- 25 Ağustos 2014
- 6.767
- 8.892
- 448
Burnundan nefes alamıyo büyük ihtimalle okyanus suyu ,buhar yan yatırma yada ağzını parmağınızla açıp bideneyin rahatlıyomu .ama hergün mü olurmuş bu gaz her gün böyle gözleri kapalı ağlıyo ağlamadan önce tısılıyo bi sağa dönüyor bi sola ne yapacağmı şaşırdım
Uyku için mi vermişti ismi ne şurubunBiz de sizin gibiydik. Doktorumuz tamamen bitkisel bir şurup vermişti. Bir süre kullandıktan sonra düzeldi oğlum. Uykusunun arasında bile huzursuzdu öncesinde. Ağlama krizlerini söylemiyorum bile.
Evet canım uyku için. Tamamen bitkisel hiç korkun olmasın. İçine sinmezse bir doktora da danış öyle al. Day&night şurubun adı.Uyku için mi vermişti ismi ne şurubun
Yok buhar yapıyorum dört saate bi burun damlasıda. Kullanıyrm ama ondan değil kaç aydır böyleBurnundan nefes alamıyo büyük ihtimalle okyanus suyu ,buhar yan yatırma yada ağzını parmağınızla açıp bideneyin rahatlıyomu .
Buhar kullandığınıza gore hasta mı değilmi .Damla ile birlikte temizlemede yapın.Yok buhar yapıyorum dört saate bi burun damlasıda. Kullanıyrm ama ondan değil kaç aydır böyle
Şuan hasta bronşit var antibiyotik kullanıyoruzBuhar kullandığınıza gore hasta mı değilmi .Damla ile birlikte temizlemede yapın.
Balgam ve nefes darlığı uyumaması normal .terliyosa sırtına havlu koyup değiştirin .İyileşene kadar idare edicen .Bronşit çok zor geçer .Şuan hasta bronşit var antibiyotik kullanıyoruz
yok gündüz uykusu normal gece sürekli ağlıyor gözler kapalı ağlıyo aç mı diye emzirmeye çalışıyorm almıyo öyle ağlıyo kucağma alıp gezdiriyrö ancak öyle susuyor saat başı yada yarım saatte bir böyle uykular bölük bölük ancak toplam üç saat uyuyormdur yanihic mi uyumuyor ben onu anlamadim.
mesela kac saat gece uykunuz var? yaga gece uyumayip gunduz mu uyuyor?
demirine mi baktırmak gerekir ozaman. Benm kullanmam mı lazm b12 yiHastalık dönemlerinde evet huzursuz olurlar ama siz 3,5 aydan bahsediyorsunuz. Bunun başka sebebi olmalı. Eğer uykusundan uyanamayıp ağlıyorsa ve susturamıyorsanız gece terörü yaşıyor olabilir. Bir de demir damlasını düzenli kullanıyor musunuz? Eğer kullanmıyorsanız o da uykusuzluk yapar. emziriyorsanız B12'yi de ihmal etmeyin B12 eksikliği de uykusuzluk yapar.
Demir damlası kullanmıyorsanız sıkıntı yaşarsınız. İlk anda tahlillerle demir eksikliği yaşadığı anlaşılmaz. Bu biraz daha uzun bir süreç yani depoların boşalmaya başlaması ile ortaya çıkıyor kansızlık. Şöyle anlatayım ben de demir damlası kullanmıyordum ve kızımın değerleri iyi idi. Ama çok uykusuzdu. Sonra doktorun önerisi ile demir damlasına başladım ve ağlamaları kesildi uykusu düzene girdi. Şimdi yine demir damlasını aksatınca uyumuyor, gece ağlıyor. B12'yi doktorum tüm emziren annelere öneriyor. Sütten bebişe de geçiyor sonuçta. Bir de siz gece terörünü de araştırın. Bu da bir uyku bozukluğu.demirine mi baktırmak gerekir ozaman. Benm kullanmam mı lazm b12 yi
Çok teşekkürederim bni çok aydınlattınız hemen demir damlasını kullanmaua başlıcmDemir damlası kullanmıyorsanız sıkıntı yaşarsınız. İlk anda tahlillerle demir eksikliği yaşadığı anlaşılmaz. Bu biraz daha uzun bir süreç yani depoların boşalmaya başlaması ile ortaya çıkıyor kansızlık. Şöyle anlatayım ben de demir damlası kullanmıyordum ve kızımın değerleri iyi idi. Ama çok uykusuzdu. Sonra doktorun önerisi ile demir damlasına başladım ve ağlamaları kesildi uykusu düzene girdi. Şimdi yine demir damlasını aksatınca uyumuyor, gece ağlıyor. B12'yi doktorum tüm emziren annelere öneriyor. Sütten bebişe de geçiyor sonuçta. Bir de siz gece terörünü de araştırın. Bu da bir uyku bozukluğu.
Şuan doktorunuza danışın demir damlasını hastalık durumunda bazen doktorlar ara verdiriyor demir damlasına. Çünkü bazı bakteriler demirle beslenebiliyormuş bu da hastalık sürecini uzatabilir. Çok geçmiş olsun..Çok teşekkürederim bni çok aydınlattınız hemen demir damlasını kullanmaua başlıcm
Yani gece11 .12 den sonra başlıyo ağlamayaher gece aynı saattlerdemi aglıyor
Yani gece11 .12 den sonra başlıyo ağlamaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?