- Konu Sahibi pepeninteyzesi
kızlarrr şimdi test yptım silik çıktııı yeni hamişimmmmm çok heyecanlıyım yaa rabbim isteyen herkese nsip etsin inşallahhhhhhhhhh

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun Allahım tamamına erdirsin sağlıklı hamilelik nasip etsin bende aynı duyguları yaşamıştım seninle şuanda 7.haftanın içindeyim dün kalp atışlarını duydum Allahım isteyen herkese hayırlı hamilelik nasip eylesin....
ayyy maşallah rbim sağlıkla kucağın almayı nasip etsin inşallhHayırlı olsun Allahım tamamına erdirsin sağlıklı hamilelik nasip etsin bende aynı duyguları yaşamıştım seninle şuanda 7.haftanın içindeyim dün kalp atışlarını duydum Allahım isteyen herkese hayırlı hamilelik nasip eylesin....
amiinn cümlemizi inşallah sağlıkla kucağına alırsın inşallah paşanıtatlım hayırlı olsun allah korusun sizi.bende 28 haftalık hamileyim.bi oğlum olcak allah izin verirse.umarım bulantıların çok olmaz :)
Allah hayırlısıyla sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.
sağoln hanımlarr rabbim isteyen herkese nsip etsin inşallahne guzellll
aminn cümlesi de bende inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahallahhh sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Coooooook teşekkür ederim rabbim sana ve cümlesine bebeğini sağlıkla kucağına almayı analı babalı büyütmeyi nasip ersin inşallah hepimizeTebrik ederim Allah tamamina erdirsin.![]()
tatlım hayırlı olsun allah korusun sizi.bende 28 haftalık hamileyim.bi oğlum olcak allah izin verirse.umarım bulantıların çok olmaz :)
hayırlı olsun allah tamamına erdirsinkızlarrr şimdi test yptım silik çıktııı yeni hamişimmmmm çok heyecanlıyım yaa rabbim isteyen herkese nsip etsin inşallahhhhhhhhhh![]()
hayırlı olsun allah tamamına erdirsinkızlarrr şimdi test yptım silik çıktııı yeni hamişimmmmm çok heyecanlıyım yaa rabbim isteyen herkese nsip etsin inşallahhhhhhhhhh![]()
çok teşekkür ederim rabbim seninkini de sağlıkla kucağın almayı nasip etsin inşallahhayırlı olsun allah tamamına erdirsin
(teyzesi çok heyecanlı)![]()
seninde yeni demekki allah gönlüne göre versinbende de aynı ikinci çizgi silik şimdi yaptım
pepeninteyzesi sofya Hayırlısı olsun Allah tamamına erdirsin inşallah..
teşekkür ederiz hanımlar sizlerde sğlıkla kucağınıza alırsınız inşallahhayırlı olsun tüm hamilelere allah saglıkla kucanıza almayı nasip eder işalllah allahım isteyen herkese nasipetsşn bu duyguları
![]()