Bebeğim hala oynamadı :((

kiraz_mevsimi

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2007
281
66
643
Merhaba kızlar yarın gebeliğimin 19. Haftasi olucak ama hala bebeği hissedemiyorum.
Bu normal mi sizce kontrolüm 20sinde o güne kadar da meraktan ölcem :(

Merhaba kızlar yarın gebeliğimin 19. Haftasi olucak ama hala bebeği hissedemiyorum.
Bu normal mi sizce kontrolüm 20sinde o güne kadar da meraktan ölcem :(

canım bu normal,genelde 19 20 haftalıkken hafif hafif oynamaya başlar,ben de ozaman tam hissdememiştim ama gittiğimde oynuyordu,canını sıkma

Canim ben 21 haftalik hamileyim ve bende daha yeni cok hafif hisediyorum. Bende bi kac gün önce doktora gitdim ve plasentam önde oldugu icin az hisetmem normalmis.belki sendede öyledir. Bence sen git doktora icin rahatlasin olmasi icin

İlk gebelikse normal tatlim hatda kilolu bayanlarda 24haftaya kadarda hissedilmezmis ben 19 haftada ufacik vurmalar hissettim simdi ise gobegimi salliyor sabret az iyi heyecanlar bunlar

Ben acaba kiloluyum diyemi ? Bide bu sabah Karnım biraz daha şiş gibi büyüyo galiba bide ağrı var karnimda ve ateş gibi nedendir normal mi panik oluyorum ilk gebeliğim hala da hissedemeyince kötü oluyo :(

canım oynuyodur nasıl diyim sana normal bi tekme zaten hissedemezsin ben 16. haftamda hissetmeye başladım sanki karnım gurulduyo gibi tuhaf bir histi seyriyo karnın resmen

Sessiz bi odaya git elinle.kontrol.et bastirma ama konus hafifte olsa tepki vericektir kilo varsa biraz sende hissetmiyorsundur ama bir iki haftaya kalmadan vurmalari yakalarsin

Back
X