bebeğim hasta bilgisi olan varsa lütfen yazsın :(

ymnmhmtbsr

Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2015
156
46
13
32
11 aylık bebeğim var ilk bebeğim olduğu için biraz telaşlıyım oğlum iki gün ateşlendi çok uğraştım ilaç verdim ateşini düşürdüm ama geri yükseldi doktora götürdüm idrar tahlili istedi ama oğlum çişini yapmadı iki saat bekleyip eve döndüm sonra bir daha ateşlenmedi ama halsizlik ve iştahsızlığı var korkuyorum başına böyle birşey gelen var mı ((

Hastalik sonrasi istahsizlik cok normal aslinda kendini fazla uzme korkma bisey yoktur insallah.
Yinede icin rahat etmiyorsa bi daha gidip idrar tahlili vermeye calis. Cok gecmis olsun

Hastalik sonrasi istahsizlik cok normal aslinda kendini fazla uzme korkma bisey yoktur insallah.
Yinede icin rahat etmiyorsa bi daha gidip idrar tahlili vermeye calis. Cok gecmis olsun
Teşekkür ederim inş bişeyi yoktur onu böyle görmeye dayanamıyorum allah evladı hasta olanlara sonsuz sabır versin

İnatçı ateş olsa 6.hastalık derdim ama şu durumda aklıma diş geliyo,sıcaklardan da olabilir, ya da arkadaşların dediği gibi hastalık sonrası halsizlik

Her dis kolay cikmiyor,benim oglumunda bir bakardim agrisiz sizisiz disi cikmis,o anda farkederdim,kimi disininde zoru gunler oncesinden baslardi.azi disler zor cikiyor,belki azilarini cikarmaya baslamistir bebegin..
Kusma,ishal yoksa telaslanma hem..icin rahat etmesse yine bir doktora gotur,yapacagi tahlilleri yapsin..gecmis olsun.

Cok sıcak
Bugün gittim doktora
İştahsızlık halsizlik ve isilik oldu bizde
3 günde 37.5 38 aradı ates vardı.
Doktor sadece sıcaklık dedi.

Ya benim de aklımda sıcaklar dişler var bi de babamızın iş için şehir dışına çıkması gerekti bu da sebep olabilir diyorum ama yine de korkuyorum

Boğazlarında kızarıklık olabilir mi acaba ? Doktorunuz baktı mi?biz aynı semptomları bogaz kizarikliginda yasamistik..

Benim kızın her ateşi diş cıkarmasından dolayı oldu..
Hatta en sonuncusu 4gun surmustu..azı dişinden dolayıymış biraz sancılı gelmişti sonuncusu..
Benim kızın belirtileri klasıklestı artık
-ağzına elletmez
-yemez içmez
-ishal olur
-ve ateşlenir..

Anlarım ki diş geliyor..

Umarım seninki de önemli bişey değildir..

Korkmayın her bebek bu problemleri yaşıyor..ateş vücudunun savunma göstergesi,, istahsizlik ise Mikroplarla daha iyi savaşabilmek adına vücudun gösterdiği bi tepki..tabi ki bizim dediklerimize bakarak doktor kontrolünü ihmal etmeyin ama belki sadece kapılan bi virüs veya mikroptur biz çok yaşadık bu durumu malesef.

Bizde 3 gün yüksek ates olmolmuolmuştu doktor bogazinda kizariklik var dedi enfeksiyindan olmuş yani. Tekrar götür yarin idrara bakilsin. Cereyanda kalirsa da ates cikabilir korkma once idrara baktir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…