Cok sagll canim dr.gitmedim cunku ilac kullanamicak yazamicak diye napabilir acabaKiyamam gecmis olsun cok dikkat et canim cok kucuk bebegin icin agirdir doktra git bence benim okadar kucukken hasta olmamisti bilemiyorum ne verilir bukadar kucuk bebege dikkat et yada doktorada sor istersen
Iste emin degilim bende ilac vermez diye dusunuyorum kucuk oldugu icn oyuzden sen kendine cok iyi bak ihlamur ic nane limon ic balli sut ic gecsin insallhCok sagll canim dr.gitmedim cunku ilac kullanamicak yazamicak diye napabilir acaba
Benden bulasti o kadar da dikkat ettim maske taktim surekli ama oluyor iste 2.Gun bebegim grip olduIste emin degilim bende ilac vermez diye dusunuyorum kucuk oldugu icn oyuzden sen kendine cok iyi bak ihlamur ic nane limon ic balli sut ic gecsin insallh
Kimseye ihtiyac duymamac icin sicak tut kendini hep sicak seyler ic gecer surekli ic ben olcagimi hissettigim anda hafif bogaz agrisiyla ayni gun sutlu bal ictim sabh aksam ertesi gun yok olmstu tamamenBenden bulasti o kadar da dikkat ettim maske taktim surekli ama oluyor iste 2.Gun bebegim grip oldubende cok hastayim yataktan zor kaldiriyorum kafami.İyi olmam lazim ona yetmem icin.Bu gunlerde yaninda kimseyi bulamazsin zaten. herkesin isi var herkes yok resmen yokki bilincli bi kayinvalide gelsin ilgilensin yok ama gelmez o rahatini bozmaz gezmelerden
Duymak istemiyorum ama duymak zorunda kaliyorum cunku gercekten her yerim agriyor bebegim surekli bakim istiyor ben her seferinde aglayarak onunla ilgileniyorum kucak istiyor.Surekli hapsirip oksuruyorum her zaman bu cocuk hasta olmasinda kim olsunKimseye ihtiyac duymamac icin sicak tut kendini hep sicak seyler ic gecer surekli ic ben olcagimi hissettigim anda hafif bogaz agrisiyla ayni gun sutlu bal ictim sabh aksam ertesi gun yok olmstu tamamen
Uzme canim kendini gecicek sabret allahin izniyleHal boyleyken arayip biz termallere geldik geziyoruz demeleri canimi sıkıyo kimsenin umrunda degiliz!!!!! Surekli cocugu sevmeye gelip kaciyolar dogdugundan beri 5 dk sevip kaciyolar resmenn
Dogru canim bosver onlar takmiyosa ssnde onlari takma az kaldi bu kisi atlat rahatlicaksinHayir agrima gidiyo artik gercekten cok zor.Seninde Allah saglicakla almayi nasip etsin insallah.Daha tecrubelisin ikinci cocugunda.Kendi annemde ayni sekilde sehir disinda.Ama bisey diyemem ona ilgili yani.Bunlar gezsinler ama hic mi dusunce olmaz bi insanda.Bi kap yemek gonder be kadin bileyim yani dusundugunu yoksa senin yaptigin yemeklere bayilmiyorum.Ama disarda yiyoruz ben yemek yapmam diyor.İstemedim zaten istemiyorum da soyluyor surekli
Hemen doktora cnm çok küçük dahaMerhaba arkadaslar 3 aylik bebegim grip oldu.Ve benden bulasti agir bi grip geciriyorum.Suanda ondada burun tikanikligi hirilti ve burun akintisi oksuruk hapsirik hepsi var rahat uyuyamiyor bunun icin yapabilcegim bisey var mi onerisi olan var mi ?
Hastahanedeyiz canm akciger enfeksiyonundan bi sure burdayiz aglamaktan gozlerim sistiHemen doktora cnm çok küçük daha
Uzme canim kendini gecicek sabret allahin izniyle
ayy benim oğlumda geçirdi yedi aylık ken Allahım şifa versin biraz büyük olsa sana bi kür tarifi verirdim ama çok küçük daha bizde iki gece yatmıştık eve hava makinası aldık bi kere oldu bi daha çok şükür olmadı inşallah tez zaman da şif bulutsunuzu cnmGittik ca
Hastahanedeyiz canm akciger enfeksiyonundan bi sure burdayiz aglamaktan gozlerim sisti
Sagol cnm cok kotu bi gece geciriyoruZ Allh aratmasnayy benim oğlumda geçirdi yedi aylık ken Allahım şifa versin biraz büyük olsa sana bi kür tarifi verirdim ama çok küçük daha bizde iki gece yatmıştık eve hava makinası aldık bi kere oldu bi daha çok şükür olmadı inşallah tez zaman da şif bulutsunuzu cnm
Merhaba arkadaslar 3 aylik bebegim grip oldu.Ve benden bulasti agir bi grip geciriyorum.Suanda ondada burun tikanikligi hirilti ve burun akintisi oksuruk hapsirik hepsi var rahat uyuyamiyor bunun icin yapabilcegim bisey var mi onerisi olan var mi ?
Allah sifa verain canim iyice agirlasmdan doktora gotyrun bol bol emzir doktor deniz tuzu verir veya damla baska ne yapabilor bilmiyom bebisin cok kicuk atesine dikkat et :/Merhaba arkadaslar 3 aylik bebegim grip oldu.Ve benden bulasti agir bi grip geciriyorum.Suanda ondada burun tikanikligi hirilti ve burun akintisi oksuruk hapsirik hepsi var rahat uyuyamiyor bunun icin yapabilcegim bisey var mi onerisi olan var mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?