- Konu Sahibi Baharcan16
-
bizde de aynı durum söz konusu gece 4-5 ' ten sonra inleyerek uyuyor kızım.. ben kaka yapma sıkıntısı diyorum.. çünkü sabaha karşı ya da öğlene doğru ilk kakasını yapınca rahat bir uyku çekiyor. bilmem sizde de aynı mı?
canim ilk ay benim kuzumda oyle inliyordu.doktor gaz sancisindan dolayi dedi..bir kac zaman sonra kendi kendine kesildi inlemeler .ins. senin kizinda atlatir..
benımde aynı suan oyle oldu eğer kakasını saat 5 te uayndgında rrahatça yaparsa iyi yoksa bugun 7 ye kadar inledi drudu gözler yumuk saat 7 de basladı ağlamaya bi 5 dk sonrada kakasaını yaptıı emdi uyuyo şimdi:)
canım rezeneyi çok verme, hatta bi gün vermedden dene... bağırsaındağında sorun yoksa bebiş boş yere bağırsak sancısı çeker.. ben ilk zaman çok rezene içtim bebiş çok gazlı diye... sütümden bebişede geçiyor diye.. bi gün rezeneleri içemedim o gün bebiş daha az sancı çektiğini görünce araştırdım devamlı vermek uygun değimiş. sorun yoksa ya da azsa yok yere bağırsak hareketlenmesi çekip sancılanıyorlar..
bnmkıde bu aralar cok ınlıyo dun gece 3 e kadar uğrastım gecen bıtkısel damla aldım zinco dıye ii gelıyor gazına ama hala tuvaletını yapmakta zorlanıyor son gunlerde neden acaba ya.zeytınyağ verdım dun hemen yaptı ama sureklı de vermek ıstemıyom napcam bn ya dr a mı gıtsek
benim olusum da geceleri cok inliyor ve bu aralar uykusunda sürekli kıpırkıpır eller ayaklar hiç durmuyor ıkınıyor sıkınıyor geceleri hep yapıyor sancı sanırım ama ağlamıyor sadece kıpranıyor anlamadım niye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?