- 16 Ağustos 2023
- 150
- 18
- 13
- 27
- Konu Sahibi duygutekin1336
-
doktor ateş öksürük varmı diyecek kesin zaten şuan dada yok kesin geri yollayacak o yüzden gitmek istemiyorumGöğsüne zeytinyağı sür dolap poşeti koy nemli kalsın göğsünü yumuşatır hirıltıya iyi gelir ama yinede doktora göster
zeytinyağı bittiGöğsüne zeytinyağı sür dolap poşeti koy nemli kalsın göğsünü yumuşatır hirıltıya iyi gelir ama yinede doktora göster
Illa çoçuga bakip ilac yazmak için ateşlenmesimi gerek çoçugun ne biçim doktor budoktor ateş öksürük varmı diyecek kesin zaten şuan dada yok kesin geri yollayacak o yüzden gitmek istemiyorum
agri kesici ateş düşürücü var cnm evde fitil de var agri kesici atesbdüsurucu. doktorlar hep oyle yapiyo küçük diye ilaç vermiyo geri yolluyorlar dün atesi yoktu kontrol ettim bugünde baktim 37 de üstüne cikmiyo kontrol ediyomIlla çoçuga bakip ilac yazmak için ateşlenmesimi gerek çoçugun ne biçim doktor bu
Bende daha kucukken oglum burun için sprey yazmişti doktorum onu kullaniyordum temizliyordu
Gece ateşlene bilir dikkatli ol ilacin yaninda olsun
Hiriltisi ve öksürüğü varsa akgunlük sakızı veya akgunlük yağı öneririm geçmiş olsunilk cocugum 1 yaşinda 1 haftaya 13 aylik olcak dün başladi galiba emerken genzinden hırıltıli sesler geliyodu ne kadar dikkat etsem de olmuş bugün de hapşırmaya basladı sürekli. burnu akıyor ben serum fizyolojik ile temizlemeye calistim zar zor başka öneriniz var mi tavsiyeniz
Fitilin faydasi çok oluyor bende fitil ilaç sprey filan kullaniyorum artik aliştim ne kullanacagimi biliyorum bazen cok ihtiyaç olunca yenilerini yaziyor doktoragri kesici ateş düşürücü var cnm evde fitil de var agri kesici atesbdüsurucu. doktorlar hep oyle yapiyo küçük diye ilaç vermiyo geri yolluyorlar dün atesi yoktu kontrol ettim bugünde baktim 37 de üstüne cikmiyo kontrol ediyom
Çocuklar hasta olmasa keşke ama bu şekilde bağışıklığı güçlenecek. Eskilerin şifayı kaptım demesinin bir sebebi varilk cocugum 1 yaşinda 1 haftaya 13 aylik olcak dün başladi galiba emerken genzinden hırıltıli sesler geliyodu ne kadar dikkat etsem de olmuş bugün de hapşırmaya basladı sürekli. burnu akıyor ben serum fizyolojik ile temizlemeye calistim zar zor başka öneriniz var mi tavsiyeniz
Fitil çok gerekli olmadıkça verme iyi deyilagri kesici ateş düşürücü var cnm evde fitil de var agri kesici atesbdüsurucu. doktorlar hep oyle yapiyo küçük diye ilaç vermiyo geri yolluyorlar dün atesi yoktu kontrol ettim bugünde baktim 37 de üstne cikmiyo kontrol ediyom
d vitamini ilacı var günde bi defa 3 damla kullanıyorumÇocuklar hasta olmasa keşke ama bu şekilde bağışıklığı güçlenecek. Eskilerin şifayı kaptım demesinin bir sebebi varburnunu açık tutun. Emiyorsa emzirin bol bol. D vitamini 2 katına çıkarabilirsiniz. Viral enfeksiyon büyük ihtimalle. Ateşi çıkarsa da hemen ilaç vermeyin bence. Ateş vücudun savunma sistemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?