Bebeğim gel artık

bi kaç kelimeylee bugün içimden geçen tüm duyguları anlatmışsın.yüregim cızz etti resmen..bende bu ay cok umutlanmıştım ama regli oldum hemde bir gün önce geldi..her ay tüm belirtileri yaşayıp hüsrana ugramak ne kötü..inşallah bir gün bizde anne oluruz..ben bu duyguyu yaşamayı cok istiyorum..Allah tüm isteyenlere en kısa zamanda nasip etsin inşallahh..şu içimizde ki yangın sönsün artık

ah canım
başkalarının yanında çocuk görüp özenmekten, çocuk sesi duymaktan, gebelikle ilgili en ufak bişey bile görmekten bıkmış ya da içindeki sesi bastırmak için kendini kandıran biri olarak seni öyle iyi anlıyorum ki
hayalinin kuruyorum bebeğimin. evin içinde peşimden gezişini, yatağında uyuyuşunu, gece ağlamasını bile

eskidn çok basit gelirdi bana çocuk sahibi olamamak.üzülenleri küçümser aman canım ne var ki derdim çocukda olmasın.şimdi o kadar iyi anlıyorumkii ne demek olduğunu.çocuklu kişilerin yanyana geldiğinde çocuklarından bahsettiğinde senin söyleyecek bişeyinin olmaması,eşin başkalarının çocuklarını sevdiğinde içinden bişeylerin kopması,bebek kıyafetlerine bakıp içinin gitmesi,hamile birini gördüğünde iç çekerek büyüyen karnına bakman,doğacak bebeğinle ilgili hayaller kurman, vs vs...Belkide büyük konuştuğum için rabbim bana bunu verdi bilmiyorum.ondan gelen herşeye razıyımm.ama artık çok iyi anladım bebek sahibi olamamanın ne demek olduğunu ve insanın içini nasıl acıttığını...

alın bendende o kadar.o bişey değilde iki hafta sonra anneler günü geliyor kızlar.asıl o gün çok koyacak bana.nolur Allahım bi mucize olsunda bu aşılamam tutsun...

evlenırken esımde saglık sorunu old ve cocougumuzun olmayacagını bıle bıle evlendım..cokmu sevdıgım den kabul ettım durumunu,hıc anne olamayacagımı..hayır;bı dolu yegenım var aynı evde onlarla buyudum ..cocouk sesınden aglamasından yemesınden ıcmesınden adeta bıkmıstım hıc olmasada olur dıyordum..yegenlerım bana evlattan oteydı hala da oyle..

ılk ay hamıle kaldım evlenır evlenmez kızım 6 aylık oldu ..yegen bakmakla sevmekle yerının doldurulamayacagını degıl yerıne gecmek benzerı dahı olmayacagını anladım..cok zormus annelık fızıkı mesakkatlerının yanında ruhen kaldırılması ınanılmaz agır bır yukmus...

Allahım ısteyen hak eden herkese tattırsın ..

her çocuğu sevip keşke sen benim olsaydın demekten yoruldum.çevremdekilerin 2.çocukları bile oldu ben senı beklıyorum annecim gel artık.

Rabbime her gün yalvarıyorum banada nasip et tüm isteyenlerede diye. 7yıl oldu ama elim kolum boş başka bir rahatsızlığımdan dolayı tedavi görüyorum ilaç kullanmayı kesince duyduğum her şeyi deniyorum ama nasip arkadaşlar inşallah hepimize en kısa zamanda nasip olur o duyguyu yaşamak.

anneler günü geliyor yine karmakarışık duygularım yine annesiz yine evlatsız bir anneler günü...hayırlısı ile gel bebeğim yüzüm gülsün.

duygularıma tercuman oldun.içim yandı ağladım yine.hepimiz aynı şeyleri hissediyoruz.anneler günü geçti ..yine anlamsızdı yada yarımdı.bütün arkadaşlarım her biraraya geldiğimizde çocuklarından bahsedip duruyorlar.ben sadece kenara çekilip dinliyorum.bazen dayanılmaz olsada elden birşey gelmiyor.hepinizin anneler gününü kutluyorum.biz anne olmasakta o duyguyu derinden hissediyoruz.

seni gördüm sokulmuştun bana sevdım kokladım seni doya doya.uyandım sen yoktun yanımda annem.hayırlısı ile gelll güzel kokulum.

mrb kızlar aranıza yeni katıldım yazılanları okudukça ağlıyorm bende bebeğimi kucağıma alcağım günü sabırsızlıkla beklıyorum yoruldum artık her ay beklemekten bı belırtı var mı deyıp kendımı dınlemekten isyan etmedım hiç bı zamn ama cok üzülüyorum inşallah rabbımherkeze nasıp eder.NE KADAR ZORMUŞ ANNE OLMAK BEBEĞİNİ KUCAĞINA ALAMAMAK HEP HAYALLER KURMAK SONUNDA ELININ BOŞ KALMASI HEP YALVARIYORUM ALLAHA NOLUR BANADA O GÜZEL DUYGUYU YAŞAT DİYE BUNLARI YAZRKENDE YINE AĞLIYORUM YINE DUA EDIYORUM NE OLUR ALLAHIM DUY SESIMI((

gözlerim doldu kızlar yaaa rabbim hepinize yaşatsın inşallah bu duyguyu

Amiiin cnm inşallah..Alahımn sana da hayırlı bir hamilelik süreci geçirmeni ve kolay bir doğumla bebeğini sapasağlam kucağına almayı nasip etsin

AYNI
o kadar aynı ki duygularımız
hayal kırıklıklarımız
bekleyişlerimiz o kadar uzun ki
o kadar aynı ki gözyaşlarımız
büyük bir hasretle analara bakışımız
boğazımızda sanki bir taş
o kadar aynı ki kabuslarımız

bu şiirimi sizlere armağan ediyorum.inşallah allah hepimize güzel bebecikler nasip edecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…