37 haftalık gebeyim bebek 36 haftada kalmış 2550kilogramda kaldı karın çevresi küçük çok üzüldüm amniyon sıvısı suyu bitmiş doktor sezeryan yapcaz alcaz dedi Allah ım inşallah sorun olmaz küvezde kalırsa üzülüyorum kimsem de yok eşim var bi tek
Rabbim yardımcıniz olsun inşallah, üzülmeyin sağlıcakla doğup büyüyecek kızım 30 aralikta 31 haftalıkken 1810 gr doğdu 1785 gra düştü 23 ocakta taburcu olduk 2330 gr, şuanda ise 4500 gr, arkadaşım hersey senin elinde iyi beslen faydalı seyler tüket doğum yapınca en önemlisi moral, bol bol dinlenip sıvı tüket, sezeryan ameliyatında ilk 1 hafta biraz sıkıntılı geciyor ancak yanında esin olacaksa hiç dert etme Rabbim yavrularimizi cümle ümmetin yavrusunu korusun heleki böyle zor bir dönemde... sağlıcakla kalın37 haftalık gebeyim bebek 36 haftada kalmış 2550kilogramda kaldı karın çevresi küçük çok üzüldüm amniyon sıvısı suyu bitmiş doktor sezeryan yapcaz alcaz dedi Allah ım inşallah sorun olmaz küvezde kalırsa üzülüyorum kimsem de yok eşim var bi tek
Kuvoz de kalırsa da uzun süre kalacağını sanmam. Gerekli ise kalır ve emin olun orda kalması onun için daha hayırlı. Benim 2 . Doğumum 33 de oldu ve 1 ay kuvoz maceramız oldu. 2200 Gr doğup hiç kuvoze girmeyen var ya da 1900 civarı doğup 1 hafta kalan. Yani bu bebeğin durumuna bağlı. Boşuna üzme kendini inşaallah hiç kuvoze falan girmez.Küvezde girmedimi
37 haftalık gebeyim bebek 36 haftada kalmış 2550kilogramda kaldı karın çevresi küçük çok üzüldüm amniyon sıvısı suyu bitmiş doktor sezeryan yapcaz alcaz dedi Allah ım inşallah sorun olmaz küvezde kalırsa üzülüyorum kimsem de yok eşim var bi tek
Dua et üzülme enazından Sevin ki 37. Hafta.. Benim bebem gebelik zehirlenmesi yüzünden 33. Haftada sezerynla alındı küvezde 1 haftadır..görmek de yasak korona yüzünden evde elimdeki resmine bakıp ağlıyorum başka çarem yok..
Ben de 2. Doğumu 33 de yaptım 1 ay kuvozde kaldık gelip geçiyor üzülme. Yakında sağlıkla kavuşacaksınız inşaallahDua et üzülme enazından Sevin ki 37. Hafta.. Benim bebem gebelik zehirlenmesi yüzünden 33. Haftada sezerynla alındı küvezde 1 haftadır..görmek de yasak korona yüzünden evde elimdeki resmine bakıp ağlıyorum başka çarem yok..
35 haftalık ve 1.800 gr doğdu kızım ,hiç korkmayın onlar daha çabuk toparlanıyor37 haftalık gebeyim bebek 36 haftada kalmış 2550kilogramda kaldı karın çevresi küçük çok üzüldüm amniyon sıvısı suyu bitmiş doktor sezeryan yapcaz alcaz dedi Allah ım inşallah sorun olmaz küvezde kalırsa üzülüyorum kimsem de yok eşim var bi tek
Amiiinnn ammiiinnnn İnşaALLAH.. ALLAH razı olsun Rabbim bütün evlatları annelerine bağışlasınRabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin.
Allah tez zamanda bebeginize saglikla kavusmanizi ve bugunleri telafi etmenizi nasip etsin. Cok gecmis olsun.
Aamiiinnnn inşaALLAHH Allah razı olsun..Ben de 2. Doğumu 33 de yaptım 1 ay kuvozde kaldık gelip geçiyor üzülme. Yakında sağlıkla kavuşacaksınız inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?