Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok hic hissetmedim ama doktora gdiyorum devamli bi aksilik yok. Ama simdi 6 aya girdik hala hateket etmeyince endise ettimBu zamana kadar hıcmı hıssetmedınız yoksa azalma mı var.. bır parca tatlı yıyıp solunuza yatıp odaklanın. Hala hıssetmezsenız dr gıdın mutlka
2 hafta faln oldu doktorum da randevusuz almaz kiBencede hemen dr a gidin . En son ne zaman muayne oldunuz
Acil durumlarda alir . Bebegin hareketleri onemli . Ama siz hic hissetmedim diyorsunuz o da garip. Aile hekiminize gidin hic olmazsa.2 hafta faln oldu doktorum da randevusuz almaz ki
Bugun cok ufak bit hareket hissettim dikkatli dinleyince ins bebek hareketidir cok sevindimAcil durumlarda alir . Bebegin hareketleri onemli . Ama siz hic hissetmedim diyorsunuz o da garip. Aile hekiminize gidin hic olmazsa.
Cok sukur bu sabah hareketini hissettim:)20-22. haftalarda başlıyor bebek hareketleri. Ama bu haftalarda da çok kuvvetli olmuyor hareketleri. Hafif ve zor anlaşılır oluyor. Siz kaçıncı haftadasınız? Bir de kilolu hamile kaldıysanız bebek hareketlerini biraz zor hissedebilirsiniz.