Tez vakitte alacaksınız kucağınıza inşallah, dua edicem sizin için bizi haberdar edin lütfen.Dua et üzülme enazından Sevin ki 37. Hafta.. Benim bebem gebelik zehirlenmesi yüzünden 33. Haftada sezerynla alındı küvezde 1 haftadır..görmek de yasak korona yüzünden evde elimdeki resmine bakıp ağlıyorum başka çarem yok..
Hiç bisey olmaz Allah 'in izniyle 1 hastalık farktan. Ultrason hatası bile olabilir . Abartmayın üzmeyin kendinizi 2550 kiloda cok az bir kilo degil 1800 doğan bebek gordum hastanede kuvezdr falan değildi 37haftayi cok ters bir durum olmadıkça kurze almazlar37 haftalık gebeyim bebek 36 haftada kalmış 2550kilogramda kaldı karın çevresi küçük çok üzüldüm amniyon sıvısı suyu bitmiş doktor sezeryan yapcaz alcaz dedi Allah ım inşallah sorun olmaz küvezde kalırsa üzülüyorum kimsem de yok eşim var bi tek
İnşaALLAH inşaALLAH.. ALLAH razı olsun.. Rabbim sizin de evladınızı sağlıkla ve hayırla hiçbir sorun çkmadan kucağınıza almanızı nasip etsin..Tez vakitte alacaksınız kucağınıza inşallah, dua edicem sizin için bizi haberdar edin lütfen.
Benim ikiz. 1500 Gr diğeri 1600gr di. 1400 lere dusmuslerdi. Çok yoğun solunum sıkıntısı yaşadılar ve ciğer geliştirici de 1 doz ancak vurunabilmistim.. sütum kesildi sıkıntı uzuntuden. Hala emzirmeye devam ediyorum ama gelmiyor.. gitti giden... Lütfen siz üzülmeyin. Süt cok önemli. Yavrularım mama ile besleniyor. Kalplerinde üfürüm çıktı. Daha kardiyolog a gideceğiz. Corona çıktı.Aamiiinnnn inşaALLAHH Allah razı olsun..❤ Kaç kgdı bebeğiniz ? Benim 1790na düştü doğduktan sonra dünden beri almaya başladı..
Yaaa gerçekten mi.? Rabbim yardımcınız olsun neler yaşamışsınız siz deBenim ikiz. 1500 Gr diğeri 1600gr di. 1400 lere dusmuslerdi. Çok yoğun solunum sıkıntısı yaşadılar ve ciğer geliştirici de 1 doz ancak vurunabilmistim.. sütum kesildi sıkıntı uzuntuden. Hala emzirmeye devam ediyorum ama gelmiyor.. gitti giden... Lütfen siz üzülmeyin. Süt cok önemli. Yavrularım mama ile besleniyor. Kalplerinde üfürüm çıktı. Daha kardiyolog a gideceğiz. Corona çıktı.
Bebeğimiz kilo olarak gayet sağlıklı bence korkmayın bişiycik olmayacak inşallah..zaten doğuma az kalmış herşey de bir hayır vardır doktorunuzu dinleyin..veya başka bir doktorunda fikrini alabilirsiniz..37 haftalık gebeyim bebek 36 haftada kalmış 2550kilogramda kaldı karın çevresi küçük çok üzüldüm amniyon sıvısı suyu bitmiş doktor sezeryan yapcaz alcaz dedi Allah ım inşallah sorun olmaz küvezde kalırsa üzülüyorum kimsem de yok eşim var bi tek
Allah razı olsun.İnşaALLAH inşaALLAH.. ALLAH razı olsun.. Rabbim sizin de evladınızı sağlıkla ve hayırla hiçbir sorun çkmadan kucağınıza almanızı nasip etsin..❤❤
Zaten illaki üzülür insan ama bu dönem geçecek bunu bil ve lütfen sütüne odaklan. Bizim gibi olup bizden önce çıkanlar oldu. Herkesin hikayesi farklıdır. Dediğim gibi 2000 Gr doğup girmeyen var. Bizim orda birisi 2900 Ken girmişti kuvoze çocuk diski yemiş anne karnında. Ben sanki hiç bitmeyecekmis gibi aptalca bir düşünceye kapıldım. Bir de evde evladım vardı o da kötü etkilendi yemek yemiyordu ben hep hastanedeydim. Lohusalık çok farklı bir durum.Yaaa gerçekten mi.? Rabbim yardımcınız olsun neler yaşamışsınız siz deSütümün keslmesnden çok korkuyorum onun için üzülmemeye çalşyorum ama bazen elmde olmuyor..
Kuveze almazlar merak etme kilosu normal b incir ye ve süt ic muz ye37 haftalık gebeyim bebek 36 haftada kalmış 2550kilogramda kaldı karın çevresi küçük çok üzüldüm amniyon sıvısı suyu bitmiş doktor sezeryan yapcaz alcaz dedi Allah ım inşallah sorun olmaz küvezde kalırsa üzülüyorum kimsem de yok eşim var bi tek
Yaa gerçekten öyle sanki bitmiyor günler.. Aklım hep ondaZaten illaki üzülür insan ama bu dönem geçecek bunu bil ve lütfen sütüne odaklan. Bizim gibi olup bizden önce çıkanlar oldu. Herkesin hikayesi farklıdır. Dediğim gibi 2000 Gr doğup girmeyen var. Bizim orda birisi 2900 Ken girmişti kuvoze çocuk diski yemiş anne karnında. Ben sanki hiç bitmeyecekmis gibi aptalca bir düşünceye kapıldım. Bir de evde evladım vardı o da kötü etkilendi yemek yemiyordu ben hep hastanedeydim. Lohusalık çok farklı bir durum.
Sağlıkla kavuşun inşaallah hepiniz tüm anneler. ❤
Allah yardimciniz olsun benim bebekler 2 ay kuvözde kaldilar sizi cok iyi anliyorum o yüzden.. süt goturmenize izin var mıDua et üzülme enazından Sevin ki 37. Hafta.. Benim bebem gebelik zehirlenmesi yüzünden 33. Haftada sezerynla alındı küvezde 1 haftadır..görmek de yasak korona yüzünden evde elimdeki resmine bakıp ağlıyorum başka çarem yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?