Bebeğim geceleri uyanmıyor...

valla çok şansılısın, benımkı 4 aylık ve tamı tamına saat bası kalkıyo atıyorum 1:15 te mi kalktıı 2:15 te gene kalkıyo, ne kadar tok olsada kalkıyor.. o yuzden ben yerınde olsam bırakırdım, uyusundaa büyüsün derler ya :KK66: valla uykuya hasret yaşıyorum..
Aynen benimki gibi. Bide yanımda yatmazsa 10 dk snra uyanıyo. Bazen diyorum 1 saat 1 saattir tadını çıkar yanında yatsın nolucak:KK46:yarım saat emer 1 saat uyur:KK20:

Bence hiç dokunmayın. Kızımda öyleydi 6-7 saat kesintisiz uyurdu yeni doğduğunda..
Doktor ilk ay kaldır emzir şekeri düşmesin dedi. İlk ay kaldırdım sonra bıraktım,uyusun dedim hiç kaldırmadım. Ama kilo alımını takip ediyordum. Çok iyi gidiyordu...

Bence kilo alımı iyiyse ellemeyin. Uyku da besin.. Sütünüz yağlı ve doyurucudur.

ilk cocukta artık takatım kalmaz ve yanıma alır, ikimizde uyurduk, çünkü saydıgım yanı sayabıldıgım 8 defa kalkıyordu hergece, sizi çok iyi anlıyorum, ben pes edip alıp uyurdum, çünkü ertesi sabah 6'da kalkıp işe hazırlanmam gerekıyordu, şimdi 2. bebegımde aynı, çok umutluydum bu oyle olmaz dıye ama buda aynı çıktı :) uykusuzluk için 4 ayrı dr'a gitmiştim ilkinde, dört doktorda cocugunuz gayet saglıklı demekkı bu uyku ona yetıyor dedıler...
o uyku ona yetıyormus, ama hergece 8 defa kalkmak beni bitiriyor :) canları sagolsun der ve konuyu tatlıya baglarım her defasında :)

Aynen benimki gibi. Bide yanımda yatmazsa 10 dk snra uyanıyo. Bazen diyorum 1 saat 1 saattir tadını çıkar yanında yatsın nolucak:KK46:yarım saat emer 1 saat uyur:KK20:

Bebeğim 3 aylık ve geceleri ..hic uyanmıyor...7.8:mad: saat aç uyuyor..bu normal mi? Benimki gibi olan varmı? Kilo kaybı olurmu böyle??
Benim bebeğim 3 ayına kadar geceleri hiç uyumuyordu mahvolmuştuk artık ama 3 ayından sonra senin bebeğin gibi hiç uyanmadan uyuyordu 4 ayına girdi oğlum halada uyuyor gece 12 den sabah 7.30 a kadar uyuyor ben hiç uyandırmadım şükür kilo kaybı yok

ilk cocukta artık takatım kalmaz ve yanıma alır, ikimizde uyurduk, çünkü saydıgım yanı sayabıldıgım 8 defa kalkıyordu hergece, sizi çok iyi anlıyorum, ben pes edip alıp uyurdum, çünkü ertesi sabah 6'da kalkıp işe hazırlanmam gerekıyordu, şimdi 2. bebegımde aynı, çok umutluydum bu oyle olmaz dıye ama buda aynı çıktı :) uykusuzluk için 4 ayrı dr'a gitmiştim ilkinde, dört doktorda cocugunuz gayet saglıklı demekkı bu uyku ona yetıyor dedıler...
o uyku ona yetıyormus, ama hergece 8 defa kalkmak beni bitiriyor :) canları sagolsun der ve konuyu tatlıya baglarım her defasında :)
Bu benim 3. Çocuk. İlk doğduğu gece eşimle yüzüne bakıp şaşkın şaşkın Bu çok masum görünüyo benze öbürleri gibi ağlak zırlak olmıcak dedik:KK53: sonuç olarak ilk doğduğu gün bile 4te uyudu ve hala devaö ediyo:KK70: ilk çocuk neyse öbürleride aynısı çıkıyomuş anacım:-)

Uyandırıp emziren anneleri anlayamıyorum. Gece 3 saatte bir uyandır emzir " kuralı olduğundan beri gece uyumayan , sık uyanan çocuklar çoğalmaya başladı.
Yeni yeni doktorlar bu uyarıyı yapmaktan vazgeçiyor artık.

Bir sağlık sorunu yoksa -sarılık gibi - , bebek zaten acıkınca uyanır.

:KK70::KK70::KK70: :KK70: haklısın vallaaa .. eşim bana 2.çocugu istiyorum dediğimde sen delirdinmii bu uyusuzluga tekrarmı baslayacagız demişti, adamı zar zor ikna etmiştim, her cocuk farklıdır bu oyle olmazzz falannn....

