beri vardı, 1,5 yaşında baybaynight damlaya başladım akşam 9-10 arası meyvesuyuna 10 damla katıyordum uykusunu böyle düzene soktum, doktorunuza danışın uygun görürse kullanın derim (1 yaşına yeni girmiş yeğenim ve iki yakın arkadaşımın bebikolarında asla işe yaramadı)
Gündüz bir defa uyutuyoruz bazen 2 defa uzun uyursa bir defa. bu düzeni alışkanlık edindiğini düşünüyorum diş çıkarma zamanından kaldıGündüz uykusu yetersiz mi geliyor acaba ?
Gündüz uykusu yetersiz mi geliyor acaba ?
Gece uykusu bizler içinde zor oluyor. Allah hepimize kolaylık versin büyütene kadar böyle anlaşılanAyni sekilde benim bebegim de oyle . Aksam uyur 9 gibi gece uyanir 12 gibi iki uc saat uyumaz sonra uyur 11 e kadar vs. Ne yaptiysam duzelmedi bende de kizim 7 aylik suan. Gece uykusunu kesintisiz almasini cok istiyorum ama olmuyo bi turlu duzelmedi.
Ben bunu da denedim olan sadece 11e kadar tutmayaya çalışan sana oluyor yine uyanıyor.11 12 ye kadar da durmuyor ben uyutmasam kendi uyuyakalıyor. Büyüyene kadar çekeceğiz anlaşılan
Allah yardımcınız olsun o haldeKullandım onu da kullandım malesef işe yaramadı. Alışkanlık haline getirdiğini düşünüyorum