• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebeğim hasta oldu

duygutekin1336

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2023
150
18
13
27
ilk cocugum 1 yaşinda 1 haftaya 13 aylik olcak dün başladi galiba emerken genzinden hırıltıli sesler geliyodu ne kadar dikkat etsem de olmuş bugün de hapşırmaya basladı sürekli. burnu akıyor ben serum fizyolojik ile temizlemeye calistim zar zor başka öneriniz var mi tavsiyeniz

Göğsüne zeytinyağı sür dolap poşeti koy nemli kalsın göğsünü yumuşatır hirıltıya iyi gelir ama yinede doktora göster

doktor ateş öksürük varmı diyecek kesin zaten şuan dada yok kesin geri yollayacak o yüzden gitmek istemiyorum
Illa çoçuga bakip ilac yazmak için ateşlenmesimi gerek çoçugun ne biçim doktor bu
Bende daha kucukken oglum burun için sprey yazmişti doktorum onu kullaniyordum temizliyordu
Gece ateşlene bilir dikkatli ol ilacin yaninda olsun

Illa çoçuga bakip ilac yazmak için ateşlenmesimi gerek çoçugun ne biçim doktor bu
Bende daha kucukken oglum burun için sprey yazmişti doktorum onu kullaniyordum temizliyordu
Gece ateşlene bilir dikkatli ol ilacin yaninda olsun
agri kesici ateş düşürücü var cnm evde fitil de var agri kesici atesbdüsurucu. doktorlar hep oyle yapiyo küçük diye ilaç vermiyo geri yolluyorlar dün atesi yoktu kontrol ettim bugünde baktim 37 de üstüne cikmiyo kontrol ediyom

Doktora giderseniz akcigerleri dinleyecek. Burun akintisi nezle boyutundaysa serum fizyolojik harici yapilacak bir sey yok. Bir de belki gecici iyilik hali icin soguk alginligi suruplari var en fazla uc dort saat rahatlama saglayan. Burnunu devamli acik tutmaya calisin. C vitamini icin ihlamur bal limon karisimi yapin alerjisi yoksa. 1 yasini gecmis. Sarimsakli yogurt yedirin. Suan salgin var. Cocuklarin cogu salya sumuk ama grip desen degil bronsit desen degil ki olmasin insallah. Bu tarz hastaliklar bir hafta on gun suruyor. Atesini mutlaka takip edin, 38 e yaklasirsa mutlaka doktora gidin. 38e yaklasana kadar ates dusurucuye sarilmayin hemen.

ilk cocugum 1 yaşinda 1 haftaya 13 aylik olcak dün başladi galiba emerken genzinden hırıltıli sesler geliyodu ne kadar dikkat etsem de olmuş bugün de hapşırmaya basladı sürekli. burnu akıyor ben serum fizyolojik ile temizlemeye calistim zar zor başka öneriniz var mi tavsiyeniz
Hiriltisi ve öksürüğü varsa akgunlük sakızı veya akgunlük yağı öneririm geçmiş olsun

agri kesici ateş düşürücü var cnm evde fitil de var agri kesici atesbdüsurucu. doktorlar hep oyle yapiyo küçük diye ilaç vermiyo geri yolluyorlar dün atesi yoktu kontrol ettim bugünde baktim 37 de üstüne cikmiyo kontrol ediyom
Fitilin faydasi çok oluyor bende fitil ilaç sprey filan kullaniyorum artik aliştim ne kullanacagimi biliyorum bazen cok ihtiyaç olunca yenilerini yaziyor doktor

viral enfeksiyona benziyor. Gecen bizde geçirdik. 2 kez ağrı kesici verdim cok huysuzdu dişle birleşmişti. Burnu icin en güzeli burun aspiratörleri içine çekilerek açılan. Burnunun cok yoğun dolu olduğunda serum sıkıp arkasındam onunla çektim. Geçmiş olsun

üstte benim de vereceğim tavsiyeler verilmiş. telaş yapmayın, ateş yoksa endişelenmeyin. ateş ve öksürük takibi yapın. burnunu açmayı ihmal etmeyin. emziriyorsanız miktarını ve süresini arttırabilirsiniz. yemesine içmesine özen gösterin. eğer ateş çıkarsa bebekler için tavsiye edilen ateş düşürücü şuruplardan verirsiniz. çok geçmiş olsun. kendinize de dikkat edin. genelde bebekte ne varsa anneye de geçiyor çok iç içe olduğumuz için.

Çocuklar hasta olmasa keşke ama bu şekilde bağışıklığı güçlenecek. Eskilerin şifayı kaptım demesinin bir sebebi var😚 burnunu açık tutun. Emiyorsa emzirin bol bol. D vitamini 2 katına çıkarabilirsiniz. Viral enfeksiyon büyük ihtimalle. Ateşi çıkarsa da hemen ilaç vermeyin bence. Ateş vücudun savunma sistemi

agri kesici ateş düşürücü var cnm evde fitil de var agri kesici atesbdüsurucu. doktorlar hep oyle yapiyo küçük diye ilaç vermiyo geri yolluyorlar dün atesi yoktu kontrol ettim bugünde baktim 37 de üstne cikmiyo kontrol ediyom
Fitil çok gerekli olmadıkça verme iyi deyil

Çocuklar hasta olmasa keşke ama bu şekilde bağışıklığı güçlenecek. Eskilerin şifayı kaptım demesinin bir sebebi var😚 burnunu açık tutun. Emiyorsa emzirin bol bol. D vitamini 2 katına çıkarabilirsiniz. Viral enfeksiyon büyük ihtimalle. Ateşi çıkarsa da hemen ilaç vermeyin bence. Ateş vücudun savunma sistemi
d vitamini ilacı var günde bi defa 3 damla kullanıyorum

Back
X