Merhaba Arkadaşlar,
Benim 11 aylık bir kızım var, daha 2 aylıkken emme problemi oldu, sonra ek gıdaları reddetti, diş çıkarmalar, aşırı hareketlilik derken bir türlü kilo alamadı...
Bu arada öyle patolojik düzeyde zayıf da değil, 77 cm 8 kg. (6. ayından beri 8 kg. alıp alıp veriyor) ama daha da ufak görünüyor, yüzü kaşık kadar...
Normalde elalem ne der mevzularına hiç takılmayan bir insan olduğum halde, kızımın kilosu hakkındaki yorumlar artık bunalttı beni.
Ay annesi sen bunu aç mı bırakıyorsun, onu yedir, bunu içir, her kafadan bir ses çıkıyor, sanki yedi de ben vermiyorum, her öneriyi en az 100 kez denemişimdir, yemeyen bebek yemiyor işte...
benimki itirazsız her şeyi yerdi topaç gibiydi diyeninden, psikolojik sorunları vardır ondan yemiyodurununa kadar her kafadan bir ses...
şimdi bayram nedeniyle kayınvalidem geldi, önce çocuğu görünce yalandan bir fasıl ağladı ay bu ne böyle afrikalı çocuklar gibi v.s. diye...
über fantastik önerilerine hiç değinmiyorum..
İnsanlar neden böyle boş boş konuşup moral bozarlar?
Merhaba Arkadaşlar,
Benim 11 aylık bir kızım var, daha 2 aylıkken emme problemi oldu, sonra ek gıdaları reddetti, diş çıkarmalar, aşırı hareketlilik derken bir türlü kilo alamadı...
Bu arada öyle patolojik düzeyde zayıf da değil, 77 cm 8 kg. (6. ayından beri 8 kg. alıp alıp veriyor) ama daha da ufak görünüyor, yüzü kaşık kadar...
Normalde elalem ne der mevzularına hiç takılmayan bir insan olduğum halde, kızımın kilosu hakkındaki yorumlar artık bunalttı beni.
Ay annesi sen bunu aç mı bırakıyorsun, onu yedir, bunu içir, her kafadan bir ses çıkıyor, sanki yedi de ben vermiyorum, her öneriyi en az 100 kez denemişimdir, yemeyen bebek yemiyor işte...
benimki itirazsız her şeyi yerdi topaç gibiydi diyeninden, psikolojik sorunları vardır ondan yemiyodurununa kadar her kafadan bir ses...
şimdi bayram nedeniyle kayınvalidem geldi, önce çocuğu görünce yalandan bir fasıl ağladı ay bu ne böyle afrikalı çocuklar gibi v.s. diye...
über fantastik önerilerine hiç değinmiyorum..
İnsanlar neden böyle boş boş konuşup moral bozarlar?
"yiyip yiyip kilo almayan kızlardan olacak, ondan mı kıskanıyorsunuz" diyip, gevrek gevrek gülün, sonra da canınızı sıkmayınallah sağlık versin, kilo nedir ki
dip not gerekli olması halinde, kendimdeki kilolardan bağışlıyabilirim
Kilosu dışında gelişimi çok iyi şükür.
Babam çocuk doktoru, mükemmel buluyor motor gelişimini, 5 aylıkken emekledi, 9 ay 1 haftalıkken yürüdü zaten çok hareketliydi biraz da o yüzden kilo alamadı.
son 2 ayda da 8 diş çıkardı, aldığı kiloyu da verdi tabi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?