şimdi sağolsun başıma kalkmıyor ama keşke bi yolu olsa, uyusalar yaaa, gecem gündüzüm yok, işyerinde esneme krizlerim tutuyo çok fenayım

Bu benim 3. Çocuk. İlk doğduğu gece eşimle yüzüne bakıp şaşkın şaşkın Bu çok masum görünüyo benze öbürleri gibi ağlak zırlak olmıcak dedik:KK53: sonuç olarak ilk doğduğu gün bile 4te uyudu ve hala devaö ediyo:KK70: ilk çocuk neyse öbürleride aynısı çıkıyomuş anacım:-)

:KK70::KK70::KK70: :KK70: haklısın vallaaa .. eşim bana 2.çocugu istiyorum dediğimde sen delirdinmii bu uyusuzluga tekrarmı baslayacagız demişti, adamı zar zor ikna etmiştim, her cocuk farklıdır bu oyle olmazzz falannn....

şimdi sağolsun başıma kalkmıyor ama keşke bi yolu olsa, uyusalar yaaa, gecem gündüzüm yok, işyerinde esneme krizlerim tutuyo çok fenayım
Ben freelans çalışıyorum Allahtan. Gece gündz farketmiyo ne zaman müsait olursam ne zaman uykumu alırsam:KK49: bazen eşimi kaldırıyorum gece sabahına uykum bölününce hiç uykumu alamıyorum diyo:KK53: ahh ahh bu analarının haklarını nasıl ödicek bu bebeler:KK74::-)

şu an çok küçük uyku arasında emzir,en azından 4-5 saatte bir emmeli.1-2 ay sonra önemli değil.keşke benimki de öyle olsa 2buçuk yaşına geliyor neredeyse,hala uyanıyor geceleri.emzirirken de saatte bir uyanır emerdi.maşallah bebeğine

Dr sorun. Normal değil bence sekeri filan düser.. gazıdamı olmuyor çocuğun..

uyuyan cocugu uyandirmayin,uyku duzenini mahvedersiniz.
demek ki en son beslenmesi ona yetiyor.
beni bunun gibi sebeplerden cok uyandirmis annemler,bende gece boyu uyurmusum,ondan sonra duzenim altust olmus birdaha da gece uykusu yuzu gormemisler taa ki 3 yasima kadar.
birakin uyusun cocuk,benim oglumda 5-6 saat uyurdu 3 aylikken

Ben kizimi dogdugundan beri gece uyandiramiyordum bunu doktorumuza danistim sen delirdinmi baskalari uyutacam diye ugrasiyor birak uyusun dedi aciksa uyanir ama sen yinede o uyurken aldigi kadar ver dedi bi kac gun gece 4 5 gbi emzirdim bir haftadan sonra o saate alisti. Az emsede o zaten alacagini alir. Bu arada kizim 6 aylik ve 7 bucuk kilo.

Hehehh benımm de vazıyet buu. 4 aylık teyzesi maşallah dıyım uyanmıyo geceleri 2 saatte bı alarm kurup emzırıodum da abartısızz yarm saatte emebılmesi için ugrasıyordum. Uykuyu acmıodu çünkü. Herneyse sonuç olarak akışına bıraktım canı çekerse uyanıp kendı emıo zaten. Doktrda geceye gerek yok dedi.

Bebeğim 3 aylık ve geceleri ..hic uyanmıyor...7.8:mad: saat aç uyuyor..bu normal mi? Benimki gibi olan varmı? Kilo kaybı olurmu böyle??
Ablamin bebegide 3 aylik masallah oda 7 saat uyuyor gece.. ve tosun gibi hic bir sikintisida yok birak uyusun acikirsa o kendi uyanir zaten keşke diger annelerinde derdi boyle olsa. Uykusuzluk cok zor bebegim 15 aylik hala uyumaz:(

Benim oglumda 1.2 aylikken arada bi tum gece uyudugu oluyodu hatta kalkmadigndan panik yapip alarmi kuruyodum onu kaldrmakk icin bnce sorun etme bu kadr ilerde hc uyumck belkide..:) mesela bn geceleri saat basi kalkiyoruzz:confused:

bebek uykuylada beslenır benım oğlum uyuyunca daha iyi kilo alıyor evet beımkı 6 aylık olana kadar bı kere gece uyanmazdı öpün başınıza koyun şimdi geceleri baş edemiyoruz

Bir yerde okuduklarimi yazicam
Gündüz kucağa az alinan bebekler gece daha derin uykuya dalar bu da yenidoganlarin derin uykuya dalarak uykuda sebepsiz ölümler oranını artırır (Allah korusun) Bebeğinizi gündüz kucağınıza bolca alın. Kucağa alışır diye korkmayin.
Canim böyle okumuştum. Bir de uyusa bile 3 saatte bir uyandirip emzirin yaziyodu. Ben ilk dogdugumda kirk gün uyumusum ya gece de hic uyanmadan uyurmusum annem zorla emzirirmis beni. Hala der uykucusun diye :KK48:

Bütün annelerin hayalinde ki 'geceleri uyanmayan bebeğe' sahipsiniz:KK200::nazar:..Bir de bu açıdan bakın derim..:KK49:Hem açıksa uyanır ağlar

Back
X