Bebeğim geri

Ayse_4

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2017
182
-109
98
37 haftalık gebeyim bebek 36 haftada kalmış 2550kilogramda kaldı karın çevresi küçük çok üzüldüm amniyon sıvısı suyu bitmiş doktor sezeryan yapcaz alcaz dedi Allah ım inşallah sorun olmaz küvezde kalırsa üzülüyorum kimsem de yok eşim var bi tek

Ben 37 hafta 1 günlük doğum yaptım.
Bebeğim 34. haftaya uyumlu doğdu.
2400 gramdı.
Sıkıntı olmadı.

Problem olacak bir durumu yok, merak etmeyin :) sağlıkla gelsin kuzunuz :)

Rabbim yardımcıniz olsun inşallah, üzülmeyin sağlıcakla doğup büyüyecek kızım 30 aralikta 31 haftalıkken 1810 gr doğdu 1785 gra düştü 23 ocakta taburcu olduk 2330 gr, şuanda ise 4500 gr, arkadaşım hersey senin elinde iyi beslen faydalı seyler tüket doğum yapınca en önemlisi moral, bol bol dinlenip sıvı tüket, sezeryan ameliyatında ilk 1 hafta biraz sıkıntılı geciyor ancak yanında esin olacaksa hiç dert etme Rabbim yavrularimizi cümle ümmetin yavrusunu korusun heleki böyle zor bir dönemde... sağlıcakla kalın

Ben 2200 doğmuşum iyiyim bir sıkıntım da olmamış merak etmeyin sağlıcakla doğsun

Ultrason a yuzde yuz guvenme. Bana da karın çevresi 2 hafta geride dedi ve 3300 Gr dedi 2700 doğmuştu karın çevresi de doğum haftasıyla uyumluydu. Şu zamana gelmişsin hiç düşünme bunları sağlıcakla al kucağına inşaallah

Dua et üzülme enazından Sevin ki 37. Hafta.. Benim bebem gebelik zehirlenmesi yüzünden 33. Haftada sezerynla alındı küvezde 1 haftadır.. görmek de yasak korona yüzünden evde elimdeki resmine bakıp ağlıyorum başka çarem yok..

Küvezde girmedimi
Kuvoz de kalırsa da uzun süre kalacağını sanmam. Gerekli ise kalır ve emin olun orda kalması onun için daha hayırlı. Benim 2 . Doğumum 33 de oldu ve 1 ay kuvoz maceramız oldu. 2200 Gr doğup hiç kuvoze girmeyen var ya da 1900 civarı doğup 1 hafta kalan. Yani bu bebeğin durumuna bağlı. Boşuna üzme kendini inşaallah hiç kuvoze falan girmez.

Bu tam olarak kilo ile odaklı değil. İkizlerde biri 2000 biri 1900 doğup kuvoz e girmeyen biliyorum.

Ultrasona çok güven olmaz
Ben oğlumu 37+4 de doğum yaptım.
Kilosu ve boyu doktorun dediginden daha uzun ve kilolu doğdu.50 dedi 53 cm, 3300gr dedi 3730ge dogdu.
Ciğerleri gelişmiş ve sorun yoksa küveze girmez.

Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin.

Allah tez zamanda bebeginize saglikla kavusmanizi ve bugunleri telafi etmenizi nasip etsin. Cok gecmis olsun.

Ben de 2. Doğumu 33 de yaptım 1 ay kuvozde kaldık gelip geçiyor üzülme. Yakında sağlıkla kavuşacaksınız inşaallah

2.500 kilo altı sıkıntılı diye biliyorum. Başka bi dr a göründünüzmu? O ne diyor?

35 haftalık ve 1.800 gr doğdu kızım ,hiç korkmayın onlar daha çabuk toparlanıyor minik mucizem ne çok korkutmuştu beni ama bakın şimdi ben bunu yazarken kızım saçlarımla oynayıp annem diye öpüyor inşallah siz de bizim gibi sağ salim kavuşacaksınız içinizi rahat tutun dua edin ve güzel haberlerinizle sizi bekliyoruz ,dualarımız sizinle ❤

Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin.

Allah tez zamanda bebeginize saglikla kavusmanizi ve bugunleri telafi etmenizi nasip etsin. Cok gecmis olsun.
Amiiinnn ammiiinnnn İnşaALLAH.. ALLAH razı olsun Rabbim bütün evlatları annelerine bağışlasın

Ben de 2. Doğumu 33 de yaptım 1 ay kuvozde kaldık gelip geçiyor üzülme. Yakında sağlıkla kavuşacaksınız inşaallah
Aamiiinnnn inşaALLAHH Allah razı olsun.. ❤ Kaç kgdı bebeğiniz ? Benim 1790na düştü doğduktan sonra dünden beri almaya başladı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…