Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bebeğim sekiz buçuk aylık oldu ama hala desteksiz oturamıyor. Normalde böyle şeyleri çok düşünüp de üzülmem. Çünki her bebeğin gelişimi farklı. Kimi geç oturur erken yürür ,kimi önce emekler kimi geç emekler ama çevremde iki tane bebeği benim bebeğimde bir ay küçük aile var ve ikisininde bebekleri desteksiz bir şekilde oturuyorlar. Ben bunu görünce açıkçası acaba bir sorun mu var diye tedirgin olmaya başladım. Sizin bebekleriniz ne zaman oturmaya başladı ya da çevrenizde bu tarz örnekler var mı? Inşallah bir sıkıntı yoktur .Tembellik yapıyordur sadece
Canım üzülme benim kızım destekli 1 hafta oturdu ben çamaşır sepetine koyuyordumBebeğim sekiz buçuk aylık oldu ama hala desteksiz oturamıyor. Normalde böyle şeyleri çok düşünüp de üzülmem. Çünki her bebeğin gelişimi farklı. Kimi geç oturur erken yürür ,kimi önce emekler kimi geç emekler ama çevremde iki tane bebeği benim bebeğimde bir ay küçük aile var ve ikisininde bebekleri desteksiz bir şekilde oturuyorlar. Ben bunu görünce açıkçası acaba bir sorun mu var diye tedirgin olmaya başladım. Sizin bebekleriniz ne zaman oturmaya başladı ya da çevrenizde bu tarz örnekler var mı? Inşallah bir sıkıntı yoktur .Tembellik yapıyordur sadece
Canım üzülme benim kızım 5 aylıktı oturduğunda ben 4 gün destekli otutturdum dikdörtgen çamaşır sepetine koydum yanlarına da yastık doldurdum düşmesin diye oyuncaklarını da önüne koyup oyaladım oynadım onunla 4 gün sonra baktım kendi kendine oturmaya başladı :) sen oturmaya teşvik etmek bebisini sağlıkla büyüt canimBebeğim sekiz buçuk aylık oldu ama hala desteksiz oturamıyor. Normalde böyle şeyleri çok düşünüp de üzülmem. Çünki her bebeğin gelişimi farklı. Kimi geç oturur erken yürür ,kimi önce emekler kimi geç emekler ama çevremde iki tane bebeği benim bebeğimde bir ay küçük aile var ve ikisininde bebekleri desteksiz bir şekilde oturuyorlar. Ben bunu görünce açıkçası acaba bir sorun mu var diye tedirgin olmaya başladım. Sizin bebekleriniz ne zaman oturmaya başladı ya da çevrenizde bu tarz örnekler var mı? Inşallah bir sıkıntı yoktur .Tembellik yapıyordur sadece
Şişmanlıktandır :) Bir sorun olduğunu sanmıyorum. Analık kuruntusu bence.Biraz tombiş bir bebek.her ay doktora gittiğimizde gelişiminin normal olduğunu söylüyor.ayakta tutunca basmaya çalışıyor.basıyor yani
Baska cocuklarla asla kiyaslama bebegini. Biz iki arkadas 10 gun arayla dogum yapmistik. Arkadasin cocugu 6 aylik orumcekte geziyordu. Benim cocugum oturamiyordu bile. Ailesi bu durumu garip karsiliyordu cocugumda bi acaiplik varmis gibi.Bebeğim sekiz buçuk aylık oldu ama hala desteksiz oturamıyor. Normalde böyle şeyleri çok düşünüp de üzülmem. Çünki her bebeğin gelişimi farklı. Kimi geç oturur erken yürür ,kimi önce emekler kimi geç emekler ama çevremde iki tane bebeği benim bebeğimde bir ay küçük aile var ve ikisininde bebekleri desteksiz bir şekilde oturuyorlar. Ben bunu görünce açıkçası acaba bir sorun mu var diye tedirgin olmaya başladım. Sizin bebekleriniz ne zaman oturmaya başladı ya da çevrenizde bu tarz örnekler var mı? Inşallah bir sıkıntı yoktur .Tembellik yapıyordur sadece
canim icini ferah tut benimkide oturmadan yurumeye baslamisti:) yururken poposunun ustune dustukce oturmayi ogrendi :) tabiki dojtorada danis icin rahatlasin aklinda baska bir sorunmu var suphesi kalmasin ve eger sorun yoksa rahatla ne zaman isterse oturur annesi :) yeniside 4 aylik desteksiz tabiki oturamiyo ama yinede butun gun oturmak istiyo ona destek olmaktan kollarim koptu:)Bebeğim sekiz buçuk aylık oldu ama hala desteksiz oturamıyor. Normalde böyle şeyleri çok düşünüp de üzülmem. Çünki her bebeğin gelişimi farklı. Kimi geç oturur erken yürür ,kimi önce emekler kimi geç emekler ama çevremde iki tane bebeği benim bebeğimde bir ay küçük aile var ve ikisininde bebekleri desteksiz bir şekilde oturuyorlar. Ben bunu görünce açıkçası acaba bir sorun mu var diye tedirgin olmaya başladım. Sizin bebekleriniz ne zaman oturmaya başladı ya da çevrenizde bu tarz örnekler var mı? Inşallah bir sıkıntı yoktur .Tembellik yapıyordur sadece