- 22 Aralık 2019
- 343
- 336
- 103
- Konu Sahibi Beybilibili
-
Benim bebeğimde 6 ay 1 haftalık şuan6.5 aylık Bebeğimin dünden beri burun akıntısı var. Çok sık hapşırıyor. Nefes almakta zorlandığını hissediyorum, burnunu açıyorum serumla. Gece de huzursuzdu çok bağırarak ağladı. Sesi de değişmiş sanki. Şimdilik Ateşi yok. Ek gıdaya geçtik. Çabucak atlatması için Ne yapabilirim ?
Acilen nane yağı alın bulunduğu odaya sıcak suyun içerisine nane yağı damlatın burnu sürekli açık kalsın.Burnunun açık kalması çok önemli çünkü. Böylece ilerleme olmaz hastalığında. Doktorunuza sorup ıhlamur filanda içirebilirsiniz. Geçmiş olsun.6.5 aylık Bebeğimin dünden beri burun akıntısı var. Çok sık hapşırıyor. Nefes almakta zorlandığını hissediyorum, burnunu açıyorum serumla. Gece de huzursuzdu çok bağırarak ağladı. Sesi de değişmiş sanki. Şimdilik Ateşi yok. Ek gıdaya geçtik. Çabucak atlatması için Ne yapabilirim ?
6.5 aylık Bebeğimin dünden beri burun akıntısı var. Çok sık hapşırıyor. Nefes almakta zorlandığını hissediyorum, burnunu açıyorum serumla. Gece de huzursuzdu çok bağırarak ağladı. Sesi de değişmiş sanki. Ateşi yok. Ek gıdaya geçtik. Çabucak atlatması için Ne yapabilirim ?
teşekkür ederimGeçmiş olsun. Bilgim yok ama dua ederim allah şifa versin
Eczanede var mıdır kiAcilen nane yağı alın bulunduğu odaya sıcak suyun içerisine nane yağı damlatın burnu sürekli açık kalsın.Burnunun açık kalması çok önemli çünkü. Böylece ilerleme olmaz hastalığında. Doktorunuza sorup ıhlamur filanda içirebilirsiniz. Geçmiş olsun.
Denicem teşekkür ederimCevizin içindeki zarı yarım çay bardağı suyla 2 dk kaynatıp süzüp içirdiğinizde faydalı oluyor diye duydum. Kendi çocuğumda uyguladım. Gece öksürmedi mesela ama tabiki her bebek farklıdır. Bizde işe yaradı. Bir de benim komşularımın tamamı doktor neredeyse. Kendi çocukları grip olduğunda, öksürdüğünde sık sık burunlarını temizleyip bir de yüksekte yatırıyorlar kontrollü şekilde. Maksat geniz akıntısını engellemek.
Üstündeki zar mı yoksa kabuğu kırdıktan sonra aralarından çıkan şey miDenicem teşekkür ederim
Anne sütünün tam da korumasının bittiği dönem yakalanmis minik. Çok geçmiş olsun. Nevresimini kiyafetini sık değiştirin, yıkayın kendisini de. Bir de doktorunuza tereyağı ve pekmez karışımı kullansam zararı olur mu diye sorun. Ablam yeğenime yapardı ama kaç yasindalardi tam aklımda kalmamış.
olabilir, ben aktardan alıyorum. kozmetik amaçlı olmayacak ona dikkat edin sadece.Eczanede var mıdır ki
İlk altı ay anne sütü sayesinde annenin antikorlariyla korunuyormus çocuk.Altıncı ayda anne sütünün koruması biter mıymış
Sonra nasıl korunuyormuş? Anne sütünün korumasını bittiğini kim demiş?İlk altı ay anne sütü sayesinde annenin antikorlariyla korunuyormus çocuk.
Aşılar ve kendi bağışıklık sistemi sayesinde. Elbette anne sütü önemini yitirmiyor ama ilk altı aydaki kadar kritik değil.Sonra nasıl korunuyormuş? Anne sütünün korumasını bittiğini kim demiş?
Anne sütünün korumasının bittiği dönem miAnne sütünün tam da korumasının bittiği dönem yakalanmis minik. Çok geçmiş olsun. Nevresimini kiyafetini sık değiştirin, yıkayın kendisini de. Bir de doktorunuza tereyağı ve pekmez karışımı kullansam zararı olur mu diye sorun. Ablam yeğenime yapardı ama kaç yasindalardi tam aklımda kalmamış.
Sanırım bir diziden etkilenmiş hanımefendi. Doğruluk payı olmayan bir şey.Anne sütünün korumasının bittiği dönem miBu bilgiyi okuduğunuz makale ya da kitap ya da kaynak ne ise göndeebilir misiniz. Yalan yanlış bilgi vermeyi insanlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?