Bebeğim hareket etmiyor

cileklipasta95

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2022
2.224
6.090
88
30
Merhabalar,

hamileliğimin 19+5 haftasındayım, ilk bebeğim, kiloluyum.. Henüz bebeğimin hareketlerini hissedemedim, çevremden duyduğum felaket senaryolarından sonra tedirgin olmaya başladım. Tecrübeli anneler, anne adayları sizler ne zamandan itibaren hissetmeye başladınız, benim hissetmemem normal midir?

Şimdiye kadar ki kontrollerimizde her şey normal gözüktü.

merhaba , herkesin hissetme zamanı aynı olacak diye bir şey yok. ilk hamilelikte geç hissediliyormuş bir de kilonuz da varsa normal. isterseniz yine de doktorunuza sorma şansınız varsa sorun , en azından içiniz rahat eder.

İlk gebelikse pek ayiramiyorsun bağırsak hareketi mi bebek mi, gayet normal yani daha kendi ne gücü ne olacak herşey normalse milleti dinleyip korkutmayin kendinizi, sabahları ac karnına sırt üstü uzanın sessiz sakince biraz karnınızı oksayin minik kipirtilar hissedersiniz uyaniksa, gün içinde de deneyin tatlı birşey yediğinizde uzanın sakin sessizce biraz sevin tepki verecektie yediğiniz şeye ben böyle böyle ayirmistim hareketlerini anlarsın o kipirtinin farkini

Çok normal. Hele ki plasenta öndeyse 22.haftaya kadar uzar hissetmen korkma. Ben 26hafyadayım Yeni yeni düzenli iyi hissediyorum her gün daha erken üzülme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…