bebeğim geliyoooooooo

pepeninteyzesi

evli mutlu artık çocukluu
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2012
338
2
46
Diğer
kızlarrr şimdi test yptım silik çıktııı yeni hamişimmmmm çok heyecanlıyım yaa rabbim isteyen herkese nsip etsin inşallahhhhhhhhhh:nazar::emir_bebek:

Hayırlı olsun Allahım tamamına erdirsin sağlıklı hamilelik nasip etsin bende aynı duyguları yaşamıştım seninle şuanda 7.haftanın içindeyim dün kalp atışlarını duydum Allahım isteyen herkese hayırlı hamilelik nasip eylesin....

Son düzenleme:
Hayırlı olsun Allahım tamamına erdirsin sağlıklı hamilelik nasip etsin bende aynı duyguları yaşamıştım seninle şuanda 7.haftanın içindeyim dün kalp atışlarını duydum Allahım isteyen herkese hayırlı hamilelik nasip eylesin....

tatlım hayırlı olsun allah korusun sizi.bende 28 haftalık hamileyim.bi oğlum olcak allah izin verirse.umarım bulantıların çok olmaz :)

ayyy maşallah rbim sağlıkla kucağın almayı nasip etsin inşallh:nazar:asıl heyecanı eşime söylerken yaşayacam bkalım o zaman nolck :1:
tatlım hayırlı olsun allah korusun sizi.bende 28 haftalık hamileyim.bi oğlum olcak allah izin verirse.umarım bulantıların çok olmaz :)
amiinn cümlemizi inşallah sağlıkla kucağına alırsın inşallah paşanı:nazar:
umarım dediğin gibi olur en hafifiyle atlatırım o bulntıları:34:

işte bebişimin ilk resmi teyzeleri
$Picture0001.webp

Amin canım çok teşekkür ederim cümlemizi korusun Allahım şimdilik bulantım pek yok mide yanmam ve midemde ekşime çok fazla bunlara seve seve razıyım yeterki meleğim benimle olsun ve bizi hiç bırakmasın Allahım sana da hayırlı doğumlar nasip etsin....

hayırlı olsun allah tamamına erdirsin:nazar:
(teyzesi çok heyecanlı):9:
çok teşekkür ederim rabbim seninkini de sağlıkla kucağın almayı nasip etsin inşallah:nazar::emir_bebek:evet çoook heyecanlı çok istiyodu ama heyecanını çaktırmıyo çok fzla:1:
bende de aynı ikinci çizgi silik şimdi yaptım
seninde yeni demekki allah gönlüne göre versin

hayırlı olsun tüm hamilelere allah saglıkla kucanıza almayı nasip eder işalllah allahım isteyen herkese nasipetsşn bu duyguları
:21::21::21:

pepeninteyzesi sofya Hayırlısı olsun Allah tamamına erdirsin inşallah..

hayırlı olsun tüm hamilelere allah saglıkla kucanıza almayı nasip eder işalllah allahım isteyen herkese nasipetsşn bu duyguları
:21::21::21:
teşekkür ederiz hanımlar sizlerde sğlıkla kucağınıza alırsınız inşallah:nazar::49:

Back
X