- Konu Sahibi pepeninteyzesi
hayırlı olsun sağlıklı bir gebelik dilerim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amin cümlemizinkini inşllahhayırlı olsun allah saglıklı ve hayırlı evlat versın
amiiiiiin güzel dileklerin için teşekkür ederim rabbim tüm isteyenlere nsip etsin inşTebrik ederim hayırlısıyla kucağında olduğu günü de görürsün inşaAllah
ayyy hayırlısı olsun diyelim o zaman hadi bakalım kim önce doğacakpepenin teyzesi hayırlı olsun muhtemel doğum tarihlerimiz aynı benimde 13.07.2013 çıkıyor bende yenii ögrendim hamile olduğumu
doktor muayenesine gittinmi ben acilde baktırdım hcgme bugün 147 çıktı senin kaç pazartesi 27ydi
doktor muayenesine ne zaman gitmemiz gerekiyor kesenin görünmesinimi bekleyeyim sizce
amiiiiiiiiiiiiin ama pek öyle olmayacak gibihayırlı olsun allahım bulantısız rahat bir hamilelik geçirmeyi nasip etsin :)
o kadar dayanamayabilirim daha eşimin yeni haberi oldu salıyı nasıl bekleyecez onu düşünüyoruz bizMerhaba ben 5+4 günlüktü gittim sadece kese göründü 6 yada 6 buçuk haftalık gidersen bebişini de görebilirsin :)
6hafta 4 günlük derken son adet tarihine göremi söylüyorsun ben pazartesi gidicem doktora adet tarihime göre tam 5+0 oluyor umarım görünür kesekızlar 6hafta 4 günlükken bebegım cok buyumustu rahatlıkla gorulebılıyordu kalp atısını bıle gormustuk , keseyı ve nokta bebısımı 5 haftalıkken gormustuk
6hafta 4 günlük derken son adet tarihine göremi söylüyorsun ben pazartesi gidicem doktora adet tarihime göre tam 5+0 oluyor umarım görünür kese