bebeğim geliyoooooooo

pepenin teyzesi hayırlı olsun muhtemel doğum tarihlerimiz aynı benimde 13.07.2013 çıkıyor bende yenii ögrendim hamile olduğumu
doktor muayenesine gittinmi ben acilde baktırdım hcgme bugün 147 çıktı senin kaç pazartesi 27ydi
doktor muayenesine ne zaman gitmemiz gerekiyor kesenin görünmesinimi bekleyeyim sizce

pepenin teyzesi hayırlı olsun muhtemel doğum tarihlerimiz aynı benimde 13.07.2013 çıkıyor bende yenii ögrendim hamile olduğumu
doktor muayenesine gittinmi ben acilde baktırdım hcgme bugün 147 çıktı senin kaç pazartesi 27ydi
doktor muayenesine ne zaman gitmemiz gerekiyor kesenin görünmesinimi bekleyeyim sizce
ayyy hayırlısı olsun diyelim o zaman hadi bakalım kim önce doğacak:1::emir_bebek:rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah valla ben tahlilimi 5inde yaptırdım bu p.tesi yada salı tekrar gitmemi söyledi keseyi görmek için arayıp bilgi alın bence acilde yaptırdığınız için bişey demediler büyük olasılıkla
hayırlı olsun allahım bulantısız rahat bir hamilelik geçirmeyi nasip etsin :)
amiiiiiiiiiiiiin ama pek öyle olmayacak gibi:1: şimdiden yedijklerim midemde ekşiyo ne kadar geç olursa o kadar iyi bizim için:49::34:
Merhaba ben 5+4 günlüktü gittim sadece kese göründü 6 yada 6 buçuk haftalık gidersen bebişini de görebilirsin :)
o kadar dayanamayabilirim daha eşimin yeni haberi oldu salıyı nasıl bekleyecez onu düşünüyoruz biz:52::49:

kızlar 6hafta 4 günlükken bebegım cok buyumustu rahatlıkla gorulebılıyordu kalp atısını bıle gormustuk , keseyı ve nokta bebısımı 5 haftalıkken gormustuk

kızlar 6hafta 4 günlükken bebegım cok buyumustu rahatlıkla gorulebılıyordu kalp atısını bıle gormustuk , keseyı ve nokta bebısımı 5 haftalıkken gormustuk
6hafta 4 günlük derken son adet tarihine göremi söylüyorsun ben pazartesi gidicem doktora adet tarihime göre tam 5+0 oluyor umarım görünür kese

6hafta 4 günlük derken son adet tarihine göremi söylüyorsun ben pazartesi gidicem doktora adet tarihime göre tam 5+0 oluyor umarım görünür kese

doktorun soyledıgıne gore canım hesaplamamıstım o zaman birden fenalasmıstım hastaneye gıttık acıle o sırada gorduk serum fılan takılmstı

ßenim 5+4 günlüktü gittiğimde sadece kese göründü tam garanti olsun diyorsan 6 haftalıkken git benimxx problemin yoksa erken gitmene hiç gerek yok.

merhaba kızlar yeni okuyorum daha yazdıklarınızı bugün gittim doktora keseyi göremedik karnımdan baktı göremedi vajinalde bakmadı vajinal baksa görebilirmiydi sizce.
bebegim 5+0 günlük .
kan testi yaptırdım hcg yükselmiş iyi dedi degerlerime cumaya tekrar gel dedi keseyi görürüz dedi birazdaha bekleyip kalp atışlarıyla birlikte görsem diyorum

ßenim 5+4 günlükte doktorum görünmeyebilir ama yinede bakalım dedi ve sadece keseyi görebildi benimxx ve 2 hafta sonra gel dedi yani 8. haftanın içinde.. ßebeğini görmek istiyorsan 6 haftanı doldur bence arkadaşım ilk muayenesine 6+4 günlükken gitmiş ve kalp atışalarını da görmüş öyle demişti..

Back
